HABERLER>POLİTİKA
21 Şubat 2024 Çarşamba - 10:55

Değişimi İzmir adayları üzerinden anlattı: Erdoğan da doğru olduğunu görüyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partide yaşanan değişimi İzmir üzerinden örneklendirdi. Sahada yaşananları Erdoğan’ın da gördüğünü söyleyen Özel, “Erdoğan’ın ölçme-değerlendirme en güçlü yanı. Birilerince hata diye yaptığımızı düşündüğü şeyin doğru olduğunu görüyor, Erdoğan. Erdoğan günün birinde metal yorgunluğu diye belediye başkanlarını pat pat pat istifa ettirdiği süreçte sahada ne ölçtüğünü görüyor? Benim İzmir’de ne yaptığımı da görüyor. Ben İzmir’de 14 tane genç, 9 tane kadın Belediye Başkanı adayı görevlendiriyor olmamda ve bunun sahada yarattığı etkiyi görüyorlar” dedi.

Değişimi İzmir adayları üzerinden anlattı: Erdoğan da doğru olduğunu görüyor!

Özgür Özel, gündemdeki konulara ilişkin Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Özel partideki değişim konusu beleidye başkan aday listeleri ile örneklendirdi. İzmir üzerinden örnek veren Genel Başkan Özgür Özel,  yaşanan değişimi sahadaki veriler üzerinden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gördüğünü söyledi.

Özel açıklamasında şunları dedi:

Biz parti içinde değişimi gerçekleştirdik. Mesela geçmiş döneme göre 25 kat fazla anket yaptırdık. Erdoğan’ın ölçme-değerlendirme en güçlü yanı. Birilerince hata diye yaptığımızı düşündüğü şeyin doğru olduğunu görüyor, Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan günün birinde metal yorgunluğu diye belediye başkanlarını pat pat pat istifa ettirdiği süreçte sahada ne ölçtüğünü görüyor? Benim İzmir’de ne yaptığımı da görüyor. 

Ben İzmir’de 14 tane genç, 9 tane kadın Belediye Başkanı adayı görevlendiriyor olmamda ve bunun sahada yarattığı etkiyi görüyorlar. 1 Nisan’dan sonra korku bu değişimci, dinamik ölçme-değerlendirmeye dayanan, yurt dışıyla ilişkisi olan, Türkiye’nin çıkarlarını yurt dışında farklı dilde anlatacak genç sosyal demokrat liderin başına açabileceklerini görüyor. Şimdi Sosyalist Enternasyonel’e gidiyorum. Sonra 1 Nisan’a kadar yurt dışı yok. Azerbaycan Cumhurbaşkanı’nı tebrik etmeye gitmek için randevu alan, 15 Nisan’da Ramallah’a gidecek olan, dünyadaki bütün sol sosyal demokrat akrabalarıyla sıkı ilişkiler kuracak olan genç bir sosyal demokrat lideri görüyor.

PARTİ İÇİNDEKİ 3-5 HAZIMSIZ AVUÇLARINI YALAR
O yüzden parti içindeki birkaç hazımsız, saçma sapan tavır içinde olan azınlık sesini duyurabilmek için iktidar medyası tarafından gösterilen mücadeleyi görüyorsunuz. Üç saat boyunca CHP konuşuyorlar. İliç varken CHP konuşacak kadar şuurunu kaybetmiş ve bizden korkan bir süreç var. O yüzden 1 Nisan’ı bekleyenler, ama Recep Tayyip Erdoğan ama parti içindeki 3-5 hazımsız avuçlarını yalarlar. Çok güçlü, çok dinamik kadromuz var. Ekibimizin örgütte inanılmaz bir karşılığı var ve sahada da yaptığımız işlerin çok olumlu yansımalarını görüyoruz. Tertemiz pırıl pırıl, gencecik ve kadınlara hakkını veren siyasete milletimiz de hakkını verir.

 
Tüketici güven endeksi Şubat'ta düştü
 
Karşıyaka’da heyecanın adresi Pump Track!
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent Işık 21 Şubat 2024 Çarşamba 16:54

Trol-eybüs yolcuları sefere çıkmış maşallah iyi çalışıyorlar. Troller Basmane tren garının yanında tuvalet 10 lira. En küçük kağıt para ile değil bir büyüğünle ancak tuvalete giriliyor.

Yorumu oyla      3      1  
Red Kit 21 Şubat 2024 Çarşamba 16:50

Siz kimi kandırıyorsunuz bu sefer Hamza Dağ diyen AKP liler.Siz ne projesinden bahsediyorsunuz Izmir BB 'nin 2 yılda yaptığı 15 bin kişilik Tire stadına karşı 15 bin kişilik Alsancak stadını 4 yılda ancak yaptınız. Insanlar 25 yıl yönettiğiniz İstanbul'dan kaçıyor.

Yorumu oyla      3      1  
Burak 21 Şubat 2024 Çarşamba 14:39

Geç kalınmış doğruların bir faydası olmaz. Kaan jet ilk uçuşunu yaptı. İzmir de hala at arabaları geziyor. Gerçek değişimi İzmirli yapacak. Değişmeyen chp yi değiştirecek.

Yorumu oyla      4      11  
ezege 21 Şubat 2024 Çarşamba 14:29

demekki aynı siyasi hizada olduğunu gördün. Değişim esas bumuydu..?? chp ye yazık ettin, Deniz baykalla aynı senaryoyu oynayacaksınız demekki. (O chp yi meclis dışına atmıştı sende belediyeleri)

Yorumu oyla      3      3  
anlatamazsın 21 Şubat 2024 Çarşamba 13:33

yollar köstebek yuvası, toplu taşıma da otobüsler tıklım tıklım ve bakımsız ( kışın kalorifer yazın klima çalışmaz ) su faturası desen devlete ödediğin elektrik faturasının 2 katı olmuş ve çalışmayan bir belediye varken sen daha hala chp oy atacağım dersen sana ne demeli bilmiyorum. Acaba şunu şöyle düşünmek istiyorum. Bu chp'ye oy atan kişi patron olsa ve iş yerinde çalışmayan sürekli kaytaran bir çalışanı olsa işine devam mı ettirir yoksa işten mi atar. Kendisine yararı olmayanı herhalde kimse tutmaz. Peki o zaman yaşadığımız yer için neden sorumsuzca davranıp çalışmayan kola kutusu adamlara tıpış tıpış oy atılır

Yorumu oyla      6      3  
21 Şubat 2024 Çarşamba 13:08

dinazorları kovala başkan

Yorumu oyla      5      1  
İzmirli 21 Şubat 2024 Çarşamba 12:30

Erdoğan görüyor da ne yazık ki sen görmüyorsun !

Yorumu oyla      9      3  
gürçeşmeli 21 Şubat 2024 Çarşamba 12:20

Hamza bey izmirde iyi bir çalışma yapıyor, chp çok geride kaldı, Projeleri ile Hamza bey konuşuluyor, kimse beklemiyor ama 31 mart akşamı herkes şaşıracak. Beyefendi kişiliği, halkla iççice özellikle kırsalda ve izmirde hizmet alamayan arka mahallerde çok yüksek oy alacak haberiniz yok.

Yorumu oyla      8      9  
21 Şubat 2024 Çarşamba 12:16

valla benim gördüğüm Erdoğan desteklemesiyle iyice batırdığın. Neye hizmet ettiğiniz belli değil..

Yorumu oyla      15      0  
yorumcu ( aşağıdaki llişiye yanıtım ) 21 Şubat 2024 Çarşamba 12:16

Yine izmir halkı cekete oy verecek sanıyorsunuz yanıldığınız 31 mart akşamı göreceksiniz. Halk belediyeden ve yeni chp li adaylardan çok umutsuz, büyük bir dip dalgası var. Halkın içinde olan görüyor, tabi sadece dernek gezen chp li adaylar bunu göremiyor. Hamza bey halkta çok sempati topladı, sadece projelerini konuşuyor, sorunları dinliyor. chp ye tıpış tıpış oy vereceğimizi sanıyorsunuz ama oy değil bu sefer tokat var suratınızın ortasına.

Yorumu oyla      11      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Siyasi partiler, aday listelerindeki eksiklikleri yarına kadar tamamlayabilecek
Siyasi partiler, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ...
Yüzde 9 aldı, liste başı oldu... Karaburun’da AK Parti’ye ‘sol’ transfer!
Karaburun’da AK Parti’den belediye başkan adayı gösterilen eski kaymakam ...
Erkan Baş aday oldu... CHP ve DEM çekildi!
CHP ve DEM Parti, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın aday olduğu Gebze ilçesinde ...
 
Lütfü Savaş: Esas iktidar kanadı beni istemiyor
CHP'de uzun süre tartışılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Lütfü ...
Mehmet KARABEL yazdı... Durum budur!
Mehmet KARABEL yazdı... Durum budur!
CHP Adayı Tugay yörüklerle bir araya geldi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. ...
 
CHP Adayı Tugay'dan gazetecilere destek mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. ...
Menemen’de bağımsız üyeydi… Karşıyaka listesinden çıktı!
Menemen Bağımsız Belediye Meclis üyesi Hasan Ünal, AK Parti’den Karşıyaka Meclis Üyesi adayı oldu.
Arnavutluk Başbakanı Türkiye'ye geldi
CumhurbaşkanRecep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Arnavutluk ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva