HABERLER>SPOR
27 Temmuz 2017 Perşembe - 12:43

Göz-Göz'ün '10 numara'sı konuştu: Buraya gelmemin ana nedeni...

Göztepe'nin Portekizli oyuncusu Castro: "Bana resmi teklif Göztepe'den geldi, Göztepe'nin beni gerçekten istediğini hissettim. Bu, benim için çok önemliydi. Coşkulu taraftarı, Göztepe'ye gelmemin ana nedeni. Tüm futbolcular, coşkulu tribünlerin önünde top oynamak ister"

Göz-Göz ün  10 numara sı konuştu: Buraya gelmemin ana nedeni...

Göztepe'nin yeni transferlerinden Portekizli orta saha oyuncusu Andre Castro, Fenerbahçe'nin de kendisiyle ilgilendiğini ancak resmi bir transfer teklifinde bulunmadığını söyledi. 

Sarı-kırmızılı takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Salzburg şehrinde kamp yaptığı otelde, AA muhabirine açıklamada bulunan Castro, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'nin bana ilgisi vardı ama resmi, elle tutulur bir şey olmadı. Bana resmi teklif Göztepe'den geldi, Göztepe'nin beni gerçekten istediğini hissettim. Bu, benim için çok önemliydi. Hayatta her zaman istenildiğim ve mutlu olacağım yerde bulunmak isterim. Bunun da Göztepe olduğunu düşündüm. Fenerbahçe'den bu şekilde bir teklif söz konusu olmadı."

"COŞKULU TARAFTARI, GÖZTEPE'YE GELMEMİN ANA NEDENİ"
Kasımpaşa'da çok güzel 4 yıl geçirdiğini dile getiren Portekizli futbolcu, Göztepe'ye transfer olma sebebini şöyle açıkladı:

"Coşkulu taraftarı, Göztepe'ye gelmemin ana nedeni. Tüm futbolcular, coşkulu tribünlerin önünde top oynamak ister. Şu ana kadar aldığım duyumlar taraftarımızın muhteşem olduğu yönünde. Bu, beni çok motive ediyor. Kasımpaşa'ya da minnettarım. Oradaki 4 yılım da muhteşemdi ama artık benim için bir değişim zamanı geldiğini hissettim ve bir karar aldım. Göztepe'de olduğum için çok mutluyum. Umarım başarılı bir yıl geçiririz."

"PORTEKİZ FUTBOLUNUN TEMELİ İYİ ORGANİZASYON"
Andre Castro, kulüplerin iyi altyapı organizasyonları sayesinde Portekiz'den çok sayıda yetenekli oyuncu çıktığını anlattı.

Portekiz kulüplerinin tümünün altyapısında bir sistem görülebileceğinin altını çizen Castro, "Portekiz'de 10 yaşındaki bir çocuğa futbolun tüm temel prensipleri öğretiliyor, genç yaştaki futbolculara da nasıl profesyonel olacakları anlatılıyor. Portekiz'deki oyuncular çok yetenekliler ama aynı zamanda hepsi çok profesyoneller. Taktik olarak çok hızlı bir gelişim sağlıyorlar, oyunu çok iyi okuyorlar. Bu nedenle yurt dışına giden oyuncuların çok başarılı olduğunu görürsünüz." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEYEN ÇOK SAYIDA PORTEKİZLİ FUTBOLCU VAR"
Süper Lig'in Avrupa'nın önemli liglerinden biri olduğunu vurgulayan Portekizli futbolcu, "Portekiz'den Türkiye'ye gelmek isteyen çok sayıda oyuncu var çünkü Türkiye ligi, her sene kendini geliştiriyor. Ben de burada olduğum için çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Türkiye'de çok yetenekli futbolcularla birlikte oynadığını aktaran Castro, "Babel ve Donk, muhteşem futbolculardı. Bunların arasında Scarione biraz farklıydı çünkü hiç beklemediğiniz anlarda, inanılmaz işler yapardı. Babel, Donk ve Scarione, Türkiye'de birlikte oynadığım en iyi futbolculardı." değerlendirmesinde bulundu. 

Andre Castro, saha içinde en çok devamlılığına güvendiğini söyleyerek, "Her maçta elimden gelen her şeyi vermeye çalışıyorum. Tabii ki her zaman aynı performansı gösteremem ama o maçın gerektirdiklerini analiz ederim ve gerekeni de yaparım." ifadelerini kullandı. (AA)

 
AK Partili Ünal'dan polemik için yeni açıklama
 
AK Partili Turan: CHP ergen çocuk gibi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da hedef TFF 1'inci Lig
İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, hedefi ...
Bucaspor'da transfer yasağını kaldırmak için yoğun çaba
Eski yabancı futbolcuları Ricketts, Dady, Henrique, Pariente ve Jebrin'e ...
Menemen Belediyespor'da Gökhan yuvada kaldı
Geçen yıl kadroda yer alan oyuncuların büyük bölümü ile yolları ayırıp ...
 
İşte Terim'in alacağı tazminat! Dudak uçuklattı!
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, TFF’den alacağı tazminat belli oldu.
Yılkan Timurşah'a coşkulu karşılama
Belçika'da düzenlenen 2017 Laser 4.7 Dünya Şampiyonası'nda birinciliği ...
Akhisar Belediyespor: 3 - Szombathelyi Haladas: 1 
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Akhisar Belediyespor, ...
 
Göztepe-Al Sadd hazırlık maçı iptal!
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Göztepe'nin bugün Katar ...
Bakan Bak'tan flaş Terim açıklaması!
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Direktörü Fatih ...
121 sporcu Manisasporlu olmak için ter döktü
Manisaspor Kulübü altyapı seçmelerine 2000-2001 doğumlularla devam edildi.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva