HABERLER>POLİTİKA
25 Şubat 2019 Pazartesi - 14:52

Başkan Selvitopu’ndan seçim mesaisi: Dürüstlükten ödün vermeyeceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Karabağlar Başkan Adayı Muhittin Selvitopu seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ediyor. Pazar günü’nü dernek ziyaretlerine ayıran Başkan Selvitopu, Karabağlar’da yaşayan hemşerileriyle buluştu;  gerçekleştireceği projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Başkan Selvitopu’na vatandaşlar 5 yıllık görev süresi boyunca dürüst ve adaletli bir hizmet gerçekleştirdiğini bundan sonra da aynı hizmeti devam ettireceğine inandıklarını ifade ettiler.

Başkan Selvitopu’ndan seçim mesaisi: Dürüstlükten ödün vermeyeceğiz

Başkan Muhittin Selvitopu’nun pazar günü dernek ziyaretleri sabah erken saatlerde Dernek Gümüşhane’nin (DERGÜ) kahvaltısı ile başladı. Dernek Başkanı Engin Ayvaz ve yönetiminin tam kadro bulunduğu kahvaltıya ayrıca CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hasan Yıldız, meclis üyesi aday adayları, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de katıldı.

Dernek Başkanı Engin Ayvaz’ın Başkan Selvitopu’na seçimlerde başarı dilemesinin ardından konuşan İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hasan Yıldız "Bu seçimde hep beraber çalışarak çok güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum."derken,  CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise, “Bizler size sevgimizi umudumuzu getirdik. Görüş ve düşünceleriniz farklı olabilir ama biz herkesin görüşlerine saygılıyız. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak . Siyaset bir hizmet aracıdır. Bizler de herkese eşit hizmet getirmek temeliyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise siyasetin kendisi için bir araç olduğunu hatırlattı ve “Bizim asıl amacımız kentimizi ve ülkemizi geliştirmek, insanlarımızın daha rahat ortamlarda yaşamlarını sürdürmesini sağlamaktır” dedi. Selvitopu,  “Görev yaptığım 5 yıllık süre boyunca oy versin, vermesin sizlere hizmet edip layık olmaya çalıştık. Tabii eksiklerimiz olmuştur. Ancak temel hedefimiz hiç bir eksik olmadan tüm hizmetleri insanlarımızın ayağına getirmektir.  Önümüzdeki dönem içerisinde de 500 bin insanımıza aynı mesafede olup aynı gözle hizmet etmeye çalışacağız. Hedefimiz modern değişen çağdaş bir kent yaratmak” dedi.SİVİL TOPLUM MERKEZİ KURACAĞIZ
Şu anda hazır olan 12’nin üzerinde proje olduğunu belirten Selvitopu “ Bunlar sıradan projeler değil. Kültür ve semt merkezleri, yeşil alanlar, pazaryerleri, sivil toplum merkezi. Bunu hemen Yurtoğlu semtimizde gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu çok önemsiyoruz. Az önce yediğimiz yöresel yiyeceklerimiz var. Onları hep beraber sunalım. Bütün yörelerin geleneklerini göreneklerini tanımak için bir arada olmak için sivil toplum merkezini hayata geçirmeyi arzu ediyoruz.” dedi.

Selvitopu ayrıca, Karabağlar’da 81 ilden insanın yaşadığına değinerek,  “Ben hepsine hemşerim diyorum. Hepimiz bu güzel ülkenin insanıyız. Hep beraber barış ve huzur içinde yaşıyoruz. Bunu hiç bir şekilde bozdurmayacağız. Barışı huzuru insanlığı hakim kılacağız. Oluşturacağımız semt ve kültür merkezleriyle onların ayaklarına giderek insanlarımıza derman olacağız” dedi.İKİNCİ DURAK URFA CEYLANPINARLILAR
Başkan Selvitopu’nun ikinci durağı Urfa Ceylanpınarlılar Derneği oldu. Dernek Başkanı Abdülkadir Alkan ve çok sayıda Urfalı vatandaşın katıldığı dernekte konuşan Başkan Selvitopu,  burada da Karabağlar Belediyesi olarak sosyal belediyecilikte sağ elin verdiğini sol elin görmediği uygulamaları göz önüne alan çalışmalar yaptıklarını söyledi. Her ay yoksul 1400 aileye sosyal destek kartı verdiklerini ve bu kartlara belirlenen miktarda para yatırılarak ekonomilerine katkı sağladıklarını açıklayan Selvitopu ve CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’a yöresel mırra ve çiğ köfte ikram edildiÖZAKSARAYLILAR, ERZURUMLULAR DERNEĞİ
Başkan Selvitopu bundan sonra da Özaksaraylılar Yardımlaşma Derneği ile Eskiizmir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. Özaksaraylılılar  Başkan Yardımcısı Bayram Yeşilöz ve Aksaraylı hemşerilere seslenen Selvitopu, özellikle her mahalleye semt merkezlerinin yanı sıra, kreşler açacaklarını, taziye evlerini de yaygınlaştıracaklarını söyledi. Selvitopu son dernek olan ve başkanlığını Hanifi Şener’în yaptığı Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nde de kentsel dönüşüm üzerine açıklamalarda bulundu. Şu anda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Uzundere’deki kentsel dönüşüm projesine 3 yıl emek verdiğini belirten Selvitopu, “Bu proje Türkiye’ye örnek olacak projedir. Bakanlık 540 hektar üzerinde yapmaya çalıştığı kentsel dönüşümü Karabağlar Belediyesi veya İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne versin. Biz de orada hakkı adaleti sağlayan yerinde dönüşümü sağlarız” dedi.

 
Kuyruk oldu: Güzelbahçe’de ‘İnce’ imece
 
'Gerekirse yeniden kayyum atarız'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bu seçim hdp de kurtaramayacak sizi 25 Şubat 2019 Pazartesi 23:17

DSP Genel Baskan''ı: "Biz Demokratik Solcular olarak ülke bölünmesin derdindeyiz, siz oylar bölünmesin derdindesiniz." Be adam neredeydin sen bu saate kadar ?

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuyruk oldu: Güzelbahçe’de ‘İnce’ imece
Güzelbahçe Belediye başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce’nin ...
CHP Adayı Soyer: İzmir'i kapalı kapılar ardında değil birlikte yöneteceğiz!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer 25 Şubat’ta ...
Tarih belli oldu: İki lider İzmir'de miting yapacak!
Cumhur İttifakı kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, ...
 
İzmir Vekili Sındır: Ankara’da ve İstanbul’da da öndeyiz!
CHP İzmir Milletvekili Sındır, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir ...
AK Parti Konak adayı Eroğlu'ndan renkli toplantı
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Konak gençlerin yoğun ...
Sendika ve odalardan Çalkaya'ya destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan ...
 
CHP’de gözler Çalkaya için YSK’da: Adaylık düşerse kim ilan edilecek?
Balçova Belediye Başkanı Çalkaya’nın 31 Mart yerel seçimleri için adaylığının ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü'den 'Haziran' buluşması
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, Birleşik Haziran Hareketi ...
CHP'li Polat: Destekler yeterli ise çiftçi neden zor durumda?
CHP’li Polat’ın ıspanak üreticileri başta olmak üzere İzmir’deki çiftçilere ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
5 Haziran Dünya Yeşil Yıkama Günü!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmir, Bodrum'a kucak açmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Alevi köylerine cami yapmak…
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva