HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
31 Aralık 2019 Salı - 14:35

Güzelbahçe Belediyesi’nden yeni yıl kutlaması

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, çalışanların yeni yılını kutladı. Güzelbahçe BelediyesiDüğün Salonu'nda gerçekleştirilen yılbaşı kutlamasına CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,Belediye İş Sendikası 4.No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan,Belediye Meclis üyeleri, işçi ve memur sendikalarının başkanları ile belediye çalışanları katıldı. Güzelbahçe Belediyesi çalışanları yılbaşını “Yeni yıl pastası” keserek kutladı.

Güzelbahçe Belediyesi’nden yeni yıl kutlaması

İşçilerin yeni yılını kutlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ 2019’un bugün sayfasını kapatıp, yeni umutlara doğru 2020 yılına yeni bir sayfa açıyoruz. Sizlerle 10 yıldır bu sayfayı açıyorum. Büyük bir gurur ve mutluluk benim için. Kısmet olursa 2024’e kadar yeni yılı birlikte bu salonlarda kutlayacağız.  En çok neyi dileriz sağlık, huzur ve mutluluk dileriz. Ama ben bir belediye başkanı olarak bir siyasi partinin de temsilcisiyim aynı zamanda. 1999’dan bugüne kadar devam eden Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının Güzelbahçe’de devam etmesini dilerim. Güzelbahçe’de en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Siz Güzelbahçeliler için kentimiz için bir umutsunuz. En büyük mülki amirden tutunda Güzelbahçe’deki tüm kesime herkes sizlere ihtiyaç duyuyor. Güzelbahçe’de yapmış olduğunuz parktan tutunda, yola döşediğiniz taşa, aldığınız çöpe her konuda bir umut oluyorsunuz. Bugün beni sevindiren bir ana da şahitlik ettik. Bir belediye başkanı için yanında çalışan arkadaşlarını emekli etmek büyük bir gurur ama en büyük gururda o arkadaşların emekli olduğu halde bugün burda gelip sizinle yeni yılınızı kutlayıp bu mutlu güne ortak olmak. Bu benim için çok anlamlı.  Biz demek ki bu arkadaşlarımızla helalleşmişiz. Kırgın ayrılmamışız. Bizim makamlarımız geçici bugün biz burada oluruz yarın başka bir arkadaşımız ama kalıcı olan kurumlardır. Bu kurumlara sahip çıkmak ve büyütmek zorundayız.Güzelbahçe’ye hizmet noktasında hata yapmadan el ele verdiğimiz de bizim için daha güzel ve mutlu geçecektir. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel yıllar diliyorum. 2020’de buluşmak dileğiyle hepinizi seviyorum hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

‘CHP iktidarı emekçinin iktidarı olacak’
Başkan İnce’den sonra söz alan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, “Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk, barış ve özgürlük getirmesini diliyorum. Özellikle 2020 yılında partimizin iktidar olmasını ve emekçi kardeşlilerimize jest nasıl yapılırmış onu göstermek istiyoruz. Asıl işçinin emekçinin istediği jest değildir istediği alın teriyle ekmeğinieve götürmektir. Ama hakkını alarak hak ettiği şekilde jest yapılır. Jest yapacağız dediler jesti iş adamlarına yaptılar. Bu yüzden sevgili arkadaşlarım desteğiniziişçinin ve emekçinin yanında olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yanında olmasını diliyor ve hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

‘Emekçinin aklıyla dalga geçiyor’
Belediye İş Sendikası 4.No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan‘da, “Dört kişilik bir ailenin geçinebilmesi mümkün olmayan bir asgari ücrete bu halkmahkûm ediliyor. Bu yıl 2.324 lirayı bu iktidar işçilerimize reva görüyor. Bu asgari ücreti açıklayan siyasi iktidarın bakanı 30 bin lira maaş alıyor. Türkiye halkının ödediği vergilerle. Ancak bu durum böyle gitmeyecek. Verdikleri ücret gösteriyorki bu iktidar aklımızla dalga geçiyor. Bunu işçimiz ve emekçimiz görüyor.  31 Mart seçimleri gösterdi ki gerek emekçi gerek halk gerek esnaf bu iktidara dersini verdi. Bizlerde ayaklarımız yere basarak belediyemizi de düşünerek ‘belediyemiz varsa biz varız’ anlayışıyla sosyal haklarımızı maaşlarımızı iyileştirmelerimizi belediye başkanımızla birlikte ortak akıl ve ortak fikirle gerçekleştireceğiz. Bugün kadar yapmış olduğumuz toplu sözleşmeler örnek teşkil etti. En yüksek zammı veren belediye Güzelbahçe Belediyesi’dir. Emeğin en yüce değer olduğunu kendisi çok iyi biliyor. Kendisi emekçi dostudur. Sizi bu iktidarın verdiği 4+4’lere mahkum etmeyecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutluyor; emeğin sömürülmediği nice güzel yıllarda buluşmak umuduyla iyi seneler” diye konuştu.

Konuşmaların ardından işçilerle birlikte yeni yıl pastasını kesen Başkan İnce, tüm işçi ve emekçilerle tek tek görüşerek yeni yıllarını kutladı.

 

 

 
İzmir'de AK Partili başkana MHP'li yardımcı
 
CHP'den TBMM'ye 'öğrenci affı' teklifi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Soyer İZBAN'DA... Ayakta yolculuk etti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yılın son gününe toplu ulaşımla ...
Gökdelen projesinde önemli gelişme!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı ...
UBSK sporcusu İzmir’i temsil etti
Erzurum da gerçekleşen “Büyük Erkekler ve Bayanlar Ferdi Boks Turnuvası”nda ...
 
Narlıdere'de yeni yıl kutlaması
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, çalışanlarının yeni yılını kutladı. ...
Selçuk’ta tarım hamlesi
Selçuk’un bereketli topraklarında önemli bir tarım hamlesi başlıyor. Kentte ...
Büyükşehir'den 2019 raporu: İzmir’e 3,3 milyar liralık yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019’da 3,3 milyar liralık yatırım yaptı. ...
 
Çeşme'nin meydanlarında ‘Kar Küresi’ sevinci
2020’ye girmeye sayılı saatler kala yeni yıl coşkusunu sokağa taşıyan ...
Başkan Tugay'dan yılbaşı mesajı
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 2020’ye umutla baktığını belirterek, ...
Çalışanlardan Başkan Selvitopu’na sürpriz
Karabağlar Belediyesi çalışanları 2020 yılını, ana hizmet binasında gerçekleştirilen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva