HABERLER>POLİTİKA
7 Aralık 2023 Perşembe - 14:35

Büyükşehir adayı Olgun Atila Kiraz'da sahaya indi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken dün ziyaret ettiği Kiraz’da önemli mesajlar verdi.

Büyükşehir adayı Olgun Atila Kiraz da sahaya indi

Beydağ ve Tire’nin ardından Kiraz’daki CHP ilçe örgütü, esnaf ve muhtarlarla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’ya ziyareti sırasında, önceki dönem Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz ve CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya eşlik etti.

Başkan Korkmaz’dan Atila’ya tam destek
Esnaf turunun ardından, CHP Kiraz ilçe Başkanlığı’nda Olgun Atila ile birlikte ziyarete katılan önceki dönem Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Olgun Atila’ya sonsuz destek verdiğini ifade ederek, “Sayın başkanımız genç, dinamik, yorulmaz, dürüst ve güvenilir bir dosttur. Güvenilir bir idarecidir. Ben ilçemizde kendisine, tüm örgütümüz adına destekleyeceğimize dair söz veriyorum” dedi.

2024’te Kiraz’ı Geri Alacağız
CHP İlçe Başkanlığı’nda Kirazlıların ve CHP örgütünün sorularını yanıtlayan Atila, Kiraz’ın 2024 seçimlerinde kazanılabileceğini ve önceliğinin Kiraz’ı geri almak olacağını belirterek, “Ben burada Kiraz’ı kazanmak için o güçlü iradeyi görüyorum. İnşallah sizlere yakışır bir şekilde bu borcumuzu ödemek için 2024 seçimlerinde Kiraz’ımızı kazanmalıyız. 30 ilçeyi kazanmalıyız. Buna enerjimiz, gençliğimiz ve projelerimiz var” dedi ve ekledi:

2024 yerel seçimi, 2028 genel seçiminin altlığıdır. Kiraz başta olmak üzere 30 ilçenin hepsini aldıktan sonra yan komşumuz Manisa’yı almak, Denizli’yi almak, Bursa’yı almak en büyük görevimizdir.



Her ilçede en az bir kere Büyükşehir Belediye Meclisi toplanacak
Kiraz için yapacağı projelerde Kiraz halkının isteklerini, beklentilerini ve ihtiyaçlarını, kendilerine sorarak, ortak akıl ile faaliyete geçireceğinin sözünü veren Atila, “Güzel ilçemizde nerede bir ihtiyaç varsa gerekirse Kirazlılarla referandum yapıp diyeceğiz ki; ‘Kiraz halkı bunu istiyor.’ Kamu yararına olan plan neyse gerekirse olağanüstü meclis toplayıp bir an evvel hayata geçiririz. Ama doğru, haklı ve yasal olanını” diye konuştu.  
“Her ilçede en az bir kere Büyükşehir Belediye Meclisi yaptırma sözü veriyorum” diyen Olgun Atila, İzmir’in tüm belediye başkanlarını, her ilçeye aynı anda getirerek ‘Büyükşehir’in merkezi artık Konak olmayacak’ ifadelerini kullandı ve ekledi; “Kirazın da 30 ilçenin de en sevdiği belediye başkanı olmak istiyorum.”

İktidar Partisi’nin belediyesi olmanın bir avantajını göremedik
“Biz Kiraz’da iktidar partisinin belediye başkanı olmasının avantajını göremedik. 2023 yılında Kiraz ilçesine yapılan doğalgazla övünmeye çalışılıyor. Tek artıları ilçeye fakülte kazandırılması” diyen CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya; ‘Fakülte var, kampüs yok, yurt yok. Kültür sanat adına hiçbir şeyimiz yok. 2024’ün 31 Mart’ında Kiraz Belediyesi’ne CHP bayrağını dikeceğiz. Olgun başkanımız kazanırsa, büyükşehir gücüyle Kiraz hak ettiği hizmeti alacak’ sözleriyle Atila’ya olan desteğini de dile getirdi.

İzmir’e ayrımcılık yapılıyor
Olgun Atila; belediye binasının Kiraz’daki hemşeriler faydalansın diye yapıldığını ve yarısını Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını hatırlatarak; “Biz parti ayrımı yapmamıştık. Bazen İzmir’e karşı ayrımcılık yapılıyor. Belediye binası oradaki Kirazlı hemşerilerimiz faydalansın diye yapıldı. Sadece doğalgazla övünmek yeterli değil. Ama biz insan ayrımı yapmıyoruz biz herkesin oyuna talibiz” sözleri ile başkanlık sürecinde parti gözetmeksizin herkese eşit yaklaşacağını kaydetti.

 
Beşiktaş'tan açıklama: Derbide 4 eksik
 
Hamsi ihracatı 12,2 milyon dolara ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Bursalı'dan Tiktok mesajı!
Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komisyonu, son günlerde ...
Bakan Koca açıkladı: Gazze'de kurulacak sahra hastanesinde sona gelindi
Sağlık Bakanı Koca, sahra hastanesi için incelenen 3 yerleşim yerinin ...
Bakan Tunç'tan İsrail'e tepki: Bir devlet, hastane vurmaz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bir devlet hastane vurmaz. İsrail, hastaneleri ...
 
Agrobay işçileri Özel ile buluştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Agrobay Seracılık’ta sendikaya üye oldukları ...
Ali Doğu, CHP’den aday adayı oldu
Zeytinova Eski Belediye Başkanı Ali Doğu, Tire Belediye Başkanlığı için ...
Memleket Partili Güven’den dikkat çeken mesajlar: İnce, İzmir’de açık ara kazanır!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
Erdoğan'dan Yunanistan ile yeni dönem mesajı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atina’ya 6 yıl sonra kritik bir ziyaret ...
Bakan Tekin: Müfredat değişikliğinde sona yaklaştık
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, tüm sınıfları kapsayacak şekilde müfredat ...
'Genel Başkan’ın talimatı ile yeniden aday oldum'
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, aday olmasının ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva