HABERLER>POLİTİKA
22 Mayıs 2016 Pazar - 06:30

Delican’dan ‘Yıldırım’ mesajlar: Ankara ‘İzmir’ diye inleyecek!

AK Parti İl Başkanı büyük kongre öncesi Arena Spor Salonu önünden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın başbakanlığını değerlendirken kente çok önemli mesajlar gönderdi.

Delican’dan ‘Yıldırım’ mesajlar: Ankara ‘İzmir’ diye inleyecek!

EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir’de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın yarın yapılacak 2.Olağanüstü Kongre’de aday gösterilmesini sevinci sürerken, büyük gün için hazırlıklar da tamamlandı.

AK Parti İzmir, Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak kongrede il yönetimi, kadın ve gençlik kolları, ilçe teşkilatları ve mahalle yönetimleriyle tam kadro yerini alacak.

Salonda ‘Binali Yıldırım’ tişörtleri giyecek partililer Ankara’ya 300 otobüsle çıkarma yaptı.

Bu arada kongre için partili kafilesinden önce Başkent’e giden AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’dan Arena Spor Salonu’nda son kontrollerin yapıldığı akşam saatlerinde canlı yayında önemli mesajlar geldi.

Kanal 35’e konuk olan AK Parti İl Başkanı Delican, “Yarın Ankara ‘İzmir’ diye inleyecek” dedi.

‘İZMİR’ DİYE İNLEYECEK!
Delican, “Yarın gerçekten güzel bir gün olacak. Otobüslerle gelen binlerce İzmirli Ankara’da olacak. Yarın bütün Ankara ‘İzmir’ diye inleyecek. Sayın Binali Yıldırım’la İzmirliler olarak 60 yıl sonra başbakanlık yakaladık. Bu onuru hep birlikte yaşıyoruz. Güzel İzmir’in güzel insanları bir başbakana kavuştu. İnşallah bununla birlikte İzmir hak ettiği birinciliklere uzanacak” diye konuştu.

KUTUPLAŞTIRMA SİYASETİ DARMADAĞIN OLACAK
AK Parti İl Başkanı, “Güzel İzmirimiz’de kutuplaştıran bir yapıyla yol alan CHP’ye yıllardan beri ciddi adımlar atılamıyor. Şimdi bu kutuplaştırma siyaseti darmadağın olacak. 2014 yılındaki yerel seçimlerde 1 milyon İzmirli ‘Binali Yıldırım’ dedi. Bunun üzerine koyarak, algı duvarlarını hoşgörüyle indirerek, vatandaşların hayatına kolaylıklar getirerek başaracağız. Bakın Sayın Binali Yıldırım aday olunca konuşmasına fıkrayla başladı. Bu ne demek? Türkiye’de gerginliği bitirmek istiyor. Şu günlerde hem terörle hem de teröre karşı bizimle hareket etmesi gerekirken başka kanallarda gezen bir muhalefetle mücadele ediyoruz. Sayın Yıldırım’ın iki söylemi normalleşme ve terörü bitirme… Sayın Binali Yıldırım’ın liderliğiyle İzmir’de kutuplaşmayı bitince çok önemli yol kat edeceğiz. İzmir’in çok önemli bir başbakanı var. İzmir’in çok büyük bir potansiyeli var. Bunu layıkıyla işleyebilecek bir başbakan da sahip oluyor. Sayın Yıldırım başbakan olmadan önce de İzmir’in tüm sorunlarına hakim bir insandı. CHP’nin de lideri İzmir Milletvekili ama Konak’a koyun, ‘Beydağ’a git deyin’, gidemez” dedi.

CHP’YE MESAJ!
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ‘Gönlümden geçen isim oldu’ sözlerini de değerlendiren Delican, “Şöyle bakmak lazım… Partizanca bakılması hoş değil… Hem böyle söylediler, hem Sayın Binali Yıldırım’ın afişlerini topladılar. Bunlar onları küçültür. Büyümek istiyorlarsa o söylemdeki gibi olmalılar. Bizim amacımız yarış, kimseyi eleştirmek yermek değil. Biz çıtayı çok yukarıya koyduk… CHP’liler de yarışsın, İzmir yücelsin… CHP’liler de İzmir’i seviyorlarsa hep birlikte, Başbakanımızla İzmirimizi yukarıya taşıyalım” ifadelerini kullandı.



NASIL SEVİNMEYELİM!
Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan da kongre salonu önünden mesajlar verdi. AK Partili Kalkan, “Bu salon yarın tarihi bir güne şahit olacak. Hem Türkiye hem İzmir için… İzmir 60 yıl sonra bu salondan bir başbakan çıkaracak. Türkiye’de 81 vilayet var, küçücük bir vilayetten bakan çıkınca orada bayram ilan ediliyor da, biz başbakan çıkarıyoruz, nasıl sevinmeyelim? Ankara’yı, Bursa’yı, Konya’yı İzmirle bir mukayese edin neden sevinmeniz gerektiğini görün… İzmir’in bu makus talihi Sayın Yıldırım’la değişecek” diye konuştu.

 
"Örgüte silah taşıyanlar Türkiye'den kaçıyor!"
 
'Yumurtalı saldırı' tepkilerine dava yanıtı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
22 Mayıs 2016 Pazar 10:35

AKP ' nin bu zamana kadar İzmir'e şaşı baktığını, bundan sonra İzmir vekili Binali Yıldırım 'ın Başbakan olmasıyla böyle olmayacağını söylemiş.

Yorumu oyla      11      5  
Private35 22 Mayıs 2016 Pazar 08:15

İnleyince ne oluyor, yapılamayan gediz aritmasımi yapılıyor, atılmayan bayrakli hastanesi temelimi atılıyor, alışta ya kadar ulaşmayan otoban mi bitiyor. Ced raporlarimi veriliyor. İzmir slogan ve reklamdan fazlasını bekliyor.

Yorumu oyla      11      5  
21 Mayıs 2016 Cumartesi 19:13

"CHP’nin de lideri İzmir Milletvekili ama Konak’a koyun, ‘Beydağ’a git deyin’, gidemez” dedi." denmiş ancak Kılıçdaroğlu' nu bırak çoğu İzmirli Konak'tan Beydağ'a gidemez :)

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Örgüte silah taşıyanlar Türkiye'den kaçıyor!"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimiz ne istiyordu, 'Millete ...
AK Parti İzmir’den Başkent’e 300 otobüsle çıkarma!
İzmir Teşkilatı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti ...
148 milletvekili için yargı süreci başlıyor!
Anayasa değişikliğinin kabul edilmesiyle 148 milletvekilinin dokunulmazlığı ...
 
4 madde 2.tur: CHP’nin tavrı nasıl değişti?
İlk turda ‘hayır’ tavrı sergileyen CHP, asıl geçerli olan son turda destek ...
Muharrem İnce ‘4 Haziran’ı bekleyin’ dedi!
Yönetimi, “cesur davranmamakla” suçlayan Muharrem İnce, parti içi muhalefet ...
Yüksel’den Kılıçdaroğlu’na saldırıya sert tepki!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, CHP Genel Başkanı ...
 
Kılıçdaroğlu’na aynı gün içinde ikinci protesto!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’ya gelişinde havalimanında ...
Yargıtay'a başvuran MHP delegesi ortalığı karıştırdı!
Akşam saatlerinde haber televizyonlarının geçtiği haber siyaset kulislerini ...
Yürek yakan veda: Yıldırım o eli bırakmadı…
Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım’ın ceznesi, Ankara Kocatepe ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva