HABERLER>POLİTİKA
16 Nisan 2023 Pazar - 12:29

CHP İzmir'de 1'inci Bölge adayları sahaya indi... İlk durak kayyum atanan Urla!

CHP'nin 1'nci Bölge seçim ofisleri açılış çalışmaları, CHP yönetimindeyken kayyum atanan Urla'dan başlarken, düzenlenen toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bir tek şey yapmamız lazım omuz omuza vererek el ele çalışmaya devam etmemiz lazım. Asla çantada keklik bir seçim yok. Son ana kadar hem çok çalışmak hem de sandıklara sahip çıkmak zorundayız. Biliyoruz ki İzmir Türkiye'nin değişiminin lokomotifi olacak." dedi.

CHP İzmir de 1 inci Bölge adayları sahaya indi... İlk durak kayyum atanan Urla!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Genel seçimlere 30 günden az bir süre kala saha çalışmalarına hız veren siyasi partilerde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı için 4 isim yarışırken, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ‘Cumhurbaşkanlığı seçim ofisi’ açılışlarına devam ediyor. İzmir’de geçtiğimiz günlerde 2’nci bölgede açılışlarını gerçekleştiren CHP, bu kez de 1’inci Bölge’de Urla ile açılışlarına start verdi.

CHP İzmir’in 1’nci Bölge milletvekilleri adaylarının, da yer aldığı açılış töreninde açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu iktidara sert sözlerle yüklendi. Toplantıya ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce CHP İzmir İl Yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

ASLANOĞLU: ONLARA İNAT...
Türkiye’nin Avrupa ile yarışır bir duruma geleceğini vurgulayan Aslanoğlu, "Sizlerle dertleşmeye, sohbet etmeye geldik. Türkiye'nin dertlerini anlatmaya, onlara CHP'nin Millet İttifakı'nın çözüm önerilerini anlatmaya geldik. Buraya gelirken kadınlarımızın müthiş enerjisini gördük. Urla'nın kadınlarının enerjisinin alıp tüm İzmir'e yaymaya geldik. Kadınlarımız 21 yıllık karanlık iktidar döneminde çok çekti. Kadınlarımız haklarını gün ve gün ellerinden almaya çalıştılar. Her geçen gün daha da kötüye gitti. HÜDA-PAR gibi kadınların haklarına saldıran partiler ile 3-5 oy için ittifak kurdular. Kadınların bu iktidardan alacağı çok şey var. 14 Mayıs seçimleri sonrası kadınlarımızın bu haklarını söke söke alacak. Bu hakları kadınlarımız adına Kılıçdaroğlu alacak!  Karanlıklar içinde bıraktıkları sadece kadınlarımız değil. Adayları ile birlikte  herkese yalanlar söylüyorlar. Bir adayları çıkmış, bayrak, Atatürk bizim kırmızı çizgimiz diyor... 21 yıldır Atatürk'ün adını anmayanlar şimdi bize Atatürk dersi vermeye kalkıyor. Bizi bölmek, kamplaştırmak, toplumu ayrıştırmak istiyorlar. Onlara inat 6 parti yan yana gelerek Millet İttifakı'nı kurdu. İlk olarak 6 parti kucaklaştı, şimdi tüm Türkiye kucaklaşacak. 6 parti sırt sırta vererek sizlerle bilekte dünyayla, Avrupa ile yarışır bir hale gelecek" dedi.

URLALILARI BİRLEŞTİRMEYE KARARLIYIZ
Sözlerine Urla ile ilgili devam eden Aslanoğlu, "Urla Türkiye’nin en güzel ilçelerinde biri. Biz burayı korumakta kararlıyız. Koylarını, ormanlarını, endemik bitki türlerini, bu güzel toprağı korumakta kararlıyız. imar çeteleri Urla'ya gözlerini dikmiş ancak Urla'yı korumakta kararlıyız. Urla göç alıyor, bu göçle gelen tüm arkadaşlarımız il Urlalıları birleştirmeye kararlıyız" diye konuştu.

SOYER: REHAVETE KAPILMAMAK GEREKİYOR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaya devam edilmesi gerektiğini vurgularken "21 yıl geçti. Gerçekten 21 yılda genel olarak algıların olguların önüne geçtiğini gördük. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Artık olgular o kadar ağır ki algılar olguların önüne geçemeyecek. Hep beraber göreceğiz. İşsizlik, sefalet, krizler nedeniyle bu hikaye değişecek. Doğadaki gibi toplumda biriken bu enerji çiçek gibi patlayacak. Bambaşka bir ülke doğacak. Bunu biz yapacağız. Bunun için en büyük tehlike rehavete kapılmak.En büyük tehlike rehavete kapılmak. 1 aydan kısa bir süre kaldı. İktidar elinde tuttukları ile bu son kalan günlerde iktidarın tüm gücüyle kaybetmemek için abanmaya devam edecekler. Bir tek şey yapmamız lazım omuz  omuza vererek el ele çalışmaya devam etmemiz lazım. Asla çantada keklik bir seçim yok. Son ana kadar  hem çok çalışmak hem de sandıklara sahip çıkmak zorundayız. Biliyoruz ki İzmir Türkiye'nin değişiminin lokomotifi olacak. Göreceksiniz, Türkiye İzmir gibi olacak. Bunu biz yapacağız. Türkiye'nin geri kalanında yaşayan insanlar şu Urla'yı görseler, çoğunluğu kadın olan vekil adaylarımızı görseler herkesin içi açılmaz mı? Urla, İzmir bizim içimizi açıyor. İyi ki İzmir'de yaşıyoruz dedirtiyor. Biliyoruz ki Türkiye'de yaşayan herkesin iyi ki bu memlekette yaşıyoruz diyeceği günleri yaşatacağız. Çok çalışacağız ve kazanacağız. Göreceksiniz bir şey değişecek, her şey değişecek" dedi.

ARSLAN: BİZ ATATÜRK'ÜN PEŞİNDEN GİDECEĞİZ
Kürsüde açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem vekil adayı Ednan Arslan, "Urla, burada, İzmir burada. Ben Yarımada'lıyım. Bundan gurur duyuyorum. CHP olarak yarımadada çok güçlüyüz, aşamayacağımız  hiçbir sorun yok. 14 Mayıs Türkiye için çok önemli. 14 Mayıs'ta bu seçimi karşı taraf kazanırsa, diktatörler kazanırsa demokrasimiz çok büyük yara alcak. Biz demokrasiden yana olanlar yan yana durmak zorundayız. Beraber olmak zorundayız. Bugünkü cumhurbaşkanı diyor ki ben gidersem her şey tepetaklak olur. Çünkü her şeyi kendine bağlamış . Talimat almadan depremde müdahale edemiyor, yangınlar söndürülmüyor, seldeki insanalara yardım edilmiyor. Bir tarafta da bir bilder var Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır demişti. Biz bu liderin peşinden gideceğiz!" ifadelerini kullandı.

1’nci Bölge Milletvekili Adayları şu şekilde;

1.Yüksel Taşkın

2.Ahmet Tuncay Özkan

3. Sevda Erdan Kılıç

4.Murat Bakan

5.Ednan Arslan

6.Seda Kaya Ösen (DEVA)

7.Haydar Altıntaş (DP)

8.Devrim Barış Çelik

9.Sefer İpekli

10.Güldem Atabay

11.Şahbal Aras

12.Fulya Akçay

13. Mehmet Şahin Fırat

14.Birgül Değirmenci

 
CHP'li Nalbantoğlu’ndan Bakan Kasapoğlu’na yanıt: Dersine çalışmış olması gerekirdi!
 
Emekli polis eşi ve çocuklarına kurşun yağdırdı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİRLİ GENÇLER 18 Nisan 2023 Salı 16:56

OYUM ATATÜRKÇÜ MİLLİYETÇİ MEMLEKET PARTİSİNE MUHARREM İNCEYE............

Yorumu oyla      2      3  
VATANDAŞ 16 Nisan 2023 Pazar 19:46

asansörcünün ayrıcalığımı var, katılmamış beyefendi... Patron bizleriz sandıkta görüşeceğiz hepinizle.

Yorumu oyla      7      3  
Gaziemir 16 Nisan 2023 Pazar 19:44

iLK DÖRT TAR TI ŞI LIR... Patron bizleriz sandıkta görüşürüz HADİ BAKALIM!!!

Yorumu oyla      6      3  
Urla gençlik 16 Nisan 2023 Pazar 19:22

Seçim büroları tatil günü açılıyor çünkü belediye personeli ile kalabalık olsun diye, Urla belediye başkanı ıktidara hediye edildi Urla halkı yerel seçimlerde bu belediye başkanı FTÖ terör örgütü ile iltisakli diyerek devrin il başkanı uyarıldı yine ataması yapıldı,elbette il yönetimi genel merkezin kurşun asker olduğu için bu tür etkinlikler yapacaklardır ama bizler kesinlikle oy vermeyeceğiz...

Yorumu oyla      6      3  
Lombak 16 Nisan 2023 Pazar 14:50

Urla'yı fetöden koruyamadığınız için kayyum atandı. Sizlere bir ilçe belediyesi bile emanet edilmez. Şimdi kayyuma karşıyım diyerek yine okyanus ötesine göz kırpıyorsun! YE-MEZ-LEERR!

Yorumu oyla      10      3  
ali tekin 16 Nisan 2023 Pazar 13:43

resimdekileri saydım 14 adet birinci bölgeden 2-3 tane aday adayı var bu ne özgüven oylar çantada keklik mi

Yorumu oyla      9      3  
GERÇEK ATATÜRKÇÜ 16 Nisan 2023 Pazar 13:23

ATATÜRKçü düşünce derneğinin önerdiği hiç bir ismi listeye almayan, kemalizmi eleştiren, askerimize laf söyleyenleri listeye alan, hiçbiri aslen izmirli olmayanları listeye alan, ATATÜRKÜN KURDUĞU cumhuriyeti yıkıcaz diyen partiylede anlaşan bir partiye asla oy vermem BU vatandaşlık görevim bir izmirli olarak...

Yorumu oyla      9      3  
ALTINORDU 16 Nisan 2023 Pazar 12:55

TUNCAY ÖZKAN YOK RESİMDE TÖREN YERİNİMİ BULAMADI ACABA?

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Nalbantoğlu’ndan Bakan Kasapoğlu’na yanıt: Dersine çalışmış olması gerekirdi!
Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı ...
89 yıldır kadın milletvekili yoktu... 9 kadın aday yarışacak!
Türkiye'de hiç kadın milletvekili çıkaramayan 20 ilden biri olan Burdur'da ...
Bakan Nebati'den yeni koyun eti açıklaması
Koyun etiyle ilgili açıklamaları gündem olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin ...
 
İYİ Parti’de bir eleştiri de Manisa’dan… ‘Hileli ve bol yanlışlı temayül’
İYİ Parti Manisa 6’ıncı sıra milletvekili adayı Orkun Şıktaşlı yaptığı ...
Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor... Tarih netleşti!
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayramdan sonraki ...
Eski Başkan Oğuz açıkladı: 28 adayımızın hepsi İzmirli!
Memleket Partisi geçmiş dönem İzmir İl Başkanı ve İzmir 1. Bölge 1. sıra ...
 
İzmir’de hedef 3 bin kişi… Oy ve Ötesi gönüllülerini bekliyor!
2013 seçimlerinden beri sandık güvenliğini sağlamak için gönüllülük esasıyla ...
Bakan Soylu: Tunceli'de terörist kalmadı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Geçen ay etkisiz hale getirdiklerimizle ...
'Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız'
CHP Genel Başkanı Ve Millet İttifaki Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva