HABERLER>POLİTİKA
12 Mayıs 2016 Perşembe - 10:22

CHP’den İzmir’e davet var: #Yıllarsonrayeniden!

İl Örgütü Başkan Yüksel’in 15 yıl önce yine aynı koltukta oturduğu dönemde yapılan dayanışma pikniğini yeniden yapıyor. Yüksel, Sarnıç’ta yapılacak pikniğe İzmirlileri davet etti.

CHP’den İzmir’e davet var: #Yıllarsonrayeniden!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 15 Mayıs Pazar günü, Gaziemir Sarnıç piknik alanında gerçekleştireceği ve herkese açık olan, ücretsiz piknik etkinliği ile hem üyelerine, hem de pikniğe katılacak İzmirlilere moral vermeye hazırlanıyor.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, 15 yıl önce yine il başkanı olduğu dönemde ilkini gerçekleştirdiği organizasyonu, yıllar sonra yeniden hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını belirterek "Bu piknik zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde, kimsenin memleketine, inanışına, etnik kökenine bakmadan tüm İzmir'in davetli olduğu, moral toplayacağımız, birlik ve dayanışmayı doyasıya yaşayacağımız bir İzmir buluşması olacak. Bunun için çok heyecanlıyız" dedi.



SAZINI, SARMANI, KOMŞUNU AL GEL
Yüksel şunları ifade etti: Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Piknik organizasyonumuza tüm İzmirli vatandaşlarımız davetlidir. Yıllar önce gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonu yeniden gerçekleştireceğimiz için çok heyecanlıyız. Yine o zamanki sloganımızı da kullanarak "Eşini, Dostunu-Sazını, Sarmanı Al Gel" çağrısıyla herkesi davet ediyoruz. Üyelerimizden sadece kendi aileleriyle değil, apartmanındaki, sokağındaki komşusunu da, esnafını da alarak pikniğe gelmelerini bekliyoruz. Elbette ki bu organizasyonda en büyük amacımız, bu günlerde insanlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu morali vatandaşlarımıza verebilmek ve birlik duygusunu yeniden yaşatmak. Bu piknik zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde, kimsenin memleketine, inanışına, etnik kökenine bakmadan tüm İzmir'in davetli olduğu, moral toplayacağımız, birlik ve barışı doyasıya yaşayacağımız bir İzmir buluşması olacak. Onun içinde bu organizasyona katılımları sadece üyelerimizle sınırlı tutmadık ve moral bulmak, huzur içinde çocuklarıyla bir hafta sonu geçirmek, stresten uzak dost sohbetleriyle buluşmak isteyen herkese açık bir hale getirdik.

PİKNİK ÜCRETSİZ OLACAK
15 Mayıs Pazar günü Gaziemir Sarnıç piknik alanında, sabah 09.00'dan itibaren gerçekleştirilecek organizasyona ilişkin bilgiler veren Yüksel, pikniğe 5 binden fazla kişinin katılımını beklediklerini belirterek, "Pikniğe katılacak misafirlerimizden, yıllar önce yaptığımız etkinlikte 1'er lira ücret almıştık. Ancak bu kez pikniğimize katılacak vatandaşlarımızdan ücret almayacağız. Herkes ailesiyle, komşusuyla, arkadaşlarıyla birlikte gelirken kendi yiyeceklerini ve malzemelerini yanında getirecek. Elbette piknik alanında kurulacak stantlarda kadın ve gençlik kollarımızda ihtiyacı olanlara satışlar yapacak. Pikniğin duyurusu için 5 bin afiş, bin adette ayaklı banner yaptırdık. Merkezi yerlerdeki caddelere ve köprülere asılmak üzere 100 adet pankart hazırlattık. O gün piknik alnına gelecek üyelerimize, vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sürprizlerimiz, yapacağımız çekilişlerle hediyelerimiz olacak. Bu organizasyonda bizim için en önemli olan şey, katılan tüm insanlarımızın aileleriyle, dostlarıyla hatta ilk kez tanışacakları insanlarla güzel ve mutlu bir gün geçirmeleri. Bu türden etkinliklerle vatandaşlarımıza yeniden birlik, barış ve huzur ortamlarını yaşatmak istiyoruz" dedi.

 
Gizlice çıkıp, 68 metreden atladılar!
 
Gurur günü: ‘Sıfırcı Hoca’ İzmir’e en yüksek notu verdi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GAZİEMİR CHP Lİ 13 Mayıs 2016 Cuma 07:47

Yüksel, pikniğe 5 binden fazla kişinin katılımını beklediklerini söylemiş.! 1500 kişi katılırsa başarımı kabul edeceksiniz.!?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal ‘şaşırtan halini’nin nedenini açıkladı!
Baykal, yüzündeki kızarıklığa cildinin güneşe verdiği tepkinin neden olduğunu, ...
Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine yanıt
Adalet Bakanı Bozdağ, "Başkanlık kan dökmeden gelmez" diyen Kılıçdaroğlu'na ...
Selvi AK Parti'de en güçlü adayı yazdı!
AK Parti kulislerinde İzmir Milletvekili, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme ...
 
Yıldırım 'genel başkanlık' sorusuna ne yanıt verdi?
AK Parti’nin 22 Mayıs’taki olağanüstü kongresinde ismi genel başkan aday ...
Genel Sekreter Sındır: Kiraz üreticisi perişan
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, kuzey yarım kürede kirazın ilk ...
Aksünger: Türkiye'yi 10 müteahhide peşkeş çektiler!
Gündemi değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı, "Rantların hepsi merkeze ...
 
CHP'li Bakan: Polis intiharları çaresizlikten ötedir!
Türkiye’de her 10 günde bir polisin intihar ettiğine dikkat çeken İçişleri ...
Yeni genel başkanı Davutoğlu mu duyuracak?
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevi devredeceği isim konusunda gözler ...
Avrupa Birliği ile terör tanımı gerginliği!
AB Bakanı Bozkır, "PKK teröründe güvenlik görevlerinin öldürüldüğü ve ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva