HABERLER>MAGAZİN
11 Aralık 2023 Pazartesi - 14:20

Deniz Akkaya, Kenan-Eylül Öztürk çiftini hedef aldı

Fenomenleri hedef alan Deniz Akkaya ile Eylül Öztürk'ün eşi Kenan Öztürk birbirine girdi. Akkaya, küfürler yağdırdığı Öztürk'ün yurt dışında uyuşturucu ve eş değiştirme partileri düzenlediğini söyledi.

Deniz Akkaya, Kenan-Eylül Öztürk çiftini hedef aldı

Engin ve Dilan Polat çiftinin ardından gözlerin çevrildiği Kenan-Eylül çifti hakkında soruşturma başlatılarak mal varlıklarına el konuldu. Çifti hedef alan paylaşımlar yapan Deniz Akkaya, küfürler yağdırarak Kenan Öztürk'ün yurt dışında uyuşturucu ve eş değiştirme partisi düzenlediğini söyleyerek ortalığı karıştırdı.

KENAN ÖZTÜRK: DENİZ AKKAYA HER GÜN BAŞKA BİR YALANLA ÇIKIYOR

Eylül Öztürk, YouTube kanalından bir video yayınlayarak e-ticaret firmasından kazandığı aylık rakamları paylaştı. Bir kullanıcının "Siz önce Rolls Royce'un hesabını verin. 52 milyonluk araç nereden ve nasıl alındı? Deniz Akkaya sana birkaç beden büyük gelir" yorumuna cevap veren Kenan Öztürk, "Hepsi helal siz merak etmeyin, yarın her şey çıkar. Deniz Hanım her gün başka bir yalanla çıkıyor" dedi.

"BANA BAK KENAN SENİN İÇİNDEN GEÇERİM"

Öztürk'ün cevabı karşısında çılgına dönen ve küfürler savuran Deniz Akkaya şu ifadeleri kullandı: "Bana bak Kenan senin içinden gerçekten geçerim bu sefer. Bana bak Kenan yalan dediğin konuların başında Amerika'da satın aldığınız 20 küsuratı geçen ev sayısı ve bunları başka birinin üstüne geçirmeniz var. Sen kimsin bana 'Yalancı' diyorsun. Ben bunları resmi evrakla belgeledim. Satın alınmış evleri peyderpey hani Türk'ün üstüne geçirdiğinizi ismine kadar yazdım. Senin bana 'Yalan söylüyor' diyecek kadar boyun uzamadı.

"DAVA AÇIN, BELGELERİ ÇARŞAF ÇARŞAF GÖSTERECEĞİM"

"Swingercı karınla etrafa verdiğiniz rahatsızlıktan dolayı Türkler bu bilgileri atıyor. Bırak Türkiye'yi, Amerika'da Türkler sizi orada istemiyor. Dur bakayım paylaşmadım her şeyi. Bugün paylaşayım da sen o lağım ağzını tut, mamanın sonuçlarını otur karınla birlikte yaşa. Dava konusuna gelince istediğiniz davayı açın, evraklarıyla birlikte çarşaf çarşaf göstermeyen sizi gibi olsun."

UYUŞTURUCU VE SWİNGER PARTİSİ

"Şimdi bana bak o... b.... çocuğu Kenan, sizin için hazırlanan böyle güzel bir rapor var. Sana birkaç maddesini gönderdim sadece. Sanıyorsunuz ki siz oraya gittiniz, takip edilmiyorsunuz. Bu ülkeyi, bu devleti, bu ülkenin insanını koyun, salak, aptal sanıyorsunuz. Deprem bölgesiyle ilgili ağlarken bu evleri nasıl aldınız? Uyuşturucu, swinger partilerle ilgili olan kısmı içler acısı. O pis, lağım ağzını bir daha açarsan Amerika'da o çocukları senin elinden aldırırım sana söz veriyorum. Hele bir dene, devam et bakayım."

KENAN ÖZTÜRK: DAHA DÜNE KADAR PEŞİMİZDE GEZİYORDUN

Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde Eylül Öztürk için "Annem güzeller güzeli Eylül uyanmış. Bugün de başka bir ruh halinde uyanmış. Asla psikolog ve psikiyatri gibi teşhis koymak istemem ama manik depresif mi desem, bipolar mı desem. Ruh hallerinden ruh hallerine koşarken sana da sorulacak soru değil bu ama" demişti. Kenan Öztürk de Akkaya'ya "Daha düne kadar 'Elimde balina kusmuğu var, nereye satabilirim tanıdığınız var mı?' diye peşimizden geziyordun. En son koli koli ürün istedin afet bölgesine götüreceğim diye. Yolladık, sonra ne yaptın bilmiyorum. Kaç kere kıza teşekkür ettin kendi stroylerinde şimdi ne oldu?" karşılığını vermişti.

KENAN ÖZTÜRK'E KÜFÜR YAĞDIRDI

"Ağzını burnunu s.... Senin aklın şaşar Amerika'da. Ulan ya... deprem bölgesine gönderilecek her şeyi mihmanda Zülayha Ortak'a gönderdin p... evladı. Benim elime bile ulaşmadı. Bana bak senin boyun daha uzamadı. PTT'de kart dağıtan salak, vasıfsız, geri zekalı... Balina kusmuğu konusuna gelince de evet bir arkadaşım devletten raporlu, faturalı, belgeli balina kusmuğu almış. Kozmetikte kullanıldığı için size sordum, sanıyordum ki siz bu işi yapıyorsunuz. Konunun benimle yakından uzaktan olmadığını biliyorsun p.. Eksik ne anlatıyorsun? Buradan bir hikaye çıkmaz. Neyi ispatladı bu şimdi pe... Defalarca kez yazdım evet sizden deprem bölgesine ürün alındı ama direkt İletişim Başkanlığı'na gitti. Deprem bölgesine gönderilmiş, kime teslim ettiğini sen çok iyi biliyorsun."

 
Mahkemeden Beştepeler davasına ret!
 
Kayıp yüzük süpürgeden çıktı: Değeri 23,4 milyon TL
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak-Enstantaneler 12 Aralık 2023 Salı 13:24

Bunları diyen de Axl Rose'un yatağına girmek için epey çabalamıştı zamanında.

Yorumu oyla      2      3  
11 Aralık 2023 Pazartesi 20:21

al birini vur ötekine.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sinan Akçıl: Cumhurbaşkanımızı babam gibi görüyorum
Son olarak İsrail-Hamas çatışmalarını gerekçe göstererek Cumhuriyetin ...
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı!
Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ...
Eylül Öztürk aylık gelirini açıkladı
Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından soruşturma başlatılan fenomenler ...
 
Hadise "Bebeleri pistten alalım" deyince ortalık karıştı!
Pop müziğinin güçlü sesleri Hadise ve Ece Seçkin, bir etkinlik kapsamında ...
30 yıllık hasret bitti!
90'lı yılların ünlü grubu İzel-Çelik-Ercan, Girne Rocks Hotel’de sahne aldı.
Vizontele'nin yıldızından Gazze mesajı
Oyuncu Altan Erkekli, Filistin'de yaşanan insanlık dramı nedeniyle dünyanın ...
 
Selda Alkor, Dört Yapraklı Yonca'yı hedef aldı
Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan efsane oyuncu Selda ...
Ece Ronay suç makinası çıktı
Eski eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle karakolluk olan ve güzellik merkezleri ...
Ünlü oryantale sokak ortasında gasp!
Ünlü oryantal Didem Kınalı, sokak ortasında gasp edildiğini söyledi. Köpeğiyle ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva