HABERLER>POLİTİKA
12 Ağustos 2017 Cumartesi - 10:47

Fitili AK Partili Kaya ateşledi, açıklamalar arka arkaya geldi: Karabağlar'da yıkım atışması

Karabağlar Belediyesi tarafından tesisleri yıkılan Genç Yıldız Spor Kulübü'nün sporcuları ve yöneticileriyle bir araya gelen Kaya'dan CHP'li vekillere salvo geldi. CHP İlçe Başkanı Yıldız'ın Kaya'ya cevabı sert olurken AK Parti İlçe Başkanı Erten'den fotoğraf kontrası geldi.

Fitili AK Partili Kaya ateşledi, açıklamalar arka arkaya geldi: Karabağlar da yıkım atışması

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da muhtarları ziyaret etti, hemşehri dernekleriyle buluştu, esnafları dolaştı, geçtiğimiz günlerde Karabağlar Belediyesi ekipleri tarafından tesisleri yıkılan Genç Yıldız Spor Kulübü'nün sporcuları ve yöneticileriyle bir araya geldi.

CHP KARABAĞLAR'DAN AK PARTİLİ KAYA'YA SERT YANIT: BURADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ!

AK PARTİLİ ERTEN’DEN CHP’Lİ YILDIZ’A FOTOĞRAFLI KONTRA: YALANCININ MUMU…

Poligon'dan Eserkent'e, Muammer Akar'dan General Kazım Özalp'e kadar Karabağlar'ı arşınlayan Kaya'nın programına AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten de eşlik etti. Karabağlar Belediyesi'nin uygulamalarından yana dert yakınıp şikayetlerini dile getiren Karabağlarlıları tek tek dinleyen Kaya, "Karabağlar'da sistem çökmüştür. Yatırım yapmayan, bunun yerine yıkım yapan bir belediye yönetimi var. Her gittiğimiz yerde hemşehrilerimiz belediyeden yana şikayetlerini dile getiriyorlar. Hizmet üretmeyen, vatandaşa sırt çeviren bu belediye yönetiminin Karabağlar'ı taşıyamayacağı açıkça görülmektedir. Karabağlar'ın güzel insanları güzel bir belediyeciliği, insan odaklı çalışan, kentine yatırım yapan bir belediyeciliği hak ediyor. 2019'da Karabağlar'ı hak ettiği bir yönetime kavuşturacağız. AK Parti'nin örnek belediyeciliği ile Karabağlar'ı marka kent haline getireceğiz" dedi.

MUHTARLIĞI ZİYARET EDEN İLK VEKİL
AK Partili Kaya'nın Karabağlar'daki ilk durağı Poligon Mahallesi Muhtarlığı oldu. Mahalle Muhtarı Tarık Gavas'ı ziyaret eden Kaya, muhtardan mahallenin sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı. Muhtarlığı ziyaret eden ilk milletvekilinin Mahmut Atilla Kaya olduğunu belirten Poligon Mahallesi Muhtarı Tarık Gavas, ziyaret için Kaya'ya teşekkür etti. Daha sonra İnönü Caddesi'nde esnaf ziyaretleri yapan Kaya, Poligon Taksi Durağı'nda taksicileri dinledi. Muammer Akar Mahallesi Muhtarlığı'nı da ziyaret eden ve Muhtar Sıtkı Kuzu'dan mahalle hakkında bilgi alan Kaya, daha sonra General Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Afyon Güneyliler Derneği üyeleriyle buluştu. Dernek üyelerinin taleplerini tek tek dinleyerek notlarını alan Kaya, sorunların çözümü için girişimlerde bulunma sözü verdi.

CHP'Lİ VEKİLLER DOLAŞIYOR AMA BOŞ DOLAŞIYOR
Geçtiğimiz günlerde Karabağlar Belediyesi tarafından tesisleri yıkılan Genç Yıldız Spor Kulübü'nü de ziyaret eden Kaya, kulüp yöneticileri, sporcular ve aileleriyle bir araya geldi. Yıkılan tesislerin bulunduğu alanda gerçekleşen buluşmada konuşan Kaya, "Çok üzücü bir tablo ile karşı karşıyayız. 460 sporcusu bulunan, İzmir'de ve Karabağlar'da amatör spor adına oldukça güzel şeyler yapan Genç Yıldız Spor Kulübü'nün tesislerinin yer gösterilmeksizin yıkılması spora gönül veren herkesi oldukça üzmüştür. CHP'li Karabağlar Belediyesi'nin yıktığı bu tesis için bir tane CHP'li milletvekilinden tek kelime duymadık.

Musa Çam, Murat Bakan, Özcan Purçu ve Tacettin Bayır'ın Şirince'deki imara aykırı yapıların yıkım kararı sonrası yaptığı açıklamaları hepimiz gördük. Şirince'yi bırakın, Karabağlar'a bakın. Efes'in Şirince'nin bulunduğu Selçuk'ta turizmin bittiğini ifade etmişler. Tarihi dokuyu korumak adına yapılan mücadele turizmi bitirmez, aksine uzun vadede turizm bundan kazançlı çıkar. Turizmi esas baltalayan, CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sorumsuz açıklamalarıdır. Turizmin en büyük düşmanı, Türkiye Cumhuriyeti Devletii yabancı ülkelere şikayet eden, Alman basınına yaptığı açıklamada turistlere 'Türkiye'ye gelmeyin' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Karabağlar'da yıkılan bu tesisi seçim dönemlerinde CHP'li milletvekillerinin irtibat bürosu gibi kullandığını biliyoruz. Ama şimdi sessizler, bu zulme karşı tepki vermiyorlar.

Dördü birden Şirince'den ses veriyor. Dolaşıyorlar ama boş dolaşıyorlar, incir çekirdeğini dolduracak gündemleri yok. Karabağlar'daki bu tesis neden yıkıldı, cevap versinler. Burası ile ilgili bir mahkeme süreci var. O süreç sonuçlanmadan alelacele bu yıkım kararı neden alındı? Bunun cevabını çok merak ediyorum. Yıkılan bu spor tesisinin bulunduğu alana ne yapılacağının da takipçisi olacağız." dedi.

CHP'Lİ VEKİLLER SORUMLUDUR
Daha önceleri defalarca Karabağlar Belediyesi'ne çağrıda bulunduğunu, "Yer gösterin spor tesisi yapılmasını sağlayalım" dediğini hatırlatan Kaya, Karabağlar Belediyesi'nin yeni spor tesisleri için yer tahsis etmek yerine mevcudu yıktığını ifade etti.

Sporun siyasetinin olmayacağını söyleyen Kaya, "Sporun siyaseti olmaz. Biz spora gençlerimiz için, geleceğimiz için destek veriyoruz. Benim amatör spora olan desteğim, sporun birleştirici yönüne inandığımdan dolayıdır. Siyasette bizi ayrıştıran birçok şey olabilir, ama söz konusu spor olduğunda tek vücut olmamız gerekiyor. Ben burada yıkılan tesise defalarca geldim. Burada kahvaltı organizasyonları yaptık, iftar sofrasına konuk olduk. Bu yıkımın ardında, bizim ziyaretlerimizin ve bu kulübe verdiğimiz desteğin olduğu yönünde bir izlenim var. Gerek kulüp yöneticileri, gerekse sporcuların aileleri bu şekilde beyanlarda bulunuyor. Eğer bu doğruysa oldukça yanlıştır, Karabağlar Belediyesi'nin bir ayıbıdır. Burada 460 sporcu var. Bu çocuklarımızın aileleri var. Biz spora hiç siyaseti karıştırmadık. Karabağlar Belediyesi'ne basın aracılığıyla defalarca çağrıda bulundum. Spor adına yapılacak her şeyde yanlarında olacağımı açık açık ifade ettim. Ancak bırakın bizden destek istemeyi, gidip geldiğimiz, selam verdiğimiz yerleri yıkarak tavırlarını açıkça ortaya koyuyorlar. Bu tavır asla onlara kazandırmaz. CHP'li milletvekilleri bu konuda sorumludur, çıkıp bir şey söylemeliler. Buraya onlar da geldi, hatta burayı irtibat bürosu gibi kullanan CHP'li milletvekilleri oldu. Şimdi sessiz kalmaları hiç hoş değil. Ben tüm bu yaşananlara karşın yöneticilerimizin ve sporcularımızın dirayetli olmalarını tavsiye ediyorum. Başınızı dik tutun. Sizler toplumun geleceği adına güzel bir iş yapıyorsunuz. Sizin için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Sorunlarınızı çözme sözü veriyoruz" şeklinde konuştu.

 
Bucaspor Deniz ile yeniden anlaştı
 
Bornova Yaz Bilim Kampı'nda sertifika heyecanı
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dikkatlice 13 Ağustos 2017 Pazar 13:34

İnsanlar birsürü yorum yapmış çoğunun altına imza atılır.Alsancak gibi bir yere tramvay başka nasıl yapılır? Fasulye rodostan mı alınmış? İnsanlar layık olduğu şekilde yönetilir.Keşke yazılan bütün yorumları dikkatlice okusaydınız orada Ak Partililerinde dost acı söyler yorumları gözükmektedir.

Yorumu oyla      11      5  
Hatırlama 12 Ağustos 2017 Cumartesi 21:38

Yıl 2002 koalisyon bozulmuş seçime giderken insanlar var olan partilerin artık birşey yapamayacağını görünce yeni umut Ak Partiye oy verdi. 15 yıl iyisi ile kötüsü ile geçti.Ama ekonomi artık yürümüyor gıda fiyatları öyle hale geldiki vatandaş almakta zorlanıyor, her şeyi ithal ediyoruz fiyatlar yine yüksek, Tuık‘in tüm düşük çıkması için çabalarına sepet içeriğini değiştirmesine rağmen enflasyon çift hane, İşkurun aynı çabalarına rağmen işsizlik rakamları ortada, ihracaat rakamlar rekor kırdığı anlatılırken ithalat rakamları anılmıyor, 16 nisanda ekonomiyi elinde tutan iller uyarı yaptı.Dikkate alınmadı ötekileştirmeden vazgeçilmiyor.Muhalefetin işi kolay vaatle gelecek seçmenin karşısına ama iktidar yaptıkları ile oy isteyecek.Hal böyle olunca Akşener başarılı olursa kimse şaşırmamalı çünkü 2002 deki seçmen şu an aynı durumda

Yorumu oyla      11      5  
Bucali 12 Ağustos 2017 Cumartesi 21:37

Arkadaş taze fasulyesi galiba rodos adasından aliyo pazarda 6 tl kg

Yorumu oyla      11      5  
Bu ali 12 Ağustos 2017 Cumartesi 21:35

izmir ulaşımı türkiyeye örnek olmuş bir gun alsancakdan otobüse bin bakayim nasil örnek olmuş görürsünüz o yapılan tramvay çalışması chp sonu olucak

Yorumu oyla      11      5  
Şov 12 Ağustos 2017 Cumartesi 21:35

Şov yapıp puan almaya çalışıyor: Körfez ile ilgili ÇED nerede? Özel İdare Malları ne oldu?

Yorumu oyla      11      5  
İzmir soruyor 12 Ağustos 2017 Cumartesi 13:11

1.Diğer şehirlere metro yatırımları için hazineden yardım yapılırken neden İzmire yapılmıyor? 2.Belediyenin kendi çabası ile yapmak için Ankaraya onay için gönderdiği projeler neden onaylanmıyor? 3.Bir gariplikle ortaya çıkan İzdeniz grevini sonlandırmak için niye hiç bir milletvekilini çaba sarf ederken göremedik? 4.İzmirin toplu ulaşımı ülkeye örnek hale gelmişken ulaşım İzmirde özelleşsin diye ortaya çıkanlara ne tepki verdiniz? 5.Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarına insanlar hala kızıyor ne yaptınız? 6.Sayın Kocaoğlu ve Sayın Delican‘a destek verin ikiside bu şehir için çalışıyor ve başarılılar. 7.Tarım ve hayvancılık tükendi et 50 tl, nohut 15 tl, çay 30 tl, yazgünü taze fasulye 15 tl enflasyon rakamları ortada, işsizlik ortada bırakın artık ötekileştirmeden insanlar bıktı.Bir araya gelin ülkenin sorunlarını çözün.İhracaat arttı diye bayram gibi açıklarken ithalatın uzaya vardığını insanlar biliyor. Farkındamısınız bügüne kadar her şartta partinizi destekleyenler artık sesleri çıkıyor çünkü insanlar gıda maddesi alırken zorlanıyor .16 nisanda ekonomiyi elinde tutan iller hayır verdi ama köklü ekonomik tedbir gelmedi.Bırakın diğer illeri Denizli memnuniyetsizliğini hayırla bildirdi.

Yorumu oyla      13      5  
Yalı Çapkını 12 Ağustos 2017 Cumartesi 12:03

Sayın AK Partili vekil, spor kulübü olunca yolu kapatıp kaçak tesis yapılabiliyor mu? Yıkılan yer gecekondu ve yolu kapatarak yapılmış bir yapılaşma. Sadece prim yapmak için elestirmeyin, icraat yapın.

Yorumu oyla      16      5  
12 Ağustos 2017 Cumartesi 11:28

Karabağlar' daki bu yıkımın niye olduğunu Karabağlar Belediyesi açıklamış. Kamu malı üzerinde kaçak bir yapılaşma olduğu için yıkımın olduğunu söylemişler. Ayrıca ticari faaliyette var denmiş. Bakanlık olarak amatör spor kulüplerine İzmir' de bugüne kadar kaç tesis yapılmıştır ? Karabağlar'da gezip 2019' da biz alırsak bölge uçacak diyenler Karabağlar'da bakanlığın yapacağı kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan halka ecrimisil göndermiş midir ?

Yorumu oyla      15      5  
12 Ağustos 2017 Cumartesi 11:12

Karabağlar' a bakıyorum bir tarafta yüzde yüz uzlaşarak ada ada kentsel dönüşüm yapan chpli belediyeyi görüyorum , diğer tarafta da halkın sürekli dava açmasına rağmen zorla kentsel dönüşüm yapmaya çalışan akpli bakanlık görüyorum. Bir ara da ecrimisil şoku diye de haberleri okumuştuk :)

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti son noktayı koydu: Erken seçim...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, parti olarak gündemlerinde ...
Genel Başkan Yardımcısı açıkladı: Görevden ayrılacak mı?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç, "Ocak ayında genel başkan yardımcılığı ...
Bakan Çavuşoğlu: Ziyaretin önerisini biz yaptık
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Alman parlamenterlerin Konya'daki NATO üssüne ...
 
CHP'li Balbay Foça'da foruma katıldı
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Foça Demokrasi meydanında düzenlenen ...
CHP Buca’da kongre heyecanı: Kaya ile tamam mı, devam mı?
Partide olağan kurultay takvimi işlerken İzmir’de gözler metropolün en ...
Cumhurbaşkanı'ndan 10 günlük tatil sinyali!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şu anda tabii Hükümet bu 10 günü programına ...
 
Başbakan: Kılıçdaroğlu'nun aklı başına gelmiş
Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Sen ben kavgasını ...
Urla'da müftü nikahı tepkisi
CHP Urla Kadın Kolları tarafından Urla Cumhuriyet Meydanı’nda Müftülere ...
CHP'li Sertel'den Bucaspor Futbol Akademisi'ne ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Bucaspor ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva