HABERLER>POLİTİKA
13 Haziran 2017 Salı - 15:25

Delican'dan Ramazan mesajı: Ramazan'da 70 bin kapı çalacağız

11 Ay’ın sultanı Ramazan’ın gelişiyle birlikte AK Parti İzmir teşkilatları vatandaşlar ile Ramazan sofralarında buluşuyor. İl Başkanı Delican, "Ramazan Ayı boyunca teşkilatlarımızla Mevlana gibi 70 bin kapı çalacağız" dedi.

Delican dan Ramazan mesajı: Ramazan da 70 bin kapı çalacağız

Her gün İzmir’in ayrı bir ilçesinde ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla iftar açan Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri, önceki gün gerçekleştirilen toplantının ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda, İl Başkanı Bülent Delican ve vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Ramazan Ay’ının rahmet, bereket ve mağfiretine değinen konuşmasında; “Ramazan Ayı başlamadan önce aldığımız karar ile bu sene İl Başkanlığımızda halka açık olarak hemşerilerimize iftar yemeği veriyoruz. Aldığımız karar neticesindeki mutluluk tablosunda gördüğümüz vatandaşlarımızın yoğun bir katılım sağlaması bizleri memnun etti. Vatandaşlarımızın katılımıyla her akşam iftar saatinde yemekhanemiz dolup taşıyor. Tüm vatandaşlarımızı Ramazan boyunca devam edecek olan iftar soframıza katılmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik anlayışı bir kez daha bu katılımlarla pekişiyor. Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik pusulası oluyor kurduğumuz iftar sofralarımız. Her gün farklı bir ilçemizde ev ziyaretleri ve iftarlar gerçekleştiriliyor. Buralara bizde iştirak ederek farklı ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip, hasbihal etme imkanı buluyoruz” dedi. 

RAMAZAN AYI BOYUNCA 70 BİN KAPI ÇALACAĞIZ
Ramazan Ayı boyunca kurulacak gönül sofraları iftar programlarına devam edeceklerini belirten Delican; “Kurduğumuz sokak iftarları haricinde AK Teşkilatlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerini de ziyaret ediyoruz. Mevlana gibi bir gönüle girmek için 70 bin kapı çalmaya devam ediyoruz. Kadın ve Gençlik Kollarımızla yek vücud olarak 30 ilçemizde gidilmedik mahalle bırakmayacağız. Esnaf ve ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sofrasına ortak olduğumuz ziyaretlerimizde iftar ve sahurlarımızı gerçekleştiriyoruz. Sorun ve sıkıntılarını bizzat kendilerini ziyaret ederek yerinde dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerimizde hemşerilerimizin istek ve taleplerini alıyor, çözüm bulmak üzere ilgili makamlara iletiyoruz. Ramazan’ın uhreviyatını bizlere evininin kapısını açarak misafir eden vatandaşlarımızın sofrasına ortak olarak yaşıyoruz. Tabi bu rahmet ayında diliyoruz ki, İnşallah bu ramazan mazlumların acılarının son bulmasına vesile olur.

Başta İzmir’imiz, ülkemiz ve İslam coğrafyası olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirir. Ülkemizi refaha kavuşturmak için son dönemde hükümetimiz büyük bir kararlılıkla terörü bitirmek üzere güvenlik güçlerimizle birlikte birçok alçak yapılanmaya karşı mücadelesine devam ediyor. Tabii bu zorlu ama maneviyatımızın güçlü bulunduğu süreçte hayatını kaybeden şehitlerimize de Allah'tan rahmet, gazi ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

 
Karşıyaka iç transferde Okan'la anlaşamadı
 
Kemalpaşalı çocuklar yaz tatilini sporla geçiriyor
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa yıldırım 14 Haziran 2017 Çarşamba 10:53

Yiğidi öldür ama hakkını ver ata sözü tamda sy Bş Bülent delican için söylesek abartmış olmayız bir ak parti mensubu olarak kendisine teş.ediyorum göreve geldiğinden beri gittikçe yükselen hizmet aşkı yanında birde pirincin içindeki beyaz dallarla oğraşmasına rağmen onu prformasını düşürmedi SELAM OLSUN DELİCANA

Yorumu oyla      11      5  
Mithat Ozgur 13 Haziran 2017 Salı 18:57

Vatandaş dediği fotoğraf karesindekilirin hepsi il yönetimi ramazanın yarısına geldik 70 bin ziyaretten bahsediyor il başkanımız.Ilceleri heralde hiç dolaşmıyor sirf çalışma havası verilsin diye faceten paylaşımdan başka bir çalışma yok o ev ziyaretleride ak parti üyelerine fakir fukara degil.Sözün özü enerjisi tükenmiş bir başkan ve teşkilatı sadece daha büyük hezimetlere yol açar saygılar.

Yorumu oyla      11      5  
13 Haziran 2017 Salı 18:24

bize gelmeyin !

Yorumu oyla      11      5  
GAZİEMİR ÇARŞI 13 Haziran 2017 Salı 17:10

70 bin değil 770 bin kapı çalsanız,izmir den size ekmek çıkmaz.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Askerle tartışmıştı: O vekil için fezleke hazırlandı
Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü’nün ...
AK Partili Dağ tarif etti: Karpuzun iyisini...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ’ın, Tire’de ...
MHP'li Karataş'tan stat salvosu: Bitirin şu kavgayı, gereğini yapın!
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, dün TBMM' de yaşanan stat tartışmaları ...
 
CHP’li Yiğit’ten mecliste deprem önergesi
CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, Karaburun açıklarında meydana gelen ...
Meclis 15 Temmuz'da olağanüstü gündemle toplanacak
Meclis, FETÖ'nün başarısız darbe girişiminin birinci yılı olan 15 Temmuz ...
Eski Başkan Özfatura'dan 'kale' çıkışı: İzmir'de seçim kazanamaz!
Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura, “İzmir CHP’nin kalesi ...
 
Bahçeli: FETÖ'nün hücreleri aktif!
Bahçeli: Ne kadar inkar edilse de algılar ne denli denetim altında tutulmaya ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM'nin projesi bitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sanatçı ve sporcularla yapılan iftar ...
Meclis gündemi statlar: AK Parti ve CHP'li vekiller arasında İzmir düellosu!
CHP İzmir milletvekili Balbay ile AK Parti İzmir Milletvekili Kaya İzmir'deki ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva