HABERLER>POLİTİKA
26 Kasım 2015 Perşembe - 12:51

CHP Grup Başkanvekili’nden İzmir’de ‘Damat Ferit’ çıkışı!

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ankara Milletvekili Levent Gök ziyarette bulunduğu İl Başkanlığı’ndan basının karşısına geçti. Türkiye’nin kritik süreçten geçtiğini söyleyen Gök, Berat Albayrak’ın yeni kabinede yer almasını eleştirerek ‘Yeni Damat Feritler’in üretildiğini söyledi. Gök ayrıca CHP olarak her türlü hukuksuzluğu karşısında olacaklarını söylerken, AK Parti’nin ayrıştıran siyaset dilini reddetti.

CHP Grup Başkanvekili’nden İzmir’de ‘Damat Ferit’ çıkışı!

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ankara Milletvekili Levent Gök, İzmir İl Başkanı Bedri Serter’e konuk oldu.
 
Buluşmaya Levent Gök’e Urla Sıra Mahallesi ziyaretinde eşlik edecek İzmir’in Roman Milletvekili Özcan Purçu da katıldı.



CHP Grup Başkanvekili konuşmasına bu ziyaret hakkında bilgi vererek başlarken, AK Parti iktidarını yeni kabine üzerinden eleştirdi ve Damat Ferit göndermesi yaptı.

GÜZEL İZMİRİMİZ…
Gök, “Bugün güzel İzmir’imizdeyiz. Öncelikli olarak 1 Kasım seçimlerinde örgütsel çalışmalarıyla güç katan, milletvekili sayısını artıran İzmir örgütünü İl Başkanı’mız önünde kutlamak istiyorum. Kıvanç verici bir sonuç alındı. Temsil sayımızı artırdı. Böyle önemli bir çabayı götürürken CHP’nin eşit gören anlayışıyla ayrıştırmadığı bir yaşam vaadiyle önerdiği milletvekilimiz Özcan Purçu’nun TBMM kürsüsünde en üst makamda yer alması bizleri sevindirdi. Özcan Purçu’yu tebrik ediyorum. Sıfırdan başlayan hayat hikayesinde cumhuriyetin fırsat eşitliği olduğunu paylaşarak bugün Urla’da roman vatandaşlarımızla kucaklaşmak istiyoruz” diye konuştu.
 
BU SÜRECİ EN AZ HASARLA ATLATMAMIZ TEMENNİMİZDİR
Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini söyleyen Gök, “Türkiye’yi 13 yıldır yöneten, korku ve baskı algısıyla iktidar olanağını tekrar elde eden AKP’nin ekonomi, hukuk ve dış politikada en kötü günlerin yaşandığı günlerden geçiyoruz. Dış politikada ve Suriye’de yaşanılan yönetimin çatışmacı grupları desteklemesiyle yol açtığı sorunların arasında yarınlara bakmaya çalışıyoruz. Komşusu kalmayan Türkiye’nin bu süreci en hasarla atlatması temennimizdir. Türkiye’yi ateş çemberi içine atan iktidarın karanlık tabloları geri getireceğini görüyorum. CHP olarak bizler yeni vekillerimizle yurttaşların sesi olarak daha iyi görevler yapacağız. Ülkede herkes mutsuz, yoksulluk arttı. Vatandaşlar bir bir dükkanlarını kapatıyor. Böyle bir atmosferin hakim olduğu yerde işsizliğimiz artıyor. Atanamayan öğretmenlerimizin sayısı artıyor. Bütün yurttaşlarımızı sarsan ekonomik bunalım, baskıcı tutum devam ediyor. Bunu böyle devam etmesine izin vermeyeceğiz. CHP mecliste özgürlükçü anlayışıyla, insan haklarını öne çıkaran bir anlayışla bütün kesimleri kucaklayarak herkesin güler yüzü olmaya devam edecektir. AKP’nin nefret toplumundan kurtarmak için ayrıştıran siyaset dilini reddediyoruz” dedi.


 
YENİ DAMATLARIN ÜRETİLDİĞİ…
Yeni kurulan kabineyle ilgili konuşan Gök, “Yolsuzlukları bilinen kişilerin bakan yapılması suretiyle, yolsuzlukların görünmesini önlemeye ve sürdürmeye meraklı olan hükümetin anlayışıdır. Damat Ferit gibi yeni damatların üretildiği hükümetten tarihin en ağır peşkeşlerinin yaşanacağı günleri göreceğiz. Hükümet ile sarayın arasındaki bağları güçlendirmek için yapılıyor. Gördüğümüz her anti demokratik yaklaşımın karşısındayız. Üzerimize düşen ağırlığın farkındayız. Bu sorumluluğu saatlerimize saat katarak çalışacağız. Bizim ilkelerimiz dışında ve Türkiye’nin kabul etmediği şeyler olduğunda müdahale edeceğiz. Duruşumuza uygun olarak yapıcı davranıldığı zaman bizde yapıcı oluruz. Yolsuzluk adam kayırma gibi davranışlar olduğu zaman ülkenin her ferdinin hakkını savunmak bizim görevimizdir” ifadelerini kullandı.
 
DOĞAMIZDA BU VAR
Kongre süreci ve kurultay ilgili konuşan Gök, “Önümüzdeki kurultayda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde yeni kadrolarımızla azimle ve şevkle devam edeceğiz. CHP’nin kadroları Türkiye’nin önünü açmak için her türlü sorumluluğu yerine getirecektir. Bugün yapacağımız kucaklama da bunu açık bir örneğidir. Bizi diğer partilerden ayıran özelliğimiz parti içi yarışın olmasıdır. CHP’nin doğasında bu vardır. Kongrelerimizi yapacağız. Sonra İl kongrelerimizi yapacağız. En son olarak da kurultayımızı yapacağız. Aday olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
İNTİKAM ANLAYIŞI VARDIR
Levent Gök son olarak, “İktidarın 13 yılsonunda yaptığı en büyük kötülük adaletten ve hukuktan ayrılmak olmuştur. Hukuksuz olan pek çok uygulama olmuştur. Medyaya el konulması, holdinglere kayyum atanması gibi… Bir intikam anlayışı vardır. Bu iktidarın bu hukuksuzluklarını gidermesi için mücadele edeceğiz ve engelleyeceğiz. Böyle devam etme anlayışı olamaz. Elbette herkes yargılanabilir. Yargıtay’ın kararından sonra herkes hükümlü sayılabilir. Ama hükümet ve savcılar bir savcının sözüyle baştan ceza kesiliyor. Böyle bir tablo hukuk devletinin anlayışı değildir, yargılandıktan sonra ceza verilir” diye konuştu.
 

 
Göztepe’den Efe atağı!
 
CHP Buca’da Güngör Kaya’ya ‘eskilerden’ destek
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Demokrasi 27 Kasım 2015 Cuma 07:58

Zorunuzamı gitti sizin yedi sülaleniz sizin belediyelerinizde nerelerde çalışıyor böyle bir fırsat siZde olsa ana karnındaki akrabanızı bile bakan yapardınız birbirimizi kandırmayalım

Yorumu oyla      11      5  
Işık Dikicigil 26 Kasım 2015 Perşembe 15:19

% 52 İLE DAMAT BAKAN OLUR. % 72 ALSAYDI BÜTÜN AİLE ÜYELERİ BAKAN OLURDU.

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Bozkır AB’yle yeni fasıl için tarih verdi
Bakan Volkan Bozkır, AB üyelik sürecinde ekonomik ve parasal konuları ...
İzmir Milletvekili Çıray'dan PM'de çok konuşulacak mesajlar!
CHP İzmir Milletvekili PM’de yaptığı konuşmada yönetimi uyardı. “Sadece ...
CHP’li Sındır sahte içki faciasını Meclis’e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır İzmir’de yaşanan, üç kişinin ...
 
Krizde kritik viraj: Erdoğan Putin’le mi buluşuyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Rusya Devlet Başkanı Putin'in pazartesi günü ...
CHP İzmir’in Başkanı şiddete karşı kravat çıkardı!
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma ...
AK Parti’de küs kardeşlerin ‘kabine’ rekabeti!
AK Parti siyaseti son 10 yıldan beri iki kız kardeşin rekabetine sahne ...
 
Kabinede yer alamayan Zeybekci'den ilk yorum
AK Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci, 64'üncü ...
Çelik: Rusya bizim düşmanımız, hasmımız değildir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalarda ...
Flaş! CHP’de Parti Meclisi onayladı: İşte kurultay tarihi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Parti Meclisinde Genel Başkan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva