HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Haziran 2020 Perşembe - 10:17

Başkan Soyer’in günlüğünde bugün: Kemeraltı’nın ayağa kaldırılması için yol haritası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarih Üst Kurulu Toplantısı’nda Kemeraltı’nın ayağa kaldırılması be UNESCO kalıcı listesine girmesi için yol haritasını konuştuklarını açıkladı. Başkan Soyer Dünya Bisiklet Günü’nde Bisim istasyonlarına 70 adet tandem çift kişilik bisiklet yerleştirildiğini de söyledi.

Başkan Soyer’in günlüğünde bugün: Kemeraltı’nın ayağa kaldırılması için yol haritası!

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye faaliyetlerini ‘Başkanın Günlüğü’ adı altında sosyal medya hesaplarından duyurmaya devam ediyor. Başkan Soyer’in bugünkü açıklamaları şu şekilde:

“Dün Dünya Bisiklet Günüydü. Bu salgın sürecinde çok mutluyum ki benim hayatımın bir parçası olan bisiklet, ülkemizde de kentimizde de ulaşım aracı olarak da görülüyor.  Bu nedenle İzmir’in yollarını hızla bisikletli ulaşıma uygun hale getirmeye gayret ediyoruz. Dün bir adım daha attık ve Bisim istasyonlarına 70 adet tandem, yani çift kişinin sürüş keyfi yaşayacağı bisikletlerde koyduk. Özellikle görme engellilerden de çok teşekkür aldık.

Halkın Bakkalı üzerinden yürüttüğümüz dayanışma kampanyasında hijyen paketi desteğini üçüncü bir seçenek olarak koyduk. Bu kriz ortamında hijyen malzemelerine ulaşamayanlara 40 liraya alacağınız bu paketleri göndereceğiz.

Tarih Üst Kurulu toplantısına Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur ve TARKEM yöneticileri de katıldı. Kemeraltı’nın ayağa kaldırılması, UNESCO kalıcı listesine girebilmesi için yol haritamızı konuştuk.

Dün EGİAD’ın 78. Ege Toplantısı’nın konuğu oldum. EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Özgener’in de hazır bulunduğu çevrimiçi toplantıda belediyemizin salgın sürecindeki çalışmalarını anlattım. Başkan Mustafa Aslan nezdinde tüm katılımcılara ve tim üyelere bu süreçteki destekleri için teşekkür ediyorum.”

 
Ödemiş'te aralıksız dezenfeksiyon çalışması
 
Altay ‘ırkçılığa hayır’ dedi!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bıyıksız 5 Haziran 2020 Cuma 00:02

Kemeraltı ayağa bir kalkarsa var ya....

Yorumu oyla      2      3  
Lombak 4 Haziran 2020 Perşembe 22:52

Gardrop Enver Hocacılık nereye kadar Başgaaan? Arnavut usulü bisiklet mi binecek bu serbest piyasaci hâlk? Nereye cicim? Kemeraltınaaaaa! Dinamolu bisiklet lambaları geri gelsin, pil kullanmayalım hesabı. Hep diyorum. Kemeraltı sorununu, eskiden iç deniz olan bölümü dolduran Moğollar çözer. Sorunu yaratan onlar çünkü!

Yorumu oyla      2      3  
Çav Bella 4 Haziran 2020 Perşembe 21:35

Biri biz İzmirlilere trol demiş...))Adamın trol olduğu attığı mesajla ortaya çıktı..Beslediği 5-10 kişi var her yerde yağlama yıkama yapıyorlar ama İzmirde ki hizmetsizliği bu trol faaliyetleriyle kapatamassınız güneş balçıkla sıvanmaz.Şimdi Köşk yancıları aldığınız paraya hak edin devam edin yağlamaya..)))

Yorumu oyla      2      4  
sezarın hakkı sezara 4 Haziran 2020 Perşembe 20:56

Yazılan destana karşılık verin ozaman ! gayet iyi argümanlar sunulmuş. şehir geri gitti diyip hiç bir şey sunmadan yorum yapmakla olmuyor o işler. troll ekibi değil düzenli okuyucalarız.

Yorumu oyla      4      5  
altan koralttan 4 Haziran 2020 Perşembe 19:08

belediye troll ekibinin maaşlarını yatırmış..destan yazıyor aslan parçaları...

Yorumu oyla      6      6  
Ucuz siyasetçi Çav Bella! 4 Haziran 2020 Perşembe 17:38

Efendim tunç soyer e oy veren isnanlar olarka her yaptıgını reklam etmesini bizde sevmiyoruz ancak. yaptıgınız ucuz siyaseti hiç sevmiyoruz !!! ŞEhir iyice geriye gitti diyorsunuz eliniz de hiç bri argüman yok! kaynak yok ! Bayraklı- H.pınar hattı izmir in hiç geriye gittğini göstermiyor. Mzel şirketlerin istanbuldan sonra 2. duragının izmir olması hiç geriye gittiğini göstermiyor. YTÜ nün istanbuldan sonra türkiye nin 2. arge merkezi haline gelmesi hiç geriye gittğini göstermiyor. İzmir in türkiye de en fazla göç alan 2. şehir haline gelmesi hiç geriye gittiğini göstermiyor. İzmir in istanbul dan sonra en fazla limana sahip olan kent olması lojistik açıdan hiç geriye gittğini göstermiyor. daha onlarca şey sayabilirim. Kirlilik demiş aktroll beyfendi. körfez de bari de başka bir bahne arama bizi de yorma ! sinek sorunu mevsimsel bir olaydı geçti gitti. yeşil alan ezelden beri izmirin büyüks orunlarından biri malesef izmir yeşil fakiri bir şehir. YOlların durumu derken ? adamlar sokaga çıkma yasakların da 5 milyonluk izmir in bütün ana arterlerini asfaltladı. Bakın arakdaşlar bu tür yorumlar eleştri değil! Düpedüz trollük okuyor. şu yok. bu yok diye yazmak kaynaksız ve argümansız yazmak aktroll işi değilde nedir?

Yorumu oyla      7      7  
Göker Göktürk 4 Haziran 2020 Perşembe 15:50

70 adet Çift kişilik bisiklet ile Kemeraltı ayağa kalkamaz. Kemeraltı'na otopark lazım. tezgahların Denetimi; araç girmiyor fakat tezgahlar sokaklarda ve pasaj içlerinde vatandaşı rahatsız eder şekilde çıkmış durumda. unesco'nun kalıcı listesine girmeye başkanın ömrü bile yetmez.

Yorumu oyla      5      5  
Çav Bella 4 Haziran 2020 Perşembe 14:52

Bisiklete binerim,koli taşırım oyumu alırım zihniyeti ne kadar sürecek bakalım??Şuan düzgün işleyen bir tek müdürlüğü yok belediyenin, şehir iyice geriye gitti maalesef. Kirlilik,sinek sorun,yeşil alan ve yolların durumu ortada berbat halde İzmir.Bizde mi umursamayalım acaba nasıl olsa oy garanti rekabet yok.

Yorumu oyla      6      8  
Mümtaz Adaer 4 Haziran 2020 Perşembe 13:42

Sayın Başkan daha önce hem Belediyenize, hem Tarkem'e hem de diğer sivil toplum kuruluşlarına bildirdiğim bir hususu burada tekrar vurgulamak istiyorum. Kemeraltı'nın en önemli noktalarından biri 1. İktisat Kongresinin toplandığı binadır. Tarihimiz için önemi bilinen bu binanın ihyası gerekli ve zorunludur. Bunu başaracak kişi tarihe geçecektir.

Yorumu oyla      5      3  
4 Haziran 2020 Perşembe 11:52

Kemeraltı'na bisiklet yolu yapılsın

Yorumu oyla      3      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş'te aralıksız dezenfeksiyon çalışması
Ödemiş Belediyesi tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınına karşı önlemlerini ...
Gaziemir'de salgına karşı bahçe sohbetleri
Gaziemir Belediyesi, salgının yarattığı psikolojik etkilere karşı kadınlara ...
Konak'ta normalleşme adımı: Bürokratlarla zirve!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye bürokratları ile gerçekleştirdiği ...
 
Bornova Belediye personelinden bir insanlık dersi daha!
Ocak ayında Çamdibi’nde para dolu cüzdan bularak sahibine ulaşmasını sağlayan ...
Çiğli'de kahvehane ve çay ocaklarına hijyen seti
Çiğli Belediyesi tarafından normalleşme süreciyle birlikte 1 Haziran’dan ...
Nazım Hikmet’in unutulmaz dizeleri evlerde yankılandı
Türk edebiyatının ölümsüz ismi Nazım Hikmet, aramızdan ayrılışının 57’inci ...
 
Başkan Eriş’ten Dünya Bisiklet Günü’nde bisikletle Ödemiş turu
Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nde ...
Menderes Devlet Hastanesi yola çıktı!
İnşaatı yarım kalan Menderes Devlet Hastanesi için yeni ihale, Menderes ...
İzmir’in 'kriz belediyeciliği' bilançosu: Korona'ya rağmen 1,1 milyarlık TL'lik hizmet!
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva