HABERLER>POLİTİKA
16 Nisan 2023 Pazar - 09:16

Eski Başkan Oğuz açıkladı: 28 adayımızın hepsi İzmirli!

Memleket Partisi geçmiş dönem İzmir İl Başkanı ve İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Cüneyt Oğuz, 28 kişilik aday listesinin tamamının İzmirli olduğunu söyledi; "Bir kısmı, İzmir'le ilişkili diyebiliriz. Doğum yeri başka şehirler olsa da İzmir'de yaşamış, ya da halen yaşayan ama İzmir'in sokaklarını, mahallelerini karış karış gezmiş, kenti bilen kişiler" açıklamasında bulundu.

Eski Başkan Oğuz açıkladı: 28 adayımızın hepsi İzmirli!

EGEDESONSÖZ - Memleket Partisi İzmir geçmiş dönem İl Başkanı ve İzmir 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı Cüneyt Oğuz, SONSÖZ TV'de Gazeteci Yazar Muhittin Akbel'in sorularını yanıtladı. Partisinin oylarının İzmir'de yüzde 10'a yaklaştığını anlatan Oğuz, rakam vermese de 14 Mayıs seçimlerinde İzmir'de çok sayıda milletvekili çıkaracaklarını öne sürdü.

İZMİR'DEN 60'A YAKIN İSİM ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI
Memleket Partisi'nden İzmir aday adayı olarak 60'a yakın kişinin başvuruda bulunduğunu açıklayan Oğuz, aday adayları açıklanmadan, aday listesinin açıklanmasıyla ilgili şunları söyledi:

"Aday adaylığı başvuruları partimize Ankara’da yapıldı, dosyalar Ankara’dan teslim edildi. O yüzden bu konuyla ilgili bizim İl başkanlığımızın da net bir bilgisi yoktu ama tabii ki diyalog halindeydik. Aday adaylığı sürecinin son gününe kadar burada beklendi. İki bölgede 60’a yakın aday adaylığı başvurusu olduğunu gözlemledik. Bunlar birçoğu genç aday adayları, bunlar bizi sevindirdi. Parti olarak diğer partilerden farklıyız; hem yeni bir partiyiz. Yeni olmanın dezavantajları olduğu gibi avantajları da var. Disiplin içerisinde genel merkezimiz bu süreci yürüttü. Aday adaylarını açıklamadan adayları açıklamanın daha doğru olduğunu düşünerek böyle bir süreç yaşandı."

LİSTELERİMİZDE TANINMIŞ İSİMLER YOK, ÇÜNKÜ...
Birinci ve İkinci Bölge'deki toplam 28 adayın 28'inin de İzmirli olduğuna vurgu yapan Oğuz, "Bunların bir kısmı İzmir'le ilişkili. İzmir’de yaşayan, yaşamış, İzmir’i, İzmir’in sokaklarını bilen arkadaşlarımız. Siyasi olarak baktığınızda bugün için büyük isimlerin olmadığını görüp söyleyebilirsiniz ama biz zaten yola çıkarken hep yeni isimlerle yola çıktık. Memleket Partisi’ni yeni isimlerle kurduk. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce her söyleminde şunu söyledi, “Bize büyük isimler değil, büyük davaya inanmış isimler gerekli. Biz büyük davaya inanmışlarla yürüyeceğiz” dedi. O yüzden toplumun tanıdığı pek kimse yok listemizde. Siyaset kişisel menfaatlerle kurulan bir şey değildir; özellikle bizim partimizde. Biz zorluklarla, imkansızlarla yola çıktık. Tek bir inancımız, tek bir güvencemiz, tek bir sermayemiz vardı, o da düşüncelerimiz ve cesaretimiz ve düşüncelerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir ülkede siyaset yapabilmek. Onun için burada adayların kimin olduğu çok önem arz etmiyor. Türkiye uçurumun kenarına sürüklenmiş, 21 yıldır yanlış yönetilen bir ülke. Bugün artık bu uçurumun kenarından ülkeyi çekip almanın zamanı gelmiştir. Programla projeyle Memleket Partisi hazırdır. Memleket Partisi’nde kimin aday olduğu önemli değildir. Önemli olan, felsefesi, değerleri ve ilkeleridir."

BİZE KARŞI İNANILMAZ BİR SALDIRI VAR
Çeşitli illerde Memleket Partisi'nin aday listelerindeki yerlerini beğenmeyip çekilen, istifa edenlerin doğru olup olmadığıyla ilgili soruya Cüneyt Oğuz, şu yanıtı verdi:

"Gerçek olmayan birtakım haberler çıkıyor, bizimle ilgili. Adaylıktan çekilme sayısı 3 veya 4’ü geçmez toplasanız. Bence bu kadar da yok, benim duyduğum 1 veya 2 tane. 81 vilayette 600 aday gösterdik. 600 adayın içerisinde, ilk defa seçime girecek bir parti için bunların son derece doğal olduğunu düşünüyorum. Her geçen gün bir karalama haberi bir itham, bir yalan, mesnetsiz haberler bizim partililerimizle ilgili sosyal medyada yayılıyor. Daha dün İzmir 1. bölgeden 3. sıra adayımız Gülderen Hanım'la ilgili olarak, istifa ettiği yönünde kendi ağzından bir açıklama dolaşmaya başladı sosyal medyada. Gülderen Hanım yalanladı ama biz her gün bu tür şeylerle boğuşuyoruz. Belki yarın da benimle ilgili bir yalan haber çıkacaktır. İnanılmaz bir saldırı karşısındayız. Bizi görmezden geldiler. Birçok küçümseyici açıklamalar yaptılar, bize gülmeye başladırlar ama şimdi bizle kavga ediyorlar. Bunun sonu, Gandi’nin deyimiyle “Sonunda da biz kazanacağız” oluyor."

İL YÖNETİMİMİZ ŞU AN DÜŞTÜ POZİSYONUNDA, ANCAK...
İzmir'deki 28 adaydan yaklaşık 10'unun, İl yönetimin kurulundaki isimlerin olmasını değerlendiren Cüneyt Oğuz, "Aday olmak herkesin demokratik hakkıdır. Biz bütün arkadaşlarımıza aday olabilirsiniz dedik. Biz çok köklü bir parti değiliz, 2 yılı henüz doldurmadık. Önümüzde ayın 17’sinde ikinci yılı dolduracağız. Önce İl yönetimini oluşturduk, sonra ilçelerde örgütlendik. Bu arkadaşlarımız da en başından beri bu görevi hak eden arkadaşlarımız, beraber çalıştığımız arkadaşlarımız. Kendileri aday adayı oldu, genel merkezimiz tarafından da listeye isimleri yazıldı. Bizler zaten seçim sürecine kadar buradayız. Seçim sürecine kadar bunların tartışma konusu edilmesini doğru bulmayız. Seçimden sonra yönetim olarak her şey yoluna oturacaktır. Zaten şu an seçim komitesi kuruldu. Listelerden 3 genel başkan yardımcımız İzmir’den aday. 3 genel başkan yardımcımız da genel başkanlığın da koordinasyonunu yöneterek, aynı zamanda bu görevi icra ediyorlar. Yönetimimiz şu an düştü pozisyonunda ama bu süreci seçim koordinasyon merkezi yönetecek. Seçimden sonra bunla ilgili değerlendirmeler yapılacak. Birçok il başkanımız illerde aday adayı oldular" dedi.

TÜRKİYE'DE GENÇLİK ARTIK APOLİTİK DEĞİL
Memleket Partisi'ne gençlerin, özellikle 15-30 yaş aralığındaki kesimin ilgisinin çok fazla olduğuna dikkat çeken Oğuz, Türkiye'nin en genç adayının Memleket Partisi'nden İzmir 1. Bölge'de yarışacağını hatırlattı. Ocak ayında 18 yaşını dolduran Ahmet Ömer Erkenci'yi medeni cesaretinden dolayı kutlayan Oğuz, şunları söyledi:

"15-30 yaş arasında bizim partimize karşı ciddi bir ilgi var. Bu çok sevindirici bir şey. Uzun dönemde hatta benim jenerasyonum da dahil Türkiye’de gençlik siyasete apolize edilmişti, siyasete ilgi duymuyordu. Gençler duyarlı hale geldi, çünkü onların da kendilerine göre hayattan beklentileri, amaçları var ve bunları düşünüyorlar, kendi aralarında konuşuyorlar. Gelecekle ilgili kaygılarının kimler tarafından giderilebileceğini konusunda kafa yoruyorlar. Bu da onları tercihte bulunmaya, gelecekleri belirleme konusunda kime oy vereceklerini belirleme konusunda Memleket Partisi'ne oy vermeye itiyor. Ahmet Ömer Erkenci kardeşimiz, çok özel, önemli bir genç kardeşimiz. Medeni cesareti de çok yüksek. Lise son sınıf öğrencisi. LGS Türkiye birincisi, matematik alanında çok yetenekli kardeşimiz. Uluslararası platformlarda da girmiş olduğu yarışmalarda büyük dereceler elde etmiş, matematik alanında.  Çok iddialı ve başarılı bir kardeşimiz, partimize katılmasından dolayı çok mutlu oldum. Bu yaşta gençlerin Türkiye siyasetine, Türkiye’nin geleceğiyle ilgili karar verebilecek şekilde söz sahibi olmalarını çok önemli görüyorum. Ahmet Ömer Erkenci, bizlerin bulduğu, gördüğü, teşvik ettiği, aday olması için yönlendirdiği birisi değil. Aday olmak için ailesini ikna ederek gidip Ankara’da adaylık başvurusu yapmış genç bir kardeşimiz. Muharrem Beyi Memleket Partisi’nin kurulduğu günden beri videolardan takip en yakın bulduğu ve Türkiye’nin geleceğinin Memleket Partisi’nde olduğuna inan bir arkadaşımız. Onur verici bir şey, 18 yaşında bir kişinin bizim partimizden aday olması. Türkiye, geleceğini Memleket Partisi’nde Muharrem İnce’de görüyor. Bu bizi çok umutlandırıyor ve işin açıkçası çok onurlandırıyor. Türkiye iki kutuplu bir siyasete mahkûm bırakılmıştı; Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı olarak. Biz üçüncü bir kurtuluş yolu olarak çıktık. Gençler bunu çok önemsiyor. Bizim projelerimizi kendilerinin geleceği açısından bir garanti ve güvence olarak görüyorlar. Ben bundan dolayı gençlerin Memleket Partisi’ne yöneldiğini düşünüyorum."

EVET; ÖNSEÇİMİ ÖNEMSİYORUZ, TÜZÜĞÜMÜZDE VAR
Memleket Partisi İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Cüneyt Oğuz, partisinin tüzükte olmasına rağmen önseçim yapmamasının sebeplerini anlattı:

"Biz tüzüğümüzde önseçimi savunuyoruz. Yeni bir parti kurulmuş, örgütlerimiz tam olarak yeterli değil. Ayrıca büyük bir deprem yaşandı. Bu yaşanan deprem felaketi ülkede büyük bir depresyona, sıkıntıya neden oldu. Seçimler ertelenebilirdi, ertelenmedi; bir takım baskılar oldu. Bu süreç içerisinde 11 ilimizde bizim örgütlerimiz yerle bir oldu. Tüm bunlar bir araya getirildiğinde bu işin aslında bu dönemde yapılmaması gerektiği konusunda kanaate varıldı. Bu zor şartlar içerisinde 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçime gidiyoruz.  Çok yeni bir partiyiz söylemlerimiz çok önemli ve yapmak istediklerimiz çok kıymetli. Bu gerçek, önseçimden çok daha önemli. Ben İzmirli bir seçmen olarak İzmir’in sorunlarını bilen sorunlarına çözüm üretebilecek, sorunların çözülmesi için parlamentoda mücadele edebilecek adaylar tarafından İzmir’in temsil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Seçilmek çok önemli evet ama seçildikten sonra Meclis’te İzmir’e hakikaten katkı sunmak da önemli. Bunun için İzmirli olan adayların İzmir’den aday gösterilmesini önemli buluyorum. İzmir’in çok önemli sorunları var, sivil toplum kuruluşlarında, ticari hayatında, sanayi, spor hayatında sorunları var. Bu sorunların bir şekilde TBMM’de dile getirilip çözümünün, ortamının aranması gerektiğinin kanısındayım. İzmir kurtuluşun kalesi, kuruluşun kalesi Atatürk’ün şehirdir. İzmir ilk kurtuluş bayrağının çekildiği şehirdir. Bugün Atatürk’le sorunu olanların Atatürk’ün kurmuş olduğu partiden aday gösterilmesi, İzmirlilerin kalbine hançer olarak saplanmıştır. Bundan Atatürkçü, cumhuriyetçi, İzmirli bir seçmen olarak dile getirmek istiyorum. Bir Memleket Partili olarak da bizim listelerimizin bir duyarlılık içerisinde hazırlandığını, İzmirli olmayan, İzmir’le ilişkisi olmayan hiçbir adayın olmadığını göreceksiniz. Bizim adaylarımız İzmir’i bilir, İzmir’de yaşamıştır ya da yaşıyordur, doğmuştur, ailesi vardır. İzmir’in sorununu, körfez kokusunu bilir. Bizim adaylarımızda toplumun her kesiminin sorunlarını dile getirecek adaylarımız vardır."

NİSAN AYININ İLK HAFTASINDA TÜRKİYE GENELİNDE OYUMUZ YÜZDE 9,2 İDİ
İzmir'den çok sayıda milletvekili çıkaracaklarını ancak rakam veremeyeceğini belirten Oğuz, partisinin oy oranlarıyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Partimizin Türkiye’deki son durumu nisan ilk haftası itibariyle yaklaşık olarak yüzde 9,2 oyumuz var, anket sonuçlarına göre. Bu oran giderek artıyor. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığındaki oyu ise 14,8 civarında. Önümüzdeki bir aylık süreçte bu oran da artacaktır. İzmir özelinde herhangi bir anket yaptırmadık fakat mart ayında bir şirketin anket sonucuna göre Muharrem Beyin oyunda artış görülüyor. Ben daha iyi sonuçlar olacağını ve İzmir’de sürpriz olacağını düşünüyorum. Kamuoyuna şunu söylemiştim; İzmir’de artık siyaset Memleket Partisi’ne rağmen yapılamaz. Memleket Partisi, İzmir’de önemli bir kitlenin sesi ve desteğini arkasına almış vaziyette. 15 Mayıs günü İzmirliler sürpriz bir sonuca hazır olsunlar. İzmir’de çıkacak vekillerle ilgili sayı vermek istemiyorum. Bizim bu süreci nasıl geçireceğimiz, yapacak olduğumuz kampanyalar çok önemli. Kampanya sürecini de iyi geçireceğimizi düşünüyorum"

MEMLEKET PARTİSİ, 85 MİLYONA UMUT OLMAK İÇİN DOĞDU
Memleket Partisi'nin, Türkiye siyasetindeki boşluğu doldurmak amacıyla kurulduğunu belirten Oğuz, "Memleket Partisi, seçmeni Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı arasına sıkıştırmamak için adım attı. 21 yıldan beri memleketi uçurumun kenarına sürüklemiş, hukuku almış rafa kaldırmış, ekonomiyi çökertmiş, eğitim sistemini almış tarikatlara bırakmış bir hükümete alternatif olarak ve umutsuz 85 milyona umut olmak için doğdu. Okumuş, yetişmiş birçok insanımız var. Bizim birçok doktorumuz, mühendisimiz yurt dışına gitti, burada iş bulamadığı için. Bunlara biz nasıl çözüm üretebiliriz şeklinde masaya yatırdık ve dedik ki bunları bizim masaya yatırmamız lazım, planlamamız lazım, bazı envanterleri çıkartmamız lazım, Türkiye’deki yeraltı zenginlikleri nedir ne kadardır, Türkiye’nin zenginlikleri nedir ne kadardır diye düşündük. İzmir, Türkiye’de zirai üretimin yüzde 20'isini gerçekleştiriyor. Hem hayvani ürünler bakımından hem de bitkisel ürünler tarafından bakıldığında plansızlıktan dolayı hem üretici hem tüketici mağdur oluyor. Bunların bir şekilde çözülebileceğini ve bunları da vatandaşlara anlatabileceğimiz düşüncesiyle yola çıkmış bir siyasi partiyiz. Gençler bize güveniyor, gençlerin geleceğiyle ilgili projeler üretiyoruz. Bizim liderimiz 40 yıldan beri siyasetin içerisinde" dedi.

TÜM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA DİYALOG HALİNDE BİR VEKİL OLACAĞIM
Cüneyt Oğuz, milletvekili seçildiği takdirde nasıl bir vekil olacağını, şu sözlerle ifade etti:

"Biz Mecliste ses getiren, özellikle Türkiye’nin rejim sorunun ortadan kalkması için mücadele eden bir ekip olacağız. Türkiye’de son dönemde cumhuriyet değerleri, cumhuriyeti savunan partiler tarafından bile ayaklar altına alındı.  Bugün Türkiye’nin her anlamda, çıkışının parlamenter sisteme dönmek olduğunu biliyoruz. Parlamenter sistemin de gerçek anlamda demokratik bir parlamenter sistem olmasını, çok seslinin parlamentoya gelmesinin doğru olduğunu savunuyoruz. Cüneyt Oğuz nasıl bir parlamenter olur Mecliste? Cüneyt Oğuz, Mecliste İzmir’in sıkıntılarını parlamentoda savunan, bütün sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog halinde olan, bunlarla çözüm önerileri üreten bir vekil olacak. Cüneyt Oğuz, iş, sanat ve spor alanında İzmir’in sorunlarını, Türkiye’nin bu konudaki sorunlarını dile getiren, Türkiye’nin dünyada daha rekabetçi bir ülke olabilmesi, sporda, sanatta daha söz sahibi olabilmesi için, sanayide üretmiş olduğu ürünlerin daha rekabetçi ürünler olarak daha büyük KDV kazandırabilecek ürünlerin üretilmesinin teşvik edilmesi anlamında; Türkiye’deki eğitim sisteminin tekrar baştan aşağı elden geçirilmesi ve daha etkin ve  iyi bir eğitimin temel kılınması anlamında bunun altyapısını sağlamak anlamında mücadele edecek bir vekil olacak. Özellikle en büyük projemiz şudur; bütçelere ayrılacak miktarların üniversitelerde, ARGE’lerin artırılması en büyük hassasiyetimiz. Biz eğitimde üniversiteleri özerkleştireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce, “Üstün zekalı çocuklarımızı özel olarak yetiştirerek Türkiye’yi dünya standartlarının çok üzerine çıkaracak buluşlar yapacağız” diyor. Peki, bu buluşların yapılması için eğitim sisteminde buna göre bir takım değişikliklerin yapılması ve uyum sağlanması gerekiyor. Bunlardan en önemlisi de üniversitelerde ARGE ve yatırımlarının yapılması bütçelerin ayrılması gerekiyor."

Erdoğan-İnce görüşmesi: 'Ortada hiçbir saygısızlık yoktu' - BBC News Türkçe

ERDOĞAN KARŞISINDA İNCE'NİN ŞANSI, KILIÇDAROĞLU'NDAN FAZLA
Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığının, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde engel, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın elini güçlendiren bir şey olduğu iddialarına yanıt veren Cüneyt Oğuz, Erdoğan karşısında İnce'nin şansının, Kılıçdaroğlu'na göre daha fazla olduğunu iddia etti:

 "Algılar ve gerçekler birbirinden farklıdır, biz tamamen gerçekleri konuşalım. Sahada gördüğümüz, çevremizde gördüğümüz farklıdır. Ben örgütün en derin kılcal damarlarına kadar bilip onların sürekli değerlendirmesini yapan bir siyasetçiyim. Türkiye’de yapılan araştırma, anketlerin sonuçlarını hangi metotla yapıldığını sürekli takip eden bir insanım. Benim güvenilir bulduğum kaynaklara ve kendi gözlemlerimin sonuçlarına göre, Memleket Partisi’nin şöyle bir yeteneği var, Muharrem İnce’nin şöyle bir özelliği var; Muharrem İnce sadece eski partisinin tabanından değil, farklı partilerden de oy alabilme yeteneğine sahip bir siyasetçi, bu çok önemli. Siz seçimi kazanmak istiyorsanız kendi mahallenizden değil, farklı mahallelerin de sizi desteklemesini sağlamak zorundasınız. Yoksa seçimi kazanma şansınız olmaz. Sadece kendi tabanınızı kontrol edip dışarıdaki seçmenden herhangi bir oy alamıyorsanız, alma yeteneğiniz yoksa, seçimi kazanmanız mümkün olmuyor. 21 yıldan beri AK Parti’yi de iktidarda sebep tutan bu. Bugüne kadar muhalefet partilerinin de farklı mahallelerden oy alma yeteneği olsaydı, bugün bu kadar kötü yönetilen bir ülkenin başında hala AK Parti olmazdı. CHP Genel Başkanı, cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’ın karşısında şansı, Muharrem İnce’den fazla mı eşit mi, vatandaşların bunu düşünmesini istiyorum. Bana göre Muharrem İnce’nin şansı Kılıçdaroğlu’ndan daha fazla. Burada mevcut cumhurbaşkanını değiştirmekse amaç, Onun karşısında muvaffak olacağı çok önemlidir. Kimin adayı olduğunuz kadar adayın kim olduğu da çok önemlidir. Ben böyle düşünüyorum ama bu düşüncem duygusal bir değerlendirme sonucu değil, yaptığımız araştırmalar, dokümanlar sonucu oluşmuş bir düşünce. Sokaktaki vatandaşa sorduğunuzda da Muharrem İnce daha şanslı durumda. Eğer böyle düşünüyorlarsa Erdoğan’ın karşısına ikinci turda kim çıkması gerektiği yönünde kullanması gerektiğinde düşünüp tercihte bulunsunlar."

NE PKK'YA, NE HİZBULLAH'A TAVİZ VERİYORUZ
Muharrem İnce'nin sadece muhalefet partilerini eleştirmediğini, iktidarı da çok eleştirdiğini belirten Oğuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sonuçta biz de muhalefet partisiyiz; böyle kurulduk. AK Parti’yi alaşağı etmek için kurulduk. Çünkü mevcut muhalefet partilerinin bunu yapma yeteneği yok, yapamıyorlar. Birtakım angajmanları var. Biz yeni, tertemiz, pırıl pırıl, hiç kimseyle angajmanı olmayan bir partiyiz. Cumhurbaşkanı adayımız belli, milletvekilleri adaylarımız belli, kimseyle ittifakımız yok. Ne PKK’ya ne Hizbullah’a taviz veriyoruz. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gidiyoruz. Biz bu ülkeyi refaha çıkarabiliriz, uçurumun kenarından alabiliriz diyoruz, bunu anlatıyoruz. Ben iktidarı daha fazla eleştiriyorum, onların kötü icraatından dolayı biz kurulduk. Eğer ülke iyi yönetiliyor olsaydı Memleket Partisi gibi bir partinin kurulmasına gerek olmazdı. Kötü yönetilen bir ülkede ona alternatif bir parti olmadığı için de Memleket Partisi kuruldu. Muhalefet partileri hükümeti indirme konusunda yetersiz kaldılar."

 
Kaybolan askeri helikopterin mürettebatı ölü bulundu
 
Bakan Nebati: Enflasyon belini kıra kıra iniyor
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Izmirli 16 Nisan 2023 Pazar 13:08

Izmır'in kaderi malesef böyledir Izmır'den milletvekili adayı atamazlar oy veriniz derler ve teselli olarakda Izmirin dağlarında çiçekler açar marşı ile gaza getirirler,artık kimsenin gaza gelmeye niyeti YOKTUR,çiçeklerde kalmadı artık ot ilacı atıp kuruttular genel merkezlerin yöneticileri...

Yorumu oyla      6      3  
afyonlu 16 Nisan 2023 Pazar 11:23

15 mayıstan sonra kaç gün görunmeyeceksin çok merak ediyuruz

Yorumu oyla      3      6  
Gerçeklikten kopmak 16 Nisan 2023 Pazar 10:19

İnce'nin bu seçimi kazanma ihtimali SIFIR. Kılıçdaroğlu ittifak adayı olarak şansı var ancak favori halen daha Erdoğan'dir. Kılıçdaroğlu değil de bir başkası aday olsaydı seçim garanti kazanilirdi diyenler de var. Bu seçimi kaybederse Erdoğan kaybeder, kimse bunu unutmasın. Erdoğan'a oy verenlerin büyük çoğunluğu yeni birini aramıyorlar. Aday KK olmuş, Yavaş olmuş çok önemli değil.

Yorumu oyla      4      5  
Hakkı Ertürk 16 Nisan 2023 Pazar 10:14

Milletvekili aday listelerinde tanınmış kişi yok doğru söylemiş Cüneyt! Çünkü tanınmış isimleri üye yapmadılar, üye yapmak için çaba göstermediler.

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de hedef 3 bin kişi… Oy ve Ötesi gönüllülerini bekliyor!
2013 seçimlerinden beri sandık güvenliğini sağlamak için gönüllülük esasıyla ...
Bakan Soylu: Tunceli'de terörist kalmadı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Geçen ay etkisiz hale getirdiklerimizle ...
'Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız'
CHP Genel Başkanı Ve Millet İttifaki Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
'Proje diye sundukları tek şey 7 başlı koalisyon'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ankara'nın 2021 yılı ihracatı, 2002 ...
‘Ülkemizi içinde bulunduğu derin krizden çıkaracağız’
İstanbul’da konuşan Babacan, “Endişeye mahal yok. Ülkemizi içinde bulunduğu ...
'İnşası başlayan konut ve köy evi sayısı 100 bin'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Deprem konutlarımızın temellerini ...
 
AK Parti İzmir'de yeni yönetim belli oldu
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yeni İl Yönetim Kurulu'nu oluşturdu. ...
AK Partili Dağ'dan Büyükşehir'e 'takoz siyaseti' çıkışı... Ödemiş'te TOKİ sevinci!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde TOKİ Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan ...
Bakan Çavuşoğlu: Yüzyılın işini 20 yıla sığdırdık
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İnşası ve projesi devam edenlerle ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva