HABERLER>YAŞAM
20 Ekim 2023 Cuma - 09:40

Copy-Kılıçdaroğlu yaşadıklarını anlattı: Seven fotoğraf çekiliyor, sevmeyen surat asıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir şirket olan İZENERJİ'de çalışan işçiler önceki gün belediye hizmet binası önünde ikramiye talebiyle iş bırakma eylemi yapmıştı. O eylemde dikkatleri üstüne çeken bir işçi Hüsamettin Günay sosyal medyada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na benzerliğiyle gündem oldu. Günay gündelik hayatta karşılaştığı olayları anlattı.

Copy-Kılıçdaroğlu yaşadıklarını anlattı: Seven fotoğraf çekiliyor, sevmeyen surat asıyor!

Metehan UD-Büşra ÇETİNKAYA/EGEDESONSÖZ – Büyükşehir önündeki ikramiye eylemi esnasında görüntülenen bir işçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na benzerliğiyle dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’na ikizi gibi benzeyen işçi Hüsamettin Günay, bu benzerliğiyle ilgili bugüne kadar yaşadıklarını Egedesonsöz'e anlattı.

ALDIĞIM MAAŞLA 5 ÇOCUK OKUTTUM
Aslen Erzurum-Karayazı'lı olan Hüsamettin Günay, yaklaşık 12-13 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesine ait bir şirket olan İZENERJİ'de çalıştığını söyledi.

İşini severek yaptığını söyleyen Günay, “Aldığım maaşla 5 çocuk okuttum. Dört çocuğum üniversiteyi bitirdi. Diğeri liseden üniversiteye gidemedi, diğer kardeşleri okusun diye bana yardım etti. Türkiye’de bu ekonomik durumdan dolayı ister istemez sıkıntılar yaşıyoruz. Aldığımız maaş belli. Asgari ücretin bir tık üstünü alıyoruz, bunu herkes biliyor. Bazen medyada 30 bin lira 40 bin lira alıyor diyorlar. Biz kadrolu değiliz, şirket elemanıyız. Yol, yemek var, biraz maaşlarımız yükseliyor. Bundan fazlası yok.” diye konuştu.

ONUR DUYUYORUM
Günay, sokakta insanların onu şaşkın bakışlarla izlediğini ve bazen yolda onu durduklarını söyledi. Kılıçdaroğlu’na olan benzerliğinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Günay şu ifadeleri kullandı:

“Böyle güzel bir insana, siyasetçiye benzemekten de onur duyuyorum. Şimdi değil beni yıllardır benzetiyorlar. Son dönemlerde biraz daha yaşlandığımız için daha çok benzerlik kuruyorlar. Geçen gün vatandaş peşimden koşuyor ‘abi fotoğraf çekebilir miyim? Genel Başkan’a çok benziyorsunuz.’ diye. Gururluyum, onur duyuyorum. Gençler veya orta yaşlı insanlar çok benzetiyorlar, sohbet etmek istiyorlar. Dilim döndüğü kadar sohbet ediyorum. İnsanlar mutlu oluyor.”

Çok fazla olumsuz yorum almadığını söyleyen Günay, Kılıçdaroğlu'ndan hoşlanmayan insanların onu gördüğünde sadece surat astıklarını söyledi.

BEN SİYASETÇİ DEĞİLİM, İŞÇİYİM
Günay, onu Kılıçdaroğlu’na benzeten insanların yolda durdurarak ‘bu sıkıntılar ne olacak, nasıl çözülecek?’ diye sorduklarını söyledi. Günay bu sorulara “Ben siyasetçi değilim ben bir işçiyim” şeklinde cevap verdiğini dile getirerek kendisine parti içi sorunların nasıl çözüleceğini soranların olduğunu da sözlerine ekledi.

Kılıçdaroğlu’na kızıp kendisine benzerliğinden dolayı sitem edenlerin de olduğunu ifade eden Günay, “Keşke cumhurbaşkanlığına aday olmasaydın diyen de var, iyi ki aday oldun insanlar seni tanıdı diyenler de var” şeklinde konuştu.

‘İZMİR’İN KEMAL DEDESİ’ DİYORLAR
Günay, sokakta yürürken yaşadığı ilginç olayları şöyle anlattı:  “Sokakta bir beyefendiyle denk geldik, çağırdı beni. ‘Buyur’ dedim. ‘Bir şey sorabilir miyim? Siz Genel Başkan’a ne kadar benziyorsunuz? Bir akrabalığınız var mı?’ dedi. Bir akrabalığım yok ama öyle bir insana benzerliğimden de mutluluk duyuyorum. Bazı yorumlar gördüm. Gerçekten doğru değil bunlar. Bir yandan üniversiteli gençler yolda beni görünce durdurup ‘işte umudumuz’ diyorlar. ‘İzmir’in Kemal Dedesi’ diyorlar.  Çok hayranı olan insan var. Bu hayranlıktan dolayı yolda durduran çok insan oluyor. Göztepe Köprüsü’nde çalışma yaparken az önce iki genç geçerken baktılar, geçtiler. Sonra geri geldiler ‘Abi ne kadar da Kemal Bey’e benziyorsunuz? Bir akrabalığınız var mı?’ diye sordular.”

Onu düşünceli gören bir grup gençle olan diyaloğunu aktaran Günay, “Bir gün İZBAN’daydım. Karşımda iki tane üniversiteli genç oturuyordu. Ben biraz düşünceliydim. Baktım gülüşüyorlardı. ‘Abi neden bu kadar düşüncelisin’ dedi. Ben yaşadığım zorlukları anlattım. Kendimle ilgili sorunları anlattım. Onlar da ‘biz onu soracaktık da böyle bir lafa girelim önce’ dediler. ‘Kemal Kılıçdaroğlu’na çok benziyorsun bu konuda rahatsızlık duyuyor musun?’ diye sordular. Yok  dedim ne rahatsızlığı duyacağım” diyerek yaşadıklarını anlattı.

“KİMLİĞİMİ GÖSTERDİM ÖYLE İNANDILAR”
Başına gelen olaylardan birini anlatan Günay gömlek, takım elbise giydiğinde benzerliğin daha da dikkat çektiğini belirtti. Günay sözlerine şöyle devam etti:

“Geçen ay yeğenimin düğünü için İstanbul’a gittim. Otobüste giderken dinlenme tesisleri vardı, çay içiyorum baktım iki üç kişi bakıyor bana. Dikkatimi çekti. Yanıma geldiler, ‘biz yanıldık mı Kemal Bey misiniz?’ dediler. Oturdular ben onlara çay söyledim biraz sohbet ettik. Aynı onun gibi de giyinmişsin dediler. Yok dedim inanmadılar, kimliğimi gösterdim öyle inandılar” ve ekledi:

“Karşılaştığım gençler ‘inşallah Kemal Bey tekrar genel başkanlığa seçilir’ diyor. Gençler Kemal Bey’i umut olarak görüyor. Ben de Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkan olmasını isterim. Bir ben değil Türkiye’de çoğu kişi ister.”

 
Ünlü fenomen hakkında 100 milyon TL'lik vurgun iddiası!
 
AK Partili Bursalı'dan istihdam açıklaması: İş yerlerine 25 milyarlık destek!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yazık.. 20 Ekim 2023 Cuma 21:40

Çok şükür bu ülke 5 kasımda bu adamdan kurtuluyor. sen de rahata erersin kardeş.

Yorumu oyla      2      3  
KASETÇİ 20 Ekim 2023 Cuma 19:45

KEMEL DEDE KALK KOLTUKTAN

Yorumu oyla      2      3  
izmirli 20 Ekim 2023 Cuma 11:06

Kılıçdaroğlu o , yerine kopyasını geçirmişler, ondan 36 vekil verdi bedavaya.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oyuncu Şebnem Dönmez'in annesi yaşamını yitirdi
Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Şebnem Dönmez'in ...
İzmir'de 29 Ekim hazırlıkları sürüyor
Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları kapsamında halk eğitim merkezi usta ...
Kemal Sunal'ın 1984 model Mercedes'i satışa çıkarıldı
Yeşilçam ve Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal'ın 1984 ...
 
İzmir’de bedava yemeğe hücum... ‘Yok mu Karşıyaka'da şöyle sağlam bir mevlüt?’
Ücretsiz yemek bulmak için sosyal medya hesaplarında açılan mevlüt bulma ...
Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ayrıldı
Sevgilisine daha önce çok değerli tek taş yüzük ile evlenme teklifi yapan ...
Çanakkale'de nesli tehlike altında olan 'çizgili yunus' görüldü
Çanakkale Boğazı'nda 25 yıldır zıpkınla balık avcılığı yapan ve daha önce ...
 
Aşiret düğününde gelin altınları taşıyamadı
Şanlıurfa’da İzol ve Özdiker ailelerinin düğününde geline 4 kilo altın takıldı. 
İzmir'in turizm cennetinde üzücü manzara... Lastiği içine yuva yapan canlılar!
İzmir'in turizm cennetinde üzücü manzara... Lastiği içine yuva yapan canlılar!
Peri masalı sona mı eriyor?
Kral III. Charles ile Prenses Diana'nın küçük oğlu Sussex Dükü Prens Harry ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva