HABERLER>POLİTİKA
24 Kasım 2023 Cuma - 14:19

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay dosyasını aldı

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay, CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’nda aday adayı dosyası teslim alarak resmen yola çıktı. Kolay açıklamasında “Ben de bu nadide kentte doğdum ve büyüdüm, çocukluğum bu kentin sokaklarında, parklarında ve okullarında geçti. Bu gün 46 yaşındayım ve kendimi bu kente borçlu hissediyorum” dedi.

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay dosyasını aldı

Narlıdereli İş İnsanı Serdar Kolay, ilçede aday adayı olmak için adım attı. “Her şey çok kolay olacak” sloganıyla yola çıkan Serdar Kolay, CHP Narlıdere Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu ilçe binasında, sevenlerinin katılımıyla teslim aldı.

Kolay, şöyle konuştu:  “Bu kent bana bir yuva oldu, bu kentte okudum, bu kentte büyüdüm, bu kentte evlendim, bu kentte 2 tane çocuk büyüttüm ve bu kentte karnımı doyurdum.20 yaşında bir inşaat firmasında çalışmaya başladım sonrasında kendi inşaat şirketimi kurdum ve 21 yılda bir çok toplumsal projeleri gerçekleştirdim. Siyasi hayatıma Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında başladım. Cumhuriyet Halk Partisinin geleneklerine ve kültürüne uygun bir siyasi yaşantı sürdürerek,  2015 Milletvekilliği ön seçimine katıldım ve Birinci Bölgede 74 aday adayı arasında 5766 oy alarak 12. sırada tamamladım. Parti üyelerimizin bu teveccühü benim için büyük onur ve mutluluk oldu.  Narlıdere’de sadece partililerimizle değil toplumun her kesimi ile her daim iletişim içinde bulundum. Vatandaşlarımızın sorunları ile yakında ilgilenerek sorunlarının çözümlerine destek olmaya çalıştım. Toplumsal çıkarları kişisel çıkarlarımın hep önünde tutmaya çalıştım”

“NARLIDERE’YE BORCUMUZ VAR”
Toplumsal dayanışmaya ve demokrasi mücadelesine katkı amacıyla Öz Diyarbakırlılar Derneği’ni kurduklarını,  bu dernekle sadece Diyarbakırlılara değil tüm Narlıderelilere destek olduklarını vurgulayan CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay,” Geçtiğimiz süreçte hem pandemi hem de depremde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattık. Narlıdere’ye borcumuz var demiştik işte bu nedenle; Narlıdere’mizde var olan sorunları not ettik ve bu sorunların çözümleri için projelerimiz hazırladık. İlçemizin ayrım yapmaksızın tüm toplumsal kesimlerine, her bir vatandaşımıza eşit mesafede olarak; kadınlar, gençler, çocuklar ve yoksulluğa sürüklenenler başta olmak üzere herkesin derdini çözmek için projelerimizi hazırladık; şimdi hep birlikte Narlıdere’nin kaderini Başkanlığımızın ilk gününden itibaren değiştirmek üzere yola çıkıyoruz. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmadan, hep birlikte elimizi taşın altına koyarak şimdiye kadar biriktirdiğimiz gücü, güveni ve deneyimi halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZ HAZIR”
Serdar Kolay, şunları söyledi: Kentsel dönüşümü bu bölgede oturan vatandaşlarımızla devamlı görüşerek, ranta dayalı olmayan projemizi hazırladık ve uygulamak için heyecanla bekliyoruz. Dayanışmanın, refahın, demokratik katılımın, birbirini seven ve sayan Narlıderelilerin bir arada mutlulukla yaşayacağı bir şehir idealiyle adayım. Narlıdere’nin kadınlarına, gençlerine, çocuklarına, yaşlılarına yönelik icraatlarımızı gerçekleştirmek için adayım. Şehrimizin çözülmemiş zorluklarını tek tek alt edip,  sorunları kalıcı bir şekilde çözerek sizlere hizmet etmek için adayım”

 
Çiftçi Kayıt Sistemi'nde değişiklik
 
Denizli'deki feci kazada ölü sayısı arttı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kayalar davasında yeni karar... Savcılıktan 4 talep!
Menderes Belediye Başkanı iken rüşvet iddiası ile görevden uzaklaştırılan ...
Dikbayır: İYİ Parti'den istifa etmeyeceğim
İYİ Parti'de tansiyon yükseliyor. İhraç talebiyle disipline sevk edilen ...
CHP'li Aslanoğlu'ndan yerel seçim süreci için öneri: Ön seçim bizi çok geriletebilir!
2009’da 29 ilçeyi ve Büyükşehir’i kazanan CHP’nin, 31 Mart 2024 seçimlerinde ...
 
Gediz'deki kirlilik meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyesi Rıfat Nalbantoğlu, ...
Başkan Saygılı'dan 'Öğretmenler Günü' mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ...
CHP'li Özel'den adaylık mesajı: Parti oyunu aşanla yola devam!
CHP’de yerel seçim sürecinin başlamasıyla genel merkezde trafik de arttı. ...
 
Filistinli 3 çocuk, tedavi için Ankara'ya getirildi
Gazze'de yaralanan 2, 9 ve 10 yaşlarında 3 Filistinli çocuk ve yakınları ...
Bakan Özhaseki: Türkiye deprem açısından en riskli 5 ülkeden birisi
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem açısından ...
Kurtulmuş: Mesele bölgesel savaşlar haline dönebilir
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Uluslararası camia yeni çatışmalar istemiyorsa ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva