HABERLER>POLİTİKA
20 Mart 2024 Çarşamba - 12:50

CHP'li Arslan'dan bakan ziyaretlerine tepki: İzmir'i unuttuklarını itiraf ettiler!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Ednan Arslan, ülkemizin içinde bulunduğu derin ekonomik krizin altını çizerek, bakanların yerel seçimlerde propaganda yapmasını eleştirdi.

CHP li Arslan dan bakan ziyaretlerine tepki: İzmir i unuttuklarını itiraf ettiler!

Yazılı açıklama yapan Ednan Arslan “31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça; sanayicimiz, esnafımız, işçimiz, çalışanımız yüksek enflasyon ve yoksullukla mücadele ederken, bu sorunları çözmesi gereken pek başarılı bakanlarımız asli görevlerini yapmak yerine logosuz takiyeci adaylarını desteklemeye peş peşe İzmir’e geliyorlar.” dedi.

İktidar mensuplarının tehdit dili kullandığını da ifade eden Arslan, bakanların yaptıkları açıklamaların altında suçluluk duygusu ve itiraf olduğunu savundu.

Arslan’ın açıklamaları şöyle:

“31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça; sanayicimiz, esnafımız, işçimiz, çalışanımız yüksek enflasyon ve yoksullukla mücadele ederken, bu sorunları çözmesi gereken pek başarılı bakanlarımız asli görevlerini yapmak yerine logosuz takiyeci adaylarını desteklemeye peş peşe İzmir’e geliyorlar.İzmirli hemşehrilerimize,İzmir’e neden yeteri kadar yatırım yapmadıklarını, neden İzmir’i unuttuklarını anlatacaklarına; aba altından sopa göstererek nasıl Hatay’da tehdit dili kullandıysalar, İzmir’de de aynı dili kullanıyorlar.

Merkezi hükümetin bütün gücü her fırsatta yandaşları ve kendi siyasi çıkarları için kullanan iktidar temsilcileri yaptıkları her açıklamada hem itirafta bulunuyorlar hem de aslında toplumdan ne kadar kopuk olduklarını gösteriyorlar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ‘İzmir bu kadar üretmesine rağmen, hala enerji kaynaklı cari açık problemimiz var’, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ise ‘İzmir’in kaybettiği yıllar’ ifadeleriyle kendi iktidarlarını eleştirdiler.

SUÇLULUK DUYGUSU İÇİNDELER
Suçluluk duygusu içinde ‘bizim hiç kabahatimiz yok’ diyecek kadar farkında değiller gerçeklerin.Paramızdaki değer kaybı, iliklerimize kadar hissettiğimiz enflasyon artışıkimin döneminde yaşandı?Kentlerimizi dikey yapılaşma ile betona boğan, asbestli gemilere siyanürlü altın madenlerine izin veren, termik santral ile halkımıza kanser vaat eden kim? İzmir’e kaybettirdikleri yıllardan, ülkemize kaybettirdikleri yıllardan, geleceği çalınan gençlerden, çalışmak zorunda kalan emeklilerden, yeterince beslenemeyen çocuklardan bahsetsinler.”

CHP’Lİ BELEDİYELER SOSYAL, ADALETLİ, ÇEVRECİ
“Ülkemizin kaybettiği yıllar asıl AKP iktidarı değiştiğinde geri gelecek, ülkemiz yeniden üretecek, çağdaşlaşacak.İzmir, İstanbul, Ankara başta olmak üzere CHP’li belediyelerin halkımıza, kentlerimize, ilçelerimize kazandırdıkları ortada. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Dr. Cemil Tugay da eğitim, bilim, sağlık, sanat, kültür gibi alanlarda İzmir’e hizmet etmiş, liyakati bir siyasetçi olarak bu yaklaşımını Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sürdürecektir.Takiyeci logosuz adaylar ya da İzmir’i sadece yandaşlarının çıkarı olduğunda hatırlayanlar bunu göremezler.İzmir halkı gerçeklerin farkında ve tercihini rant ve yandaş siyasetinden yana değil, bir kez daha, hem de bütün ilçelerimizde, Şeffaf, adaletli, yenilikçi, çevreci, tasarruf yapan sosyal belediyecilikten, CHP’den yana kullanacak.Sürekli hayal satarak, çılgın ve plansız projelerle İzmir’i kazanabileceklerini sanıyorlar ancak sandıktan çıkan sonuç onlar için bir kez daha hayal kırıklığı olacak.”

 
Talat Papatya görevinden istifa etti
 
Altınordu'da eldivenler Serhat'a emanet
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Murat 20 Mart 2024 Çarşamba 15:06

Megaköy tabi yalancı karakter. Bozyaka Gürçeşme Halkapınar Altındağ Karabağlar Gediz Velhasıl kelam her yer dökülüyor. Trafik perişan. 35 yıl içinde hala doğal gaz olmayan ilçe ve mahaller var. Utanması gereken zübük sensin.

Yorumu oyla      0      0  
Megaköymüş 20 Mart 2024 Çarşamba 13:46

Utanın ,İstanbuldan sonra en uzun raylı toplu taşıt sisteminin,Türkiyenin kapasite olarak en büyük mikrobiyolojik arıtma sisteminin üç opera sarayının,kemeraltı gibi dünyanın en büyük açık hava pazarının vs vs olduğu bir kente megaköy demeye utanın

Yorumu oyla      1      2  
20 Mart 2024 Çarşamba 13:03

Siz hatırladımızda ne oldu ?? Dünya'nın en büyük mega köyü.. İzmir'in hali ortada...

Yorumu oyla      1      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mal varlığını açıkladı... Behzat Ç. daha İzmirli çıktı!
31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala mal varlığını açıklayan belediye ...
Cumhur İttifakı Adayı Kırkpınar: Alevi belediye başkan yardımcımız olacak
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Alevi ...
CHP’li Önal’dan sosyal belediyecilik vurgusu
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, vatandaşlara projeleri ...
 
Cumhur İttifakı'nın Bergama Adayı'ndan Zeytindağ'da iftar buluşması: Kent meydanı yapacağız
Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan adayı Dr. Sadık Doğruer, Bergama’nın ...
CHP'li Bakan, Cumhur ittifakı'na reklam filmi üzerinden yüklendi: Dağ, aklımızla alay ediyor!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, Cumhur ...
Özel'den Gökhan Zan yorumu: Şaşırmadım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan ...
 
CHP’li Mutlu'dan Halk Günü sözü: Sorunları birebir dinleyeceğiz
Halkın her türlü istek ve önerilerine hızlı çözümler üretebilmek amacıyla ...
CHP Bornova adayı Eşki: Artık gün sayıyoruz!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçime sayılı günler kaldığını ...
CHP Menderes adayı Çiçek'ten otopark müjdesi
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ilçe merkezine iki otopark ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva