HABERLER>POLİTİKA
16 Nisan 2024 Salı - 17:42

Eski başkan Delican’dan ‘ıstakoz’ tepkisi ve uyarı: Bu vebal AK Parti’ye mal edilmemeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın bayram tatiline gittiği Monaco’da sosyal medya üzerinden “ıstakoz yemeği” paylaşımı ile ilgili olarak gerek muhalefet gerekse parti içinden tepkiler geliyor. Son olarak AK Parti İzmir İl eski Başkanı Bülent Delican da Şebnem Bursalı’ya tepki gösterdi. Delican açıklamasında “Sayın Vekilin sergilediği bu kabul edilemez davranışı nedeniyle; milletimizle bütünleşmiş; il, ilçe, belde ve mahalle başkanlarımıza kadar her AK Partili’nin hak etmediği sorularla muhatap kalmış olması vebaldir ve çok büyük haksızlıktır" dedi.

Eski başkan Delican’dan ‘ıstakoz’ tepkisi ve uyarı: Bu vebal AK Parti’ye mal edilmemeli!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl eski Başkanı Bülent Delican yaptığı yazılı açıklamada bayram tatiline gittiği Monaco’da sosyal medya üzerinden “ıstakoz yemeği” paylaşımı yapan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’ya tepki gösterdi.

Delican açıklamasında şunları söyledi:

Birkaç gündür, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın istakoz paylaşımına yönelik tepki açıklamalarını, eleştirileri üzülerek takip ediyorum.

Her şeyden önce; Kimsenin yaşam şekline ve özel hayatına karışmam ancak milletvekili olan bir kişinin özel hayatının kamuoyuna açık olacağını bilerek hareket etmesi gerekirdi. Sayın Vekilin bu paylaşımını, AK Parti’de siyaset yapan eski bir İl Başkanı olarak tasvip etmem mümkün değildir. Parti teşkilat disiplini ile yetişmiş; halkımız ile iç içe olan kadrolarımızda da bu tür davranışların kabul görmeyeceği muhakkaktır.

Sayın Vekilin sergilediği bu kabul edilemez davranışı nedeniyle; milletimizle bütünleşmiş; il, ilçe, belde ve mahalle başkanlarımıza kadar her AK Partili’nin hak etmediği sorularla muhatap kalmış olması ise ayrıca vebaldir ve çok büyük haksızlıktır. Kaldı ki; “Yediğin içtiğin senin olsun; bana gördüklerini anlat” diyecek kadar mütevazi ve hoşgörü sahibi bir milletin ferdi olarak kimsenin yediği içtiği ile ilgilenmiyorum. Ancak; böyle bir davranışı; bir milletvekilinden beklemiyor olmak ve görüşümü paylaşmak da en doğal hakkımdır.

Şahsıma göre; netice olarak, “Erdemliler Hareketi” ile başlayan siyasi yolculuğumuzda Milletimizin teveccühü ile 22 yıldır hizmet eden kadrolarımızda milletvekilliği gibi önemli bir göreve getirilmiş Şebnem Hanım’ın yaptığı paylaşım bizleri vahim bir tablo ile karşı karşıya getirmiştir. Gösterilen tepkilerin ve yapılan eleştirilerin de AK Parti’ye mal edilmesine de sonuna kadar karşıyım. Bizler; inandığımız yolda, edep ve adabımızla yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz.

 
Tugay ikinci vaat için düğmeye bastı... İzmir'de suya indirim yolda!
 
Aliağa'da komisyon üyeleri belli oldu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mahmut AĞIL 17 Nisan 2024 Çarşamba 00:04

Yapılmaması gereken bir hareket,hiç yakışık almadı.Ivedi,gereğinin yapılması lazım.

Yorumu oyla      2      0  
kraldan çok kralcı olduğunu farkına varamamak 16 Nisan 2024 Salı 23:14

Alltaki yoruma katılıyorum. O masaya ıstakozu dış güçler sipariş vermiş; aslında salça ekmek yiyorlarmış.

Yorumu oyla      3      0  
Süleyman Yavuz 16 Nisan 2024 Salı 20:26

Değerli Başkanım bu yorumu AK parti Bayraklı ilçe teşkilatı üyesi olarak yapıyorum. Sayın vekilimiz Şebnem hanım zor şartlar altında Devlet okulu Aydın lisesini Başarıyla bitirmiş. Ankarada üniversite eğitimini devlet yurdunda 4 kişilik odalarda konaklıyarak. Demokrat parti. Adalet partisi geleneğinden gelen. Sanat ruhu taşıyan Rahmetli Babası İsmail abinin gönderdiği kısıtlı parayla univ. Eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Tırnaklarıyla kazıyarak bu günlere başarıyla gelmiştir.Baba ocağı Karacasu yaylasında Yörük kültürüyle. Köy evinde yaz tatillerini ğeçirmıştir. Gelenek ve göreneklerine çok bağlı. Bu bağlamda yayla evinde odun ateşinde. Patates kızartmasını. Patlıcan közlemesini. Koruk ekşili Aydinlilarin olmazsa olmazı " iri" Bamya yemeğini bizzat kendisi yaparak Saç böreğini ( son zamanlarda gözleme) yaparak. Büyümüştür. Bu kültüründen hiç bir zaman vazgeçmemiştir. Rahmetli Babası bizlerede rol model olmuştur. Doğruluk, Dürüstlük. Düşenın elinden tutma. Bir lokma ekmeğini paylaşma, konularında bizlere hep yol göstermiştir. Nurlarda yatsın.. Böyle bir Babanın evladı. O masada ıstakoz yiyecek bir insan değildir. O ıstakozu Şebnem hanımın sipariş verdiğini hiç tahmin etmiyorum. Özür dilerken bile Bu konuyu mazeret göstermeden. Dik durarak.Direk özür dileyerek Asil bir insan olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. Eleştiri yapmak insanların hakkıdır. Muhalefetin eleştiride bulunması gayet normaldir. Siyasette hedeflere varmak için. ""KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAK" sloganına akıllara getiriyor.. keşke Şebnem hanımla oturup bir çap içip tanısaydınız. Bu yorumu yapmazdınız. Saygılar sayın Başkanım.

Yorumu oyla      0      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Saygılı’dan yeni dönem stratejisi: Sert muhalefet, etkili siyaset!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönem ilk meclis toplantısı öncesinde ...
Saffet Sancaklı yeniden MHP'de
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin daveti üzerine Bağımsız Kocaeli Milletvekili ...
Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu
Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat, Zafer Partisi’ne katıldı. Özat'ın, ...
 
Bakan Güler: Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir aktördür
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin ...
Özgür Özel'den 'genel seçim' mesajı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimin ardından ilk grup toplantısında ...
Menderes’te kaos, darp, dayak… Meclis üyeleri birbirine girdi!
Yerel seçimde CHP’li İlkay Çiçek’in belediye başkanı olduğu Menderes’te ...
 
Seçim değerlendirmesi: Milletimizin mesajını aldık
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Açıklamasında ...
Bakan Fidan'dan kritik görüşme: Katar'a gidiyor!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar'a resmi ziyaret gerçekleştirecek. ...
Özgür Özel'in 'değişim'i.... Saçlarını boyattı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva