HABERLER>SPOR
11 Eylül 2013 Çarşamba - 17:42

Göztepe’de seleften halefe bombardıman!

İkinci Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk maçında sahasında aldığı Gaziosmanpaşa beraberliğinden sonra görevine son verilen Göztepe'nin eski teknik direktörü Erhan Altın, takımın başına getirilen Futbol Direktörü Özgür Zengin’i hedef aldı.

Göztepe’de seleften halefe bombardıman!

İZMİR - Erhan Altın, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, "Beni geçmişte milli takıma yollayan bu camiaya ve Başkan Hüseyin Altınbaş’a inandığım için görevi kabul ettim. Geçen sezon travma yaşayan kulübü ayağa kaldırdık ama beklemediğim bir durumla karşılaştım. Yavrularımdan koparıldım. Özgür Zengin, bu olayı başından beri kurgulayıp senaryosunu hayata geçirdi" dedi. Transferleri kendisinin yaptırdığını, bu süreçte Özgür Zengin’le uyumlu çalıştıklarını belirten Altın, şöyle devam etti:

 

"Her şey Davraz kampında başladı. Zengin benimle konuşmayıp, her şeyi Başkan Hüseyin Altınbaş’la paylaştı. Kampta benimle görüşen Altınbaş, Zengin’le aramda sıkıntı bulunduğunu, futbolcularla diyaloğum olmadığını söyleyince şoke oldum. Takımı kurdum, çalıştırdım, camiaya şeref sözü verdim. Özgür Zengin, güler yüzünün arkasındaki korkunç şeytanlıklarla beni basamak olarak kullandı. Yerimde gözü olmadığını söyledi ama Bizans oyunlarıyla hazır takımı devraldı."

 

"Bu takım elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur" diyerek açıklamasını sürdüren Erhan Altın, şöyle devam etti: "Başarısızlık durumunda sorumluluk Özgür Zengin’indir. Bunun takipçisi olacağım. İleride bir gün camiamı Süper Lig’e çıkarmak için döneceğim. Ben 40 yıldır bu işin içindeyim. Kendine güveniyorsa sezon başında görev isteyecekti. Kimsenin gururuyla, şahsiyetiyle, onuruyla oynamaya hakkı yok. Meslek etiğine yakışmayan emek hırsızlığı yaptı."

 

"BABAMI TANIMAM"
Gaziosmanpaşa maçının devre arasında Özgür Zengin’i soyunma odasından çıkardığı için Başkan Hüseyin Altınbaş’ın tepkisi konusuna da değinen Erhan Altın, açıklamasını şöyle bitirdi: "Oyuncularımı motive etmek için yalnız kalmak istedim. Orada babamı tanımam, herkesi kovarım. Oyuncularla sorunum yoktu. Gollerden sonra bana koştular. Örneğin Aytek’e sezon başı kendisini istemediğimi söyledim. Kalmak istedi ve çalışıp arslanlar gibi formayı kaptı."

 

1 HAFTADA SEZONLUK ÜCRET

Göztepe’nin henüz ligin ilk haftasında yollarını ayırdığı Erhan Altın’ın, sözleşmesinde yazan ücretin tamamını alacağı öğrenildi. Sarı kırmızılı ekipte haziran ayında iş başı yapan Altın'ın kulübe toplam maliyeti 300 bin TL civarında olacak. Altın, ekstra tazminat talebinde bulunmadı.

 

ZENGİN İDMANDA

Erhan Altın’la sözleşmenin resmi olarak feshedilmesinin ardından Özgür Zengin takımı devraldı. Sarı kırmızılı ekibe ilk antrenmanını İnciraltı Tesisleri’nde yaptıran Zengin, "Göztepe’yi şampiyon yapmak için bütün birikimimi kullanacağım. Başarı için gecemi gündüzüme katacağım" diye konuştu. (dha)

 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaf-Kaf’ta para dopingi!
Karşıyaka yönetimi, pazar günü oynayacakları Orduspor maçı için yeşil ...
Federasyon’dan Ercan’a biber gazı sansürü
Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan'ın dün oynanan ...
Fatih Terim varsa umut da var: 2-0
Milli Takım tecrübeli teknik adam idaresinde çıktığı grubun kader maçında ...
 
Filenin Sultanları şampiyonluğa yürüyor
Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası Play-Off maçında Türkiye, Beyaz Rusya'yı ...
Milli maçta biber gazı skandalı!
2015 UEFA Avrupa Şampiyonası 7. Grup mücadelesinde Türkiye - İsveç U21 ...
Filenin Sultanları çeyrek finalde: 3-0
Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası Play-Off maçında Türkiye, Beyaz Rusya'yı ...
 
Bucaspor paramparça: Başkan da gidiyor Kılıç da
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor’da görevi bırakma kararı alan Başkan ...
Göztepe’de ‘Daum-Kocaman’ vakası: Yeni hoca Zengin
Sarı-kırmızılı takım ilk hafta alınan Gaziosmanpaşa beraberliğinin ardından ...
Mesut, Bale'i 5'e katladı!
Arsenal'in yeni transferi Mesut Özil, Real Madrid'in 100 milyon Euro'ya ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva