HABERLER>GÜNCEL
21 Haziran 2019 Cuma - 16:33

Devlet Bahçeli'den 'mektup' açıklaması

MHP lideri Bahçeli, '23 Haziran’da sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun Cumhur İttifakı’nın istikrarlı, inançlı ve iddialı varlığı devam edecektir. İmralı'daki teröristbaşı, HDP'nin istismarına müdahale için tarafsızlık çağrısı yapmıştır. HDP ve Kandil, CHP’nin yanında hizalanmıştır. Karşımızdaki tablo esef ve ibret vericidir" dedi.

Devlet Bahçeli den  mektup  açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazılı açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Seçimi bu pazar günü yapılacak, milli iradenin takdir ve tercihi belli olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 23 Haziran seçimiyle ilgili son hazırlıklarını Yenikapı ruhuna tam ve eksiksiz bir şekilde bağlı kalarak sürdürmektedir. Cumhur İttifakı'nın başarısı konusunda fedakârca ve kararlılıkla mücadele ettiğimiz tartışma götürmez bir gerçektir.

23 Haziran'da sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun Cumhur İttifakı'nın istikrarlı, inançlı ve iddialı varlığı devam edecektir. Çünkü Cumhur İttifakı istikbalin mimarı, istiklalin muhafızıdır. Hiçbir fitne-fesat akın ve akımı ittifakımızın sağlıklı doğasına, sağlam duruşuna zarar veremeyecek, mukavemetimizi kıramayacaktır.

CHP'nin başını çektiği, İP'in bütün imkânlarıyla destek verdiği, iç ve dış odakların açık açık yardım ve yataklık yaptığı Zillet İttifakı karanlık emellerine ulaşamayacaktır. PKK'nın siyasi izdüşümü olan HDP'nin, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına vermiş olduğu açık çek, verdiği katkı, gösterdiği yoğun ilgi ve alaka milletimizde büyük bir infiale neden olmaktadır.

HDP ve Kandil CHP'nin yanında hizalanmıştır. Karşımızdaki tablo esef ve ibret vericidir. HDP'yle CHP arasında kurulan al-ver süreci, kirli pazarlıklar, kahredici anlaşma ve uzlaşmalar milli bekamız açısından ağır risk ve tehdittir. İmralı'da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını çeken teröristbaşı anlaşılan odur ki, HDP'nin istismarına müdahale etmek, hatta önüne geçmek maksadıyla tarafsızlık çağrısı yapmıştır.

Teröristbaşının mektubu HDP'nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı'na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve sonucudur.
PKK'nın siyaset acentesi HDP'nin teröristbaşının uyarısına rağmen marazi ve mahsurlu stratejisinde bir değişikliğe gitmeme iradesi ise 23 Haziran üzerinde oynanan ahlaksız oyunu iyice gözler önüne sermiş olacaktır.

HDP-PKK-teröristbaşı ve terörist Demirtaş arasındaki derin çatlakların çok boyutlu analiz ve yorumu elbette yapılacak, nihai olarak İstanbul içine çekilmek istenen girdaptan 23 Haziran'da tamamıyla kurtulacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 23 Haziran'a odaklanmıştır. Tuzaklar nafile, tertipler beyhudedir. 23 Haziran'da İstanbul ehline emanet edilecek, sağduyu öne çıkacak, Cumhur İttifakı'nın muhterem adayı Sayın Binali Yıldırım, inancımız odur ki Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecektir. Tarih, demokrasi ve milli irade bir kez daha hükmünü verecek; yalan, riya ve aldatmayla, milli beka, milli onur, milli haysiyet arasındaki farkı ortaya koyacaktır. Nitekim 23 Haziran'da hak, hakkaniyet, cumhur ve İstanbul kazanacak, zillet, rezalet, melanet, hıyanet kaybedecektir.''

 
Ağrı'da aranan cinayet zanlısı Aydın'da yakalandı
 
Silahla oynarken kendini vuran çocuk hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 21 Haziran 2019 Cuma 21:34

Ne kaymağı bitmez bir memleketmiş arkadaş! baksanıza kimlerden medet umar hale geldiler, kaymak tatlı tabi.

Yorumu oyla      4      5  
sabuncu 21 Haziran 2019 Cuma 19:50

yasal bir parti tükaka terörist başı bir tane öylemi bahçeli yazıklar olsun oy için ülkücüleri ne hale düşürdün daha düne kadar elinde iple dolaşıyordun ne oldu unuttun mu

Yorumu oyla      4      5  
DELİKANLILIK 21 Haziran 2019 Cuma 17:26

İstanbul'da kaybetmenin hayırlısı bile; ne AKP'ye nede MHP'ye nasip olmayacak bu gidişle...Kimlere el avuç açar oldular.

Yorumu oyla      6      5  
Gürkan 21 Haziran 2019 Cuma 17:25

İmamoğlu'na Kandil değil, HDP'li vatandaşlar oy verecek. Bu değil ancak terörist başına açıklama yaptırmak esas ibret verici ve çaresizliktir. Özellikle son 1 haftadır yapılanlar komik.

Yorumu oyla      6      5  
Z.B 21 Haziran 2019 Cuma 16:51

Sözün bittiği yer.Diyecek bir şey bulamıyorum. Ne diyeceklerini ve ne yapacaklarını bilemez oldular.İstanbul için yapmadıkları şey kalmadı...Kimlere muhtaç hale geldiler.

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
E-okulda gizlice not yükselten müdür yardımcısına soruşturma
İdarenin şifresiyle e-okul sistemine girerek, karneleri kötü olan öğretmen ...
İzmir’in sivil inisiyatifi o bina için ayakta: Yıkılsın, ibretialem olsun!
Bornova’da yapılan, AK Parti İzmir’in kurucuları arasında yer alan Rahmi ...
İzmir'de 18 yaşındaki tiyatrocu Kaan'ın acı sonu
İzmir'in Konak ilçesinde, taksinin çarptığı bisikletin sürücüsü Kaan Şahin ...
 
Leyla'nın ölümüne 7 sanığa ağırlaştırılmış müebbet!
Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ...
İzmir'de feci iş kazası: Her şey bir anda oldu
İzmir'in Bornova ilçesinde çalıştığı inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi. 
Pencereye çıkıp kendi boğazına bıçak dayadı! Dehşet anları...
Bursa'nın Gemlik ilçesinde evinin penceresinde boğazına bıçak dayayıp, ...
 
İzmir'de KHK ile kapatılan vakfın yöneticilerine hapis cezası
KHK ile kapatılan Raif Cilasun Eğitim ve Kültür Vakfının yönetim kurulu ...
THY'den açıklama: Sefer iptalimiz yok
THY Basın Müşaviri Üstün, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir ...
Üzerine mangal devrilen çocuk öldü
Gaziantep'te oyun oynarken üzerine mangal devrilmesiyle ağır yaralanan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva