HABERLER>POLİTİKA
26 Mart 2024 Salı - 21:30

CHP Adayı Tugay iş insanlarına projelerini anlattı: İzmir'i yeniden kurmak gerek!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kemalpaşa'da iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi. Projelerini anlatan Tugay, “Temizlik, yol, trafik, toplu ulaşım ile ilgili hızlı eylem planları ortaya koymamız gereken durumlar var. Yapacağız, zor değil. Zor olan şehri rekonstrükte etmek. Rekonstrüksiyon yeniden yapmak demek. Şehri yeniden yapmak gerek. Bir rekonstrüktif cerraha bu kısmet olduysa ve bu bensem, ne mutlu bana. Seçilirsem İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de ikinci doktor başkanı olacağım. Ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 35. başkanı olacağım" dedi. 

CHP Adayı Tugay iş insanlarına projelerini anlattı: İzmir i yeniden kurmak gerek!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay; Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD), Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Kemalpaşa Ziraat Odası, Kemalpaşa Esnaf Odası, Kemalpaşa Şoförler Odası ile çok sayıda iş insanıyla bir araya geldi. CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen ve CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın da katıldığı toplantıda, Tugay projelerini anlattı.

“HAYALİMDEKİ KALKINMAYI HAYATA GEÇİRECEĞİM”
Hayatı boyunca İzmir’in dört bir yanında yaşadığını anlatan Tugay, “İzmir’i tanıyorum. İzmir ve Ege Bölgesi’ne bütün olarak bakmak lazım. Muhteşem bir medeniyet. Üretim, kültür, kalkınma alanı. Umuyorum ki 31 Mart’ta İzmirliler beni Büyükşehir Belediye Başkanı seçer. İnşallah görevi aldıktan sonra bu duyguyla bütün İzmir’i kucaklayacağım. Hayalimdeki o iyileşmeyi, kalkınmayı hayata geçireceğim. İzmir’i daha da mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getirebilirim” dedi.

“3 MİLYON İNSAN SIKIŞIK HALDE METROPOLDE YAŞIYOR”
İzmir’de belediyecilik konuşulduğunda konunun battı çıktılara geldiğini söyleyen Tugay, “Tamam yapın da, İzmir battı çıktı ile ifade edilebilecek bir kent değil. İzmir’de 4,5 milyon civarı insan yaşıyor.  Yaklaşık 3 milyonu körfez çevresinde sıkışık alanda yaşıyor. Bunun dışındaki geniş alanda 1,5 milyon insan yaşıyor. Bugünden yarına, birkaç senede birkaç battı çıktı yapıp, 'Büyük iş yaptık' diye övünen belediyecilerden olmak istemiyorum. Kendimize 25-50 yıllık planlar yapalım. Plana sadık kalalım. Yapmamız gereken en doğru şeyleri yapalım. Her geçen gün, her geçen ay doğru şeyler yaparak refahımızı artıralım” diye konuştu.

“ŞEHRİ YENİDEN YAPMAK GEREK”
İzmir’de acil müdahale bekleyen sorunlar olduğunu ve hayata geçirecekleri projelerle sorunların çözüme kavuşmasını sağlayacaklarını anlatan Tugay, şunları söyledi:

“Temizlik, yol, trafik, toplu ulaşım ile ilgili hızlı eylem planları ortaya koymamız gereken durumlar var. Yapacağız, zor değil. Zor olan şehri rekonstrükte etmek. Ben plastik ve rekonstrüktif cerrahım. Rekonstrüksiyon yeniden yapmak demek. Şehri yeniden yapmak gerek. Bir rekonstrüktif cerraha bu kısmet olduysa ve bu bensem, ne mutlu bana. Türkiye’nin ilk belediye başkanı olan plastik cerrahıyım ben. İlk Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. Ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin 35. Başkanı olacağım. O da ayrı bir onur.”

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
İzmir’in ticaret kenti kimliğine vurgu yapan Tugay, “Cemil Tugay Büyükşehir Belediye Başkanı olursa bilen insanlarla, oturup tartışarak, düşünerek, ortak değerlendirmeler yaparak, uzlaşılmış fikirlerle bu şehri yönetecek. Ben bilim insanıyım, bilgiye saygı duyarak yaşadım. Bundan sonra da bilen insanlarla birlikte bu şehri yöneteceğim. Sanayi hakkında konuşacaksak birlikte konuşacak, bilgiyi objektif olarak ortaya koyacak, sanayicilerin görüşünü alacağız. Tarım, turizm, ticaret, eğitim, kültür sanat her alanda böyle olacak” dedi.

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Yeşim Işıklı ise “Ülkemizin geleceğini şekillendirmede önem taşıyan günlerden geçiyoruz. Bizler KESİAD ailesi olarak her fırsatta ülkemizin geleceği için cesur adımlar atmaya, değişim öncülüğündeki tüm liderlere desteğimizi her zaman söylüyoruz” dedi.

TUGAY KEMALPAŞA'DA YURTTAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay,  ev sahipliğini üstlendiği Kemalpaşa'daki iftar programında yurttaşlar, partililer ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. Türkiye’de birlik, beraberlik, huzur ve mutluluğunun artarak devam etmesini isteyen Cemil Tugay, “Bizler önümüzdeki dönem bu şehrin belediye başkanlığına talip olduk. Seçilip, göreve gelmeyi ve kente hizmet etmeyi çok istiyorum. Bunun için de onay ve takdirinizi bekliyoruz. Bizim ülkemize ve şehrimize dair güzel hayallerimiz, projelerimiz var. Kimsenin aç kalmaması, barınma sorunu yaşamaması, yoksulluk ve işsizlik altında ezilmemesi için çalışacağız. Gençlerimiz güzel ülkede kendilerine gelecek kurmayı hayal etsin. Emeklilerimiz ve yaş almış yurttaşlarımız, ülkede huzurlu yaşasın. Her türlü ihtiyaçlarına koşabilelim. Kimse haksızlığa, ayrımcılığa uğramasın. Bu güzel ülkeyi hep beraber birlik, beraberlik içinde, dünyanın en refah, huzurlu, çağdaş, mutlu ülkelerinden biri yapalım” dedi.

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen ise Ramazan ayının birlik, beraberlik ve mutluluk getirmesini diledi.

 
Çin: Güvenlik Konseyi'nin Gazze kararı bağlayıcıdır
 
Fidan: İsrail, zalimliğiyle bir başına kaldı
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sevgi Şen 27 Mart 2024 Çarşamba 10:55

Sayın Cemil TUGAY , parayı aldığınız ve narkoz ile uyutup ameliyathaneye aldığınız ve kimsenin size karışma ihtimali bile olmayan bir hastaya müdahale etmek ile Belediye Başkanlığı aynı şey olabilir mi? Zaten siz aynı görüyorsanız vay İzmir'în haline!!!

Yorumu oyla      2      1  
27 Mart 2024 Çarşamba 10:54

Başına yıkılırsa altından kalkamazsın.

Yorumu oyla      2      1  
Asaf Faal 27 Mart 2024 Çarşamba 10:51

Hukuk eğitimi yok , şehir plancılığı yok , mali işlerle ilgili bir tecrübe yok yok yok..Ne var Cerrah yahu!! insan bir duru düşünür ,gerçekten pes.

Yorumu oyla      3      0  
Zeynur 27 Mart 2024 Çarşamba 10:49

Gerçekten akıl tutulması!!! Cerrah ile Belediye Başkanlığı arasında nasıl bir bağ kurabiliyorsun gerçekten çok ilginç! Senin mantığına göre Belediye Başkanı da Cerrahlık yapabilir yani...

Yorumu oyla      3      0  
27 Mart 2024 Çarşamba 10:36

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu, Boğaz'daki 1,6 milyar liralık villaların sahibi olduğunu kabul etti. Ancak villaların sahibi olan şirketi ne zaman ve kaça aldığını, neden mal beyanında göstermediğini açıklamadı.

Yorumu oyla      1      1  
mehmet 27 Mart 2024 Çarşamba 10:29

2S YIL HAVANDA SU DÖĞDÜKLERİNİN İTİRAFIDIR SAYGIDEĞER SEÇMEN BU İTİRAFI NAZARI İTİBARE ALACAKTIR ANKETLERDE ALACAĞINI GÖSTERİYOR SAYI DAĞ BİR SÜPRİZ YAPACAK İZMİR VE İZMİRLİ KAZANACAKTIR SWONUÇTA

Yorumu oyla      2      0  
istifaaaaa 27 Mart 2024 Çarşamba 10:00

evet izmiri sizden kurtarmak gerekli

Yorumu oyla      3      0  
izmirli 27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

sen ne yaptın karşıyakada da izmirde ne yapacan, karşıyaka belediyesini batırdın

Yorumu oyla      13      2  
abdullah 27 Mart 2024 Çarşamba 09:55

izmiri koca bir gecekondu şehri, bakımsızlık,ilgisizlik,projesizlik şehri yaptınız eserinizle övünün

Yorumu oyla      9      2  
27 Mart 2024 Çarşamba 09:53

30 senedir veriyor chpye izmir ama hiç bir şey yapmadınız izmire yazık oldu izmirin yıllarına size oy moy yok

Yorumu oyla      10      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener: AK Parti ile CHP birbirinden memnun!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Bugün burada bir tahterevalli ...
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e: Ustana sor
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Özgür Bey, nereden çıktıysa, ...
Anavatan Partisi'nden Muğla'da kararı: Cumhur İttifakı'nı destekleyecek
Anavatan Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Muğla'da ...
 
'Alsancak İskelesi'ni TÜGVA'ya verirler' çıkışına AK Parti'den yanıt: İçindeki zehri bu şehre şırınga etmeye kalktı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ...
Özgür Özel: 31 Mart seçimi sadece yerel seçim değil
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki seçimin sadece yerel seçim ...
CHP Karabağlar adayı Kınay: Hak mücadelesini büyüteceğim!
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ...
 
Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun ...
Dağ'dan Tire çıkarması: İzmir'in hizmete ihtiyacı var
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “İnşallah ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva