HABERLER>POLİTİKA
3 Kasım 2017 Cuma - 16:07

Erdoğan'dan Manisa'da teröre karşı net mesaj: Yerle bir edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da katıldığı toplu açılış töreninde son günlerde artan terör olayları vardı. Erdoğan, konuşmasında 'Irak'ta ve Suriye'de tespit ettiğimiz tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz, bu böyle biline' dedi. Törende Soma Maden Şehitleri için ev teslim töreni yapıldı.

Erdoğan dan Manisa da teröre karşı net mesaj: Yerle bir edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılış törenlerine katılmak üzere helikopterle Manisa'ya geldi. Cuma namazını merkezdeki Hatuniye Camiisi'nde kılan Erdoğan, Manisa Valiliğini ziyaret etti. Erdoğan'ı Valilik önünde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer karşıladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir'de törenli karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa’da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"Buradan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Burada bir acıyı da özellikle ifade etmek istiyorum. Manisa Selendi’den şehit özel harekat Ahmet Alp Taşdemir bu sabah Diyarbakır’da şehit oldu. Fakat kanlarını yerde koymadık. 9 kaybımız oldu 2 günde ama 55 teröristi etkisiz hale getirdik. Bugün aldığım haberler çok daha farklı. Gerek İHA’lar SİH’lar F-16’lar oralardaki operasyonlara devam ediyorlar. Terörle mücadelede bugüne kadar yemedikleri darbenin çok daha fazlasını yiyecekler."

KANDİL VE SİNCAR MESAJI
Ölürken bile gülen yiğitlerimiz müsterih olsunlar. Bunu gerek genelkurmay başkanım içişleri bakanım kuvvet komutanlarım hepsi Hakkari’deler bütün bu olanlar sebebiyle bölgeyi dolaşıyorlar. Her an nerede ne var anında üzerine üzerine gidiyoruz gideceğiz. İleri teknoloji ürünü araçlarla terörle mücadele yöntemimizi baştan başa değiştirdik. Buradan bir kez daha ilan ediyorum bizim için ülkemizin bekasından önemli başka hiçbir şey yoktur. Terör örgütlerini evlatlarımızın canı ve kanı pahasına durdurmak mecburiyetinde değiliz. Teröristler neredeyse gidip orada tepelerine binmek bizim en doğal hakkımızdır. Terör tehditlerini sınırlarımızın dışında bertaraf etmek durumundayız. Birilerinden izin almak durumunda değiliz. Kandil’de ve Sincar’daki sorunu oradaki otorite çözmezse biz buraları yerle bir ederiz.

TERÖRİSTİN YANINDAKİ HERKES TERÖRİST..
Bizim için teröristlerin yanındaki herkes teröristtir. Bugüne kadar müttefiklik stratejik ortak diyerek bizi oyaladıklarını sananlara son sözümüz budur. Biz tespit ettiğimiz tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz bu böyle biline. Başarıyla sürdürdüğümüz operasyonları her an diğer bölgelere yayabiliriz.

EY AVRUPA MÜLTECİ ÇOCUKLARIN HESABINI VER
Bizim için başkalarının ne dediği değil kendi bekamız için neye ihtiyacımız olduğu önemlidir. Ey Avrupa sen PKK’ya, FETÖ’ye, DHKP-C’ye, DEAŞ’a destek vermeyi bırak da Avrupa’da kaybolan on binlerce mülteci çocuğun hesabını ver. Sadece Almanya’da 8 bin çocuk kaybolmuştur. Bu çocukların akıbeti bilinmemekle birlikte çoğunun suç şebekelerinin kurbanı olduğu tahmin ediliyor. Kayıp çocuklar konusunda dişe dokunur hiçbir çalışma yapama korumaya alarak demokrasiye hizmet ettiklerini söylüyorlar.

EKONOMİDEN SEVİNDİRİCİ HABER ALMAYA DEVAM EDİYORUZ
Dün Ankara’da çok önem verdiğim bir projenin imza törenini gerçekleştirdik. Yıllardır yaptığım çağrılar nihayet karşılığını buldu. Kendilerini burada bir kez daha teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Ekonomide sevindirici haberler almaya devam ediyoruz. Borsamız rekor üzerine rekor giriyor. İhracatta son 10 yılın rekoru kırıldı. Merkez Bankası’ndaki döviz rezervi de artıyor yükseliyor. Dünkü rakam 117 milyar dolar seviyesine ulaştı.  Kredi kuruluşları atıyorlar. Ben ne diyorum bu rakamlar siyasi diyorum. Biz güçlüyüz güçlü. Yükseliyoruz biz. İstihdamda sadece bu yıl 1 milyon 300 bine yakın ilave istihdam sağladık. İşsizlik rakamlarının çift hanede olmasının sebebi iş gücüne katılan gençlerin ve hanımların sayısını yüksek olmasıdır. İnşallah işsizlik sayısını tek haneye indireceğiz."

SOMA MADEN ŞEHİTLERİ İÇİN EV
Doğuş Grubu, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin aileleri için ev, okul, cami ve sosyal tesislerden oluşan mahalle kurdu. 

Soma Doğuş Evleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle sahiplerine teslim edildi.
Soma'daki evlerin olduğu bölgeye Manisa'dan canlı bağlanan Erdoğan, "Doğuş Grubu'na ben de şahsım, milletim adına çok teşekkür ediyorum. Okuluyla, camisiyle, oyun parklarıyla tüm Soma'daki yavrularımıza hayırlı olsun" dedi. 
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ da "Soma şehiterimizle ilgili yaptırılan konutun teslim törenindeyiz. Burada mükemmel bir yerleşim alanı oluşturulmuş. Doğuş Holding'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ERDOĞAN: ŞAHENK'İ ŞAHSIM VE MİLLETİM ADINA TEBRİK EDİYORUM
Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açılıştaki önemli hizmet Soma'daki elim kazada hayatlarını kaybeden madencilerimize Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun teslimidir. Maden kazasının hemen ardından hem devletimizin ilgili kurumları hem de özel sektörümüz harekete geçerek madencilerimizin geride bıraktıkları ailelerine sahip çıktılar. Okulu, camisi ve diğer sosyal birimleriyle bu konutları Soma şehitlerinin ailelerine kazandıran Doğuş Holding'i, Sayın Ferit Şahenk'i şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum" dedi.

AKDAĞ: ÇOK HAYIRLI BİR İŞ OLMUŞ
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, NTV yayınında yaptığı açıklamada "Doğuş Holding'i, Sayın Ferit Şahenk'i tebrik ediyorum. Bir küçük kasaba gibi, semt oluşturulmuş. Tekrar teşekkür ediyorum. Bütün bu meselelerin çıkışında Sayın Cumhurbaşkanımız'ın yakın takibi var. Çok hayırlı bir iş olmuş" şeklinde konuştu.

AKHAN: ACILARI BİR NEBZE DİNDİRMEK İSTEDİK
Tören öncesinde NTV'ye konuşan Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan şunları söyledi:
"13 Mayıs 2014 çok acı bir gündü. Biz de Doğuş olarak ne yapabiliriz diye düşündük? Her bir şehidimize konut inşa edelim, bir nebze olsun acılarını dindirmek üzere takdim etmek istedik. Bir mahalle oluşsun, cami olsun, okun olsun istedik. Öyle yola çıktık. Teknik arkadaşlarımızı seferber ettik ve 306 konutluk bir mahalle yarattık. Burada camisiyle, bin öğrenci kapasiteli okul yaptık. Çok güzel bir mahalle yarattık, inşallah bugünden itibaren acılı ailelerin yaşamının başlaması için güzel bir nokta olur. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle otursunlar.
 

BAKAN ALBAYRAK: 1 MİLYAR TL'Yİ AŞAN AÇILIŞ İÇİN BİR ARADAYIZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce söz alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise, ''Artık AK Parti iktidarında gelenekselleşen çok güzel bir açılış töreninde bir aradayız. Ekonomik değeri 1 milyar TL'yi aşan bir açılış için bir aradayız. İçinde kamu ve özel birçok alanda önemli projeler var. İçindeki en duygulu anlamlı olanlarından bir tanesi Soma'daki şehitlerimiz noktasında hayırsever işadamlarımız vesilesiyle yapılan 301 konut. 2018'de madencilik alanında önemli projelere başlayacağız'' diye konuştu. (NTV Hürriyet)

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir'de törenli karşılama
 
Karşıyaka Anıtı için mahkemeden flaş karar!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 4 Kasım 2017 Cumartesi 11:06

elinizi tutan mı var? madem edebiliyorsunuz, neyi, kimi bekliyorsunuz? bugüne kadar niye, neyi beklediniz?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'dan, belediye başkanlarına uyarı!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarını uyararak, "Bir, her kuruşun ...
Başbakan'dan flaş enflasyon açıklaması!
Başbakan Binali Yıldırım, beklentilerin üzerinde gerçekleşen enflasyon ...
CHP'li Yiğit: SGK'nın İzmir'deki tesisi satıldı mı?
CHP İzmir Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ...
 
Kadın Partisi, Akşener’in İyi Partisi’ne destek verecek mi?
Kadın Partisi İzmir İl Başkanı Denizaslanı, “Meral Hanım’ı kadın hareketi ...
İyi Partili Dervişoğlu’ndan o iddiaya çok sert cevap: Bu bir iftiradır!
Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu yerel seçimlerde CHP’yle ittifak ...
Erdoğan çok tartışılan o kanunu onayladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il ve ilçe müftülükleri resmi nikah ...
 
AK Partili Sürekli'den Başkan Akpınar'a Karşıyaka Stadı için çağrı!
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübü’nün ...
Devlet Bahçeli açıkladı: Ön koşulsuz destek...
MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, ...
'Başkanlarımız yetkiyi saraydan almıyor'
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Diğer partiler de kendi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva