HABERLER>ASTROLOJİ
13 Mart 2017 Pazartesi - 11:12

Haftanın Burç Yorumları (13-19 Mart)

14 Mart gece yarısından itibaren dilin kemiği olmayacak ve düşünce hızına yetişemeden son anda söylenecek sözler en başta söylenecek. Neden mi? Merkür Koç burcuna geçiyor. Burada duraksız ilerleyecek ve çocuksu fikirleri hayata geçirmeye çalışacak.

Haftanın Burç Yorumları (13-19 Mart)

KOÇ: Sağlık ve iş alanındaki eksiklerinizi tamamlamak, arayışlarınıza nokta koymak üzere hafta sonuna dek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirin. Haftabaşından itibaren daha hızlı düşünecek ve kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Merkür burcunuza geçiş yapıyor. Yolculuklarda dikkatli olmalısınız, hastalanabilirsiniz.

BOĞA: Aşk yaşamınızda yenilenmelisiniz. Hafta sonuna kadar yalnızlığınızı ya da yanlışlarınızı sonlandıracaksınız. Merkür hafta başından itibaren içe dönmenize, kendinizle eğlenmenize ve ruh halinizi sorgulamanıza yardım ederken daha pozitif bir bakış açısı geliştireceksiniz. Arkadaşlarınızla mali konularda sorun yaşayabilirsiniz. Yardım alamayabilirsiniz. Dikkatli olun.

İKİZLER: Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon ya da alım/satım işlerinizi hafta sonuna kadar yapabilirsiniz. Merkür arkadaşlık alanınıza geçiş yapıyor ve daha çok sosyalleşmenizi sağlayacak. Hafta başından itibaren ideallerinizi gözden geçirmek ve cesaret veren konuşmalar yapmak mümkün. Kariyerinizle ilgili konularda yakınlarınız engelleyici bir tutum sergileyebilir. Kendi kararlarınızı kendiniz alın.

YENGEÇ: Yakın çevrenizi değiştirin, geliştirin ve seçiciliğinizi yükseltin. Tanınma yolunda ilerlemek için dolunaydan yararlanın. Hafta sonuna kadar zamanınız var. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler Salıdan itibaren söz konusu. Yöneticilerinizle aranızdaki iletişim artıyor olacak. İş seyahatleriniz, sağlıkla ilgili duyurularınız ne yazık ki istediğiniz şekilde geçmeyebilir. Engellerle ilgilenmeniz gerekecek. Güçlü ve sabırlı olun.

ASLAN: Mali konularda yenilikleri hafta sonuna dek gerçekleştirebilirsiniz. Gelirlerinizi arttıracak, özgüven kazanacaksınız. Hedefe ulaşacaksınız. Merkür seyahatlerinizi ve medya çalışmalarınızı öne çıkartmak üzere burç değiştiriyor. hafta başından itibaren hızlı bir şekilde planlama yapabileceksiniz. Yurt dışı anlaşmalar önceliğiniz olacak. Parteriniz veya çocuklarınız için aşırı harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hesabınızı iyi yapmalısınız.

BAŞAK: Burcunuzda gerçekleşen dolunay görünüşünüzden yaşam biçiminize dek birçok konuda yenilenmenizi sağlayacak. Arayışlarınız son bulacak. Merkür hafta başından itibaren kredi, borçlar, alacak-verecek konusunda harekete geçmenizi sağlayacak. Düşünceleriniz hızlanacak ve ödemelerinizi yapabileceksiniz. Ev ve yuva alanında ailenizle birlikte hareket etmek zorlayıcı olacak. Öncelikle yakınlarınızın fikrine değil kendi deneyimlerinize güvenin.

TERAZİ: Daha sağlıklı hissetmenizi sağlayacak ruhsal gelişim teknikleriyle tanışmanız mümkün. Böylece dinginleşecek ve kararsızlıklarınızı sonlandıracaksınız. Merkür Salıdan itibaren karşıt burcunuza yerleşiyor. Eşinizle ilişkiniz canlanabilir. Daha çok sohbet etmekten keyif alabilirsiniz. Eğlenceli günler geçireceksiniz. İş seyahatleri, yakın çevreyle ilişkiler haftanın kritik konuları. Engeller canınızı sıkabilir, esnek olun.

AKREP: Dostlarınızdan bazılarıyla yollarınız ayrılıyor. Sağlık veya iş nedeniyle uzaklara giden arkadaşlarınız adına sevineceksiniz. İş yaşamınızla ilgili düşünceleriniz Salıdan itibaren hayat bulacak. Anlaşmalar, sözleşmeler ve işbirlikleri açısından olumlu bir haftadasınız. Para ve aşk alanınızda yaşayacağınız çatışma kendi içinizde istediğinizi alamamanın acısına dönüşebilir. Sakin ve empati kurarak adım atmalısınız.

YAY: Kariyeriniz için önemli bir evredesiniz. Ya veda edecek ya da yükseleceksiniz. Dolunay hafta sonuna kadar emeklerinizin karşılığını verecek. Salıdan itibaren Merkür aşk yaşamınızla ilgili düşünceleri öne çıkaracak. partnerinizle daha sık görüşecek, daha çok konuşacak ve paylaşımda olacaksınız. Başkalarına karşı engelleyici ve sert bir tutum sergileyebilirsiniz. Özellikle ailenizi üzeceğiniz bir haftadasınız.

OĞLAK: Seyahatler, taşınma, medya çalışmaları bu haftanın konuları. Bir biçimde eksiklerinizi tamamlayıp sonuca ulaşacaksınız.  Ailenizle daha fazla zaman geçirmek istiyorsanız, hafta başından itibaren iletişiminizi arttıracak, evinizle ilgili düşüncelerinizi gerçekleştirme fırsatı bulacaksınız. Yakın çevrenizle geçmişte kalan hesaplar ortaya dökülebilir. Kendi kendinizi engelleyebilirsiniz. Çekingen davranmayın.

KOVA: Borçlarınızı ödeyip kurtulabilir ya da kredi alabilirsiniz. Ameliyatlar söz konusuysa iyileşme yolunda olabilirsiniz. Dolunay daha sağlıklı bir yaşam getirecek. Yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz hafta başından itibaren artıyor. Buluşmalar ve görüşmeler daha fazla tanınmanızı sağlayacak kişilere ulaştıracak. Mali konularda dostlarınızın desteğini alamayacağınız bir haftadasınız. Güveneceğiniz dağ kendiniz olmalısınız.

BALIK: Evlilik ya da ayrılık arifesindeyseniz bu hafta dolunayın desteğini alabilirsiniz. Bir ihtimal de iş ortaklığı kurmanız. Yakınlarınızla yeniden bir araya gelebilirsiniz.  Hafta başından itibaren tüm düşünceleriniz daha çok kazanmaya odaklanacak ve yeni deyimler yaratarak kazancınızı arttıracaksınız. Yöneticilerinizin ve aile büyüklerinin engeliyle karşılaşabilir, kendinizi cansız, hasta bitkin hissedebilirsiniz. Bu geçici süreç gelecek hafta yerini canlılığa bırakacak. (SU KARAKUŞ-UZMAN ASTROLOG)

 
Sürekli göçmenlere yeni sistemi anlattı: Üniter yapı kırmızı çizgi!
 
Dünyadan Hollanda'nın skandal tavrına tepkiler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Burcuna göre tatlı
İşte burcunuza göre en sevdiğiniz tatlılar...
Reiki Plüton’a benzer
Reiki’ye uyumlandığınız andan itibaren yaşamınızda köklü ama yumuşak değişimler ...
Astroloji nedir?
Astroloji nedir sorusuna kısaca; Astroloji, gezegen ve yıldızların insanların ...
 
8 adımda haftanın astroloji yorumu
6-12 Mart haftasında gökyüzü etkileri nasıl, merak ediyor musunuz?
Şimdi geçecek iyileşeceksin! Regresyon Terapi
Çok az yazdığım bir konudur Geçmiş Yaşam Terapisi. Toplasanız bir elin ...
Şans ve Bolluk Enerjisi: Shamballa
Bir çoğumuz şanslı doğuyoruz çünkü şans enerjisi bütün evrende yayılıyor. ...
 
Tarot hakkında bilmeniz gereken 8 gerçek
Tarot hakkında doğru bilinen yanlışları, şehir efsanelerini, amatörlerin ...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva