HABERLER>SEÇİM 2015
26 Mayıs 2015 Salı - 15:04

CHP’nin Roman Adayı Purçu’dan Dikili çıkarması

CHP'li milletvekili adayı Özcan Purçu, Dikili ilçesinde yaşayan Roman kökenli vatandaşlarla buluştu.

CHP’nin Roman Adayı Purçu’dan Dikili çıkarması

CHP İzmir 1’inci bölge 5’inci sıra milletvekili adayı Özcan Purçu, Dikili ilçesine çıkarma yaparak, Roman vatandaşların yaşadığı İsmetpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’la birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılanan Purçu, herkesle tek tek kucaklaştı.
 
ROMAN VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK
CHP İzmir 1’inci bölge 5’inci sıra milletvekili adayı Özcan Purçu'nun Dikili ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak, CHP Dikili İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Girdiği her iş yerinde ve her evde büyük ilgiyle karşılaşan Purçu, Roman vatandaşları kırmayarak onlarla çay içti, sohbet etti ve Roman havası oyunlar oynayarak bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi. Dikili ziyaretinin son bölümünde Dikili ve Bergama’da faaliyet gösteren Roman Dernekleri’nin ortaklaşa düzenliği etkinliğe katılan Purçu, burada CHP’ye yeni üye olan isimlere rozet taktı.
 
“TÜRKİYE’DE DE SEVGİ KAZANACAK”
Yöre halkı arasında Yukarı Mahalle olarak tabir edilen yerde düzenlenen etkinlikte ilk olarak konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, genel seçimlerde Türkiye’nin bir değişim sürecine gireceğini belirterek, CHP İktidarında herkesin yüzünün güleceğini vurguladı. Tosun, konuşmasının sonunda, Dikili’de olduğu gibi Türkiye’de de sevginin kazanağını dile getirdi.
 
“SİZİN SESİNİZ OLACAĞIM”
Başkan Tosun’un ardından konuşan CHP’li vekil adayı Özcan Purçu da,  "Türkiye de bir ilk yaşanıyor. İlk kez seçilebilecek bir sıradan Roman milletvekili adayı oluyor. Beni bu yolda yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum.  Diğer partilerde size ziyarete gelecek. Erzak getirecek, yardım malzemesi getirecek. Yiyin, için, giyin. Ananızın ak sütü gibi helal olsun. Ama bu kardeşinizi sakın ola yalnız bırakmayın. Sizden istediğim bir şey var; evladınıza, kardeşinize sahip çıkın ve de lütfen çocuklarınızı okutun. İleride onlarda milletvekili olsun. Onlarda doktor olsun, avukat olsun. Ve size söz veriyorum ki, ayağınız taşa çarpsa beni arayacaksınız. Bu kardeşiniz sizin için, sizin sorunlarınızın çözümü için orada olacak’ dedi.

 
CHP’li Balbay hem dolaşıyor, hem de moral aşılıyor
 
Başkan Uyar zabıtanın yüzünü güldürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Balbay hem dolaşıyor, hem de moral aşılıyor
CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Balbay ...
Çiğli’de dönüşüm isyanı: Her gün eylem var!
Çiğli Belediyesi’nin Ataşehir Mahallesi’nde çalışmalarına başladığı kentsel ...
Delican’dan Serter’e jet yanıt, HDP’ye bombardıman!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican büyük miting sonrası basının ...
 
Murat Koç'a 'meslektaşları'ndan tam destek
Kara Nakliyecileri Sitesi'nde verilen kahvaltı, MHP 2. Bölge Milletvekili ...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva