HABERLER>SEÇİM 2015
26 Mayıs 2015 Salı - 15:03

CHP’li Balbay hem dolaşıyor, hem de moral aşılıyor

CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Balbay hem karış karış sahayı dolaşıp seçmelerle buluşuyor, hem de CHP’nin seçim bürolarında gönüllülerle konuşup onlara iktidar morali aşılıyor.

CHP’li Balbay hem dolaşıyor, hem de moral aşılıyor

Balbay partisinin Bornova’nın Atatürk ve İnönü mahallesindeki seçim bürolarında parti üyeleriyle konuşurken başarıya inanmanın yeryüzündeki en büyük enerji olduğunu belirterek şunları söyledi: “Arkadaşlar Partimizin projeleri tuttu. Bizim 199 sayfalık seçim projemiz seçim bildirgemiz aslında bir hükümet programıdır. Bunu böyle anlatıyoruz ve bizi dinleyen herkes benimsiyor. Partimizin kadroları iktidara inanırsa buna çevremizdeki sempatizanlar devamında partimize oy verenler ve son halkada da partimize geçmişte oy vermeyip yeni dönemde nasıl hareket edeceğini düşünen seçmenlerde bize yaklaşacaktır. Bütün mesele bizim başarıya olan inancımızdır.”

Balbay Atatürk ve İnönü Mahallesindeki seçim bürolarında parti üyelerinin yaptığı çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Bu mahallelerdeki CHP gönüllüleri 7 Haziran seçimlerinde oy kullanacak bütün seçmenleri tek tek listeliyor, haritadan ailelerin yerlerini işaretliyor ve her evi dolaşıyor. Seçim bürosundaki gönüllüler Balbay’a şunları söylediler:
‘’Seçim broşürlerimizi seçmenlere verdiğimizde başımız dik oluyor ve bakın biz iktidarda bunları yapacağız diyoruz. Önceki seçimlerde bu kadar dik yürümekte zorlanıyorduk bize hep projelerden bahsedin yeni bir şeyler söyleyin diyorlardı” diye konuştular.

Balbay parti sempatizanlarının yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ”Arkadaşlar bu iş olacak, Anadolu’da eğer bir iktidar gidiyor denmişse kimse tutamaz o gider. Bir parti yükseliyor denmişse o yükselir. Giden AKP’dir yükselen CHP’dir “dedi.
Balbay günün öteki saatlerinde seçmenlerle kahvelerde, sokaklarda, parklarda buluşuyor. Seçmenleri tek tek selamlayan onları, sorunlarını dinleyen Balbay, “Seçimde temel prensibimiz dokun, dinle, anlat ilkesidir. Biz insanlara dokunuyoruz, dinliyoruz ve anlatıyoruz ve bu kez çok iddialıyız. İktidara yürüyoruz” diye konuştu.

Balbay seçmenleri tek tek selamladıktan sonra sorusu olanları yanıtlıyor bazen bir iki kişinin sorduğu soruları dakikalarca cevaplıyor ve onları ikna etmeden ayrılmıyor. Balbay seçmenlerin bu kez önemli bir diliminin CHP’ye yöneldiğini belirterek gözlemlerini şöyle paylaştı: “Halkın önemli bir diliminde bu iktidar gitmeli eğilimi var. Bu çok net. Bu kesimlerin önümüzdeki on gün içinde hangi partiye vereceği daha da kesinleşecek. Biz CHP olarak birinci parti olmaya adayız ve bunun için yürüyoruz.”

 
Çiğli’de dönüşüm isyanı: Her gün eylem var!
 
CHP’nin Roman Adayı Purçu’dan Dikili çıkarması
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YÜRÜ 26 Mayıs 2015 Salı 16:49

SANDIK AYNI ŞEYİ SÖYLEMEYECEK SANKİ,SONUÇ ALICI HİÇBİ,R HAREKETİN OLMADI KARŞIYAKALI

Yorumu oyla      11      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli’de dönüşüm isyanı: Her gün eylem var!
Çiğli Belediyesi’nin Ataşehir Mahallesi’nde çalışmalarına başladığı kentsel ...
Delican’dan Serter’e jet yanıt, HDP’ye bombardıman!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican büyük miting sonrası basının ...
Murat Koç'a 'meslektaşları'ndan tam destek
Kara Nakliyecileri Sitesi'nde verilen kahvaltı, MHP 2. Bölge Milletvekili ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva