HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Temmuz 2016 Cumartesi - 09:47

Bornova’da dayanışmanın gurur gecesi!

Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile birlikte Ramazan Ayı boyunca her gün düzenlediği iftar yemeklerine katkıda bulunanlar Yeşilova Höyüğü’nde bir araya geldi. Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı ile birlikte düzenlediği gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Bornova’da dayanışmanın gurur gecesi!

Bornova Belediyesi’nin organizasyonu ile Ramazan Ayı’nda Bornova’da birlik, beraberlik ve dayanışma sayesinde iftar sofraları bereketlendi. Bornova Belediyesi ile Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin işbirliği ile bir ay boyunca her gün başka mahallede iftar sofrası kuruldu. Bu sofralara hayırseverler de katkıda bulundu.

Yeşilova Ziyaretçi Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinde katkıda bulunanlar bir araya geldi. İftar yemeğine; İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak, Bornova’nın eski Belediye Başkanlarından Naşit Kılıç sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve belediye bürokratları katıldı.

Anlamlı gecede Bornova’nın üç kuşak belediye başkanı da biraya geldi. Bornova Belediyesi’nde 1970’li yıllarda Başkan olarak görev yapan Naşit Kılıç, 1970’li yılların sonu ile 2004-2009 yılları arasında görev yapan Sırrı Aydoğan ve 2014 yılında seçilerek göreve gelen Olgun Atila buluştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bornova Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen dayanışma ruhunun örnek bir davranış olduğunu belirterek emeği geçen herkesi kutladı.

Ramazan Ayı’nın Bornova’da birlik ve beraberlik ruhu içinde geçtiğini hatırlatan Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, başta Bornova Belediyesi olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Başkan tüm sorunlarımızı çözüyor
Bornova Belediyesi’nin pek çok önemli ve güzel projeyi hayata geçirdiğini vurgulayan Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu şöyle konuştu: “Biz Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’dan razıyız. Esnaf camiasının isteklerine hiç olumsuz cevap vermedi. Tüm sorunlarımızı çözdü. Pek çok proje üretiyor. Biz de bu projelerde yer almaya çalışıyoruz. Başkan Atila, ‘Bornova Bizim evimiz’ diyor. Bornova Bizim de evimiz.”

Bornova Belediyesi ile 2.5 yıldır pek çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak, “Bornova Belediyesi ile yaptığımız projeler tabana yayılıyor. Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile uyumlu çalışması meyvelerini veriyor. Ben iftar sofralarımız için katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bu güzel gecede ülkemizde ve dünyada barış için dua ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Belediyemiz 135 yıllık köklü bir yerel yönetim kurumu. Bugün burada ben hayatta yokken belediye başkanlığı yapan Naşit Kılıç gibi Sırrı Aydoğan gibi büyüklerim var. Onların yanında olmak benim için büyük onur. Biz bu bayrak yarışında aldığımız emaneti daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bornovamızda hizmet çıtasını her geçen gün daha da yükseltiyoruz. Problemleri birlikte azaltıyoruz, güzellikleri paylaşarak arttırıyoruz. Türk Kızılayı Bornova Şubesi’ne ve bize katkı sağlayan gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
MÜFED Başkanı Nasır: Dönüşüm bir an önce başlamalı
 
Bolu’da TIR faciası: Çok sayıda ölü var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir açıkladı: Körfez’deki korkutan görüntünün sebebi ne?
İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka Mavişehir’de kötü görüntüye neden ...
Pekdaş’tan personeline: Daha çok çalışacağız
Bayramlaşma töreninde belediye personeline seslenen Konak Belediye Başkanı ...
Bornova’da TEOG başarısı!
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde (BELGEM) kurs gören ve TEOG ...
 
Tarihi Çarşı’da 1500 kişilik iftar sofrası
Konak Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan'ın en hayırlı gecesi olan Kadir ...
Başkan Arslan personeliyle bayramlaştı
Çiğli Belediye Başkanı, Ramazan Bayramı öncesinde bayramlaşma turuna şantiye ...
Menderes’te bayramlaşma mesaisi
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. ...
 
Karabağlar’da bayram denetimi
Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı ...
Başkan’dan İEKKK mesajları: Körfez, çöp ve turizm!
Başkan Kocaoğlu, kentteki turizm potansiyelinin tanıtılması için 12 Temmuz’dan ...
Kadifekale’de parmak ısırtan değişim!
İzmir kent siluetinin en önemli unsurlarından Kadifekale'yi çarpık yapılardan ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva