HABERLER>EKONOMİ
12 Aralık 2016 Pazartesi - 12:30

Ege-Koop’un ‘onur’ gecesi: 4 başkanın ‘4 Mevsim’ buluşması

Ege-Koop’un 12.projesi ‘Dört Mevsim Konakları, 130 milyon TL harcanarak tüm altyapısı ile tamamlandı. Ege-Koop Genel Başkanı Aslan bu gururu Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce ve Urla Belediye Başkanı Uyar’ın da katıldığı buluşma ile kutladı.

Ege-Koop’un ‘onur’ gecesi: 4 başkanın ‘4 Mevsim’ buluşması

32.onur yılını kutlayan Ege-Koop, 12. Projesini  “DÖRT MEVSİM KONAKLARI”nı tamamlama mutluluğunu, proje sosyal tesis alanında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve gazetelerin bölge temsilcileriyle bir araya geldikleri buluşmada paylaştı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, başkanlara ve gazetecilere projenin tamamlanma aşamaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Genel Başkan Aslan, “Güzelbahçe-Urla arasındaki 185 dönüm imarlı konut alanında 7 tip proje uygulamasıyla 130 milyon liraya mal olan Dört Mevsim Konakları projesini de ülkemizin içinden geçtiği olumsuz koşullara rağmen, tüm altyapı imalatlarıyla birlikte geri dönüşümlü arıtma tesisini tamamlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

ORMAN İÇİNDE AVRUPA KÖYÜ
Hüseyin Aslan, Güzelbahçe-Urla ilçelerimizin tam ortasında, baş döndürücü bir güzelliğe sahip doğanın kalbinde, asırlık çam ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bir ormanın tam ortasında 130 milyon TL harcanarak tüm alt yapısı, su deposu, geri dönüşümlü arıtma tesisi dahil, eşsiz deniz manzarasıyla Çeşmealtı, Urla Körfezi, Karantina Adası ve Yassıcaada’nın tüm görkemiyle gözler önünde olduğu Ege-Koop Dört Mevsim Konakları’nda, Ege-Koop’un yine zoru başardığını vurguladı. Aslan,  “2010 yılında yolu, elektriği, suyu ve kanalının olmadığı; gidiş-gelişin bile çok zorlu olduğu alanda, Güzelbahçe-Urla arasındaki 185 dönüm arsa üzerinde projelendirdiğimiz modern yaşam alanı, 2. derece SİT olan imarlı alanda, SİT kurulunun onayladığı projeyi uygulayarak; plan gereği kesilebilecek ağaçları muhafaza etmek suretiyle olmaz denileni yine başardık. Yerleşim planı itibarıyla çalışma şartlarının zorlu olduğu arazide; oksijen deposu, modern bir Avrupa köyünü, proje ortaklarının güvenleriyle ve maddi-manevi katkılarıyla, İzmir’de örnek alınacak bir yaşam kenti  yapmanın huzuru içerisindeyiz” diye konuştu.

HER EV İÇİN 500 M2 BAHÇE
Ege-Koop Dört Mevsim Konakları’nda, her evin ortalama 500 m2’nin üzerinde özel bahçesi olduğunu belirten Aslan şunları söyledi: “Dubleks, yarım ve tam tripleksten oluşan konaklarımız ile; sakinlerinin ilkbaharı, yazı, kışı, sonbaharın her anını keyifle yaşayabilecekleri ve Urla Körfezi manzarasıyla İzmir’e 20 dakika mesafedeki sağlık deposu bir yaşam merkezi oluşturduk. “EGE-KOOP DÖRT MEVSİM KONAKLARI”nda kısmi yerleşim başladı, çok özel bir dünya kentinde doktorlarımız başta olmak her meslek grubundan seçkin bir profili temsil eden ortaklarımız kentte yaşamaya başladı. Ayrıca 141 özel konuttan sınırlı sayıda konak, bahçeli villa bu özel kentte yaşamak isteyenler için bir fırsat olarak duruyor.”

KOCAOĞLU’NDAN İZSU’YA TALİMAT
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da konuk oldukları Ege-Koop Dört Mevsim Konakları Projesi alanını gezdi. Başkanlar, altyapısı, çevreci peyzaj düzenlemesi, sosyal tesisleriyle, yüzme havuzuyla, bir kez daha kente çok özel kent parçasını kazandıran Ege-Koop’u kutladılar ve yerleşimin başlaması nedeniyle düzenlenen buluşmada bu onura gurura oldular. Başkan Kocaoğlu, Ege-Koop’u şehir merkezinde değil şehir dışında zor alanlarda o bölgenin planlı gelişmesine sağladığı katkı nedeniyle kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu,  şöyle devam etti: “Ege-Koop, 32 yıldır İzmir’e kazandırdığı konutlarla birlikte o bölgenin planlı gelişmesine öncülük ederek örnek oluyor.  Ege-Koop kent içinde değil, kent dışında zor yerlerde projeleri tamamlayarak belediyelerimiz sorumluluk alanlarında sorunsuz işlere imza atmasıyla, inşaat kooperatifçiliğin yüz akı olmayı her koşulda başarıyor.”

Genel Başkan Aslan ise, konuk başkanlara teşekkürünü şu sözlerle ifade etti: “Zor yerde tamamladığımız Ege-Koop Dört Mevsim Konakları projesinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun manevi desteği her zaman bize güç vermiştir. Sayın Başkanımız doğru olduğuna inandığı her proje destek oluyor, projemizin en önemli ihtiyacı olan içme suyunun, proje alanımıza kadar getirilmesi ile ilgili Sayın Başkan KOCAOĞLU’ndan talep ettiğimizde anında talimat vererek, önemli bir eksiğimizi gidermesinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye de projenin tamamlanma aşamalarında her türlü desteği ve sorunlarımıza gösterdiği çözüm odaklı ilgiden dolayı müteşekkiriz.  Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da kendi sınırlarında olmasa bile ulaşımla ilgili verdiği destek, bizim için hiçbir zaman unutulmayacaktır.”

 
Fikret Orman: İte köpeğe prim vermeyeceğiz
 
Polonya Başkonsolosu: Türk Milleti’nin gücüne inanıyorum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yerli otomobilde ticari taksi sürprizi
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, yerli otomobilin ilk olarak ticari ...
3 sektör İzmir’de buluştu, Fuar İzmir’e ziyaretçi yağdı
Turizm, sağlık ve gastronomi sektörünün İzmir’deki buluşması sona erdi. ...
Dolar yeni haftaya hızlı girdi: O sınırın üzerinde
Yeni haftaya artışla başlayan dolar/TL, 3,50'nin üzerinde hızlanan yükselişi ...
 
Ekonomi 7 yıl sonra ilk kez daraldı
Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 1,8 küçüldü. Ekonomi böylece ...
İzmir'deki büyük kongrede Türk mutfağı rotasını çizdi!
Fuar İzmir’de düzenlenen 2. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, ...
Yeni asgari ücret için ikinci randevu
İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ...
 
Döviz kampanyasına kuyumculardan büyük destek
Döviz bozdurma kampanyasına İzmir’de başlayacak olan SOUVENIR Altın ve ...
İzmir'de 'Sakız' günü: Tanıtım toplantısında dostluk mesajları
Sakız Adası'nın tanıtım toplantısı Mövempick Otel’de düzenlenen kokteyl ile gerçekleştirildi.
İzmir iş dünyasındaki 'lobi krizi'ne noktayı Hisarcıklıoğlu koydu!
İzmir iş dünyasında kapasite raporu tartışmasıyla patlak veren ‘lobi krizi’ne ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva