HABERLER>POLİTİKA
19 Mart 2019 Salı - 14:16

CHP Menemen adayı Aksoy: Aziz Kocaoğlu bir markadır

Millet İttifakı Adayı Serdar Aksoy, Menemen'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldi. Kocaoğlu’na hizmetleri için teşekkürlerini belirten Aksoy, “Aziz Kocaoğlu bir markadır. Aynı, CHP ve SHP’de hizmet etmiş belediye başkanlarımız gibi, Murat Karayalçın gibi Vedat Dalokay gibi, İhsan Alyanak gibi bir markadır Aziz Kocaoğlu da. Bizle bu bayrağı taşırken Aziz Başkanımıza danışacağız” dedi.

CHP Menemen adayı Aksoy: Aziz Kocaoğlu bir markadır

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu Menemen’de ağırladı. Kubilay Anıtı’nda şehitlikleri ziyaret eden Aksoy, Kocaoğlu ile buluşarak köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy ile Aziz Kocaoğlu Menemen’de bir araya geldi. Kocaoğlu, Aksoy’a aday olmasa dahi destek olacağını belirterek, Menemen’de seçimi alacağına inandığını söyledi. Aksoy ise 15 yıllık siyasi hayatında İzmir’e yaptığı tüm değerli çalışmalar için kendisine teşekkürlerini sunarak bayrağı devralacağını ve Menemen’i İzmir’in gözde ilçesi yapacağını vurguladı.“AZİZ KOCAOĞLU OLDUĞU SÜRECE BU SEÇİMİ FARKLA KAZANIRIZ”
Aksoy, Kocaoğlu’na 15 yıllık hizmeti boyunca İzmir’e hoş seda bıraktığını belirterek “ Başkanımla birlikte köy köy gezdik. 15 yılık hizmet süresince İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi Türkiye’nin marka bir şehrinde 3 dönem başkanlık yaptı Aziz başkanım. Bu 3 dönemin sonunda ise bize çok güzel bir mazi bıraktı, güzel bir de sermaye bıraktı. Bu Sermaye Aziz Kocaoğlu’nun yarattığı sermayedir. Bu mazi ise bizim sırtımızdadır. Onur ve şerefle bunu taşıyarak daha ileri götüreceğiz. Siyasette dönemler kapanır yeni dönemler açılır, burada önemli olan bu açılıp kapanmalarda abi olmaktır abla olmaktır, büyük olmaktır. Aziz başkanımızda büyük başkandı ve büyük olarak kalacaktır. Çünkü Aziz Kocaoğlu bir markadır. Aynı, CHP ve SHP’de hizmet etmiş belediye başkanlarımız gibi, Murat Karayalçın gibi Vedat Dalokay gibi, İhsan Alyanak gibi, Ahmet Piriştina ve Yüksel Çakmur gibi bir markadır Aziz Kocaoğlu da. Bizle bu bayrağı taşırken Aziz Başkanımıza danışacağız. Onların deneyimi önemlidir. Bu deneyimler parayla pulla satın alınmaz. Bugün 15 yıl sonra deneyimi noktaladı Aziz Başkan. İnsanlar, sokakta şu yok bu yok diyebilir belki ama kimse ‘Aziz Kocaoğlu’nun eli uzundu’ diyemeyecek. Biz Menemen’de ve İzmir’de arkamızda dağ gibi Aziz Kocaoğlu olduğu sürece bu seçimleri farklı farklı kazanırız’ diye konuştu.“ADAY DEĞİLİM AMA BENİM KADAR KOŞTURAN YOK”
17 yıldır iktidarda olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yanlış ekonomi politikalarını eleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Memleketi karpuz gibi ikiye, üçe, dörde bölmeye çalışıyorlar. Bu seçimde öyle bir uyarı yapın ki, Cumhur ittifakı da 'bak arkadaş, benim altımdan iktidar kayıyor' desin. 'Ben nerede hata yaptım?' diye kendini sorgulasın.  Gittiğim her yerde vatandaşlarıma bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben aday değilim ama 6 aydır İzmir çukurunda benim kadar koşturan adam yok. Köy köy, ilçe ilçe geziyor, adam adama çalışıyorum. Niye? Çünkü benim İzmir’e, İzmirlilere, partime borcum var. Bu benim görevim, ödevim. Hem vatandaşlık ve parti görevi hem de en uzun dönem belediye başkanlığı yapmış olduğum için, 31 Mart akşamı millet gülsün diye koşturuyorum, çırpınıyorum."

 
Tamer Tuna: Takımın golcü sorunu yok
 
Eski futbolcu Zafer Biryol'un tahliye talebine ret
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kocaoğlu 19 Mart 2019 Salı 14:35

Evet, Kocaoğlu partisini bile aşan bir markadır, hele ülkenin içinde bulunduğu sefalette yıldızı daha da parlak görünmektedir! Allah kendisinden razı olsun.

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci: Kimsenin yaşantısına müdahale edilmeyecek
Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ...
MHP'den teşkilatlara 'provokasyon' uyarısı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından yerel seçimler öncesi ...
Bakan Selçuk, yeni istihdam teşvikini açıkladı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, işverenlerin ...
 
'İlk çeyrekte çok iyi bir büyüme rakamı geliyor'
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Bu yılın ilk çeyreğinde çok daha iyi ...
Eş Zeybekci: İzmir gücünü gösterecek
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi ...
Doğu Perinçek: Örnek bir Urla yaratacağız
Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, cumartesi günü İzmir’de ...
 
AK Parti Adayı Aslan: Bayraklı marka kent olacak!
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, “Bayraklı’da herkes ...
Erdoğan: Biz bir yanlış yaptık idamı kaldırdık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Ereğli'de halka hitap ediyor. ...
CHP Bornova adayı İduğ'dan 'genç' mesai
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Aşık Veysel Rekreasyon ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva