HABERLER>GÜNCEL
17 Ocak 2013 Perşembe - 10:05

‘Ege-Koop İzmir için büyük bir şans’

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk-İş 3. Bölge Temsilcisi Hasan Hüseyin Karakoç’u ziyaret ederek, göreve başlamasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyarette Tezkoop-İş İzmir Şube Başkanı Birol Arslanoğlu ile diğer sendika temsilcileri de yer aldı.

‘Ege-Koop İzmir için  büyük bir şans’

İZMİR - Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) 3. Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç, Ege-Koop’un İzmir için bir şans olduğunu söyledi. Karakoç, “ Ege-Koop hem konut sektöründeki geçmişi hem de önemli bir sivil toplum örgütü olarak fikir hayatına kattıkları ile İzmir için büyük bir şans. Sayın Hüseyin Aslan’ın şahsında Ege-Koop’un geldiği nokta taktire şayan.” dedi. Kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Aslan’ın son açıkladığı Atayol Projesi’nin de sonuna kadar destekçisi olduklarını vurgulayan Karakoç, “ İzmir’in bu tür prestij projelere ihtiyacı var.” dedi.

ASLAN: KARAKOÇ, İZMİR SİYASETİNE DE KATKI YAPACAKTIR…
Bir dönem CHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yapan ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakınındaki isimler arasında kendine yer bulan Karakoç’un hem sendikal mücadele hem de siyasi alanlarında önemli bir geçmişe sahip olduğunu kaydeden Ege-Koop Genel Başkanı, Karakoç’un özellikle siyasi birikimi ile İzmir siyasetine de önemli katkılar sunacağına inandığını dile getirdi.

PROJELERİ ANLATTI…
Aslan, daha sonra Karakoç’a Ege-Koop’un çalışmaları, projeleri ve hedefleri konusunda bilgiler verdi. Ege-Koop’un Karşıyaka’dan Buca’ya, Güzelbahçe’den Bayraklı’ya kadar İzmir’in dört bir yanında mini kentler kurarak, modern ve çağdaş yaşamın mimarı olduğunu belirten Aslan, Ege-Koop Proje Merkezi ile de İzmir’in bugüne kadar süregelmiş sorun ve sıkıntılarına çözüm arayışında olduklarını anlattı. İlk olarak İzmir’e kimlik kazandırmaya yönelik bir çalışma yaptıklarını, bunun sonucunda da Sağlık Serbest Bölge gibi mega bir proje geliştirerek, konunun Bakanlar Kurulu’na taşınmasını sağladıklarını ifade eden Aslan, “ İkinci projemiz Atayol da büyük bir beğeni topladı. Bu proje hem mükemmel bir kentsel dönüşümün ilk adımı olacak hem de İzmir’in güney aksına çift katlı toplam 12 şeritli mükemmel bir protokol yolu kazandıracak. İzmir’in girişi derlenip, toparlanacak. İzmir’e gelecek milyonlarca insan kente olumlu izlenimlerle giriş yapacak.” dedi.

KARAKOÇ: EGE-KOOP İZMİR İÇİN BİR ŞANSTIR…
Ege-Koop’u Ankara’da yaşadığı dönemlerden de bildiğini, şahsen kendisinin böylesi bir kuruluşu İzmir için büyük bir şans olarak gördüğünü söyleyen Türk-İş 3. Bölge Temsilcisi Hasan Hüseyin Karakoç ise, “ 100 bin insanı ev sahibi yapmak, bunu yaparken de en küçük bir istismarı bırakın güven unsuru haline gelebilmek müthiş bir iş gerçekten. Hem sektöründe yaptıkları hem sivil toplum kuruluşu olarak fikir hayatına kattıkları ile Sayın Hüseyin Aslan’ın şahsında tüm Ege-Koop camiasını kutluyorum. Projelerine gelince hemen her biri heyecan verici. Özellikle Atayol Projesi İzmir için adeta biçilmiş kaftan. Havalanı güzergahının böyle bir düzenlemeye, prestij çalışmaya ihtiyacı var. Projenin uygulanması için bize düşen görev neyse yapmaya hazırız. Ege-Koop Proje Merkezi’nin diğer projelerini de merakla bekliyorum”  şeklinde konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üniversite öğrencilerine YÖK'ten kötü haber
Üniversite öğrencilerine YÖK'ten kötü bir haber geldi. Hazırlanan YÖK ...
Buca'da feci kaza: Yolun karşısına geçemedi
Buca’da, yolun karşısına geçerken yolcu minibüsünün çarptığı 74 yaşındaki ...
İzmir’de gök delindi, hayat yine felç!
İzmir'de akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış, kent merkezinde su ...
 
Şehrin göbeğinde polis aracı tarandı: 1 şehit
Mardin'de polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ...
N.Ç. davasında ceza artsa da vicdanlar yine yaralı!
Yargıtay'ın 'kısmen bozma' kararıyla yeniden görülen N.Ç. davasında, 25 ...
'Deniz Feneri’nde ilk duruşma ‘yarım kaldı’
Deniz Feneri Davası'nın ilk duruşması sona erdi.
 
Rabia Öğretmenin katili hakim karşısında…
İzmir’in Karabağlar ilçesi Nazire Merzeci İlköğretim Okulu’nda, öğretmeni ...
Polisten 'Mutlu Gece'ye suçüstü: 7 gözaltı
İzmir'de, fuhuşa aracılık yapan 7 kadın gözaltına alındı. Şüphelilerin, ...
Satırlı tabancalı liseli kavgası!
Adana'da lise öğrencisi iki grup arasında çıkan satırlar ve kuru sıkı ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva