HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Ağustos 2015 Pazar - 15:42

Başkan Selvitopu’ndan kent konseyine teşekkür

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten ancak sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmak zorunda kalan Adnan Akyarlı’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve plaket verdi. Yeni Başkan Seniye Nazik Işık ile birlikte yönetim kurulu üyelerine de teşekkür belgesi veren Başkan Selvitopu, yeni yönetime de başarılar diledi.

Başkan Selvitopu’ndan kent konseyine teşekkür

İZMİR - Sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz hafta görevini bırakan Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı ve yürütme kurulu üyelerine  belediye hizmet binasında teşekkür belgesi verildi. Toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi yeni başkanı Seniye Nazik Işık ve yeni seçilen yürütme kurulu üyeleri katıldı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARINIZ OLDU
Prof. Dr. Adnan Akyarlı’nın Karabağlar Kent Konseyi’nde görev yapmış olmasının büyük bir onur olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu, kent konseylerinin toplumla bütünleşme görevinin olduğunu vurguladı ve önceki yönetime hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Selvitopu, “Bugüne kadar kent konseyimizle çok önemli çalışmalarınız oldu. Yapılan çalışmalar gönül işidir ve fedakarlıkla yapılmalıdır. Çalışmalar sırasında farklı düşünceler de olabilir. Bunların konuşulup tartışılmasına bir belediye başkanı olarak saygı duyarım. Kent konseyi gibi kurumlar toplumla bütünleşmek için vardır. Meclislerimiz de bunun için uğraşıyor” dedi.

EŞİTLİKÇİ ANLAYIŞLA YENİ BİR SAYFA
Karabağlar’a içtenlikle hizmet veren bir ekip olacaklarının altını çizen Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık da Akyarlı’ya teşekkür etti ve Başkan Selvitopu’yla çalışmanın da Karabağlar için de bir şans olduğunu ifade etti. Işık yaptığı konuşmada,“Bize gösterilen güven nedeniyle tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Ekim ayında kongrelerimiz olacak, kapımız herkese açık. Ben ayrıca Başkan’ımıza da teşekkür ediyorum. Kent konseyinin neler yapacağını bilen bir başkanla çalışmak bizim için avantaj,  Karabağlar için şanstır. Yolumuzu açan bir örnektir. Ben Sayın Adnan Akyarlı’ya da verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kapımız ona da her zaman açıktır” dedi.

Konuşmasında kadın-erkek eşitliğine de değinen Işık, “Bu süreçle yeni bir sayfa açtığımızı düşünüyorum. Kadın bir başkana destek verilmiş olması güzel bir şey. Ümit ederim bu eşitlikçi anlayış güzel bir şekilde devam eder’’ diyerek sözlerini tamamladı.  

SİZLERDEN KOPMAYACAĞIM
Konuşmanın ardından Başkan Selvitopu ve Seniye Nazik Işık, geçmiş dönem Kent Konseyi Başkanı Adnan Akyarlı’ya teşekkür ederek plaket takdim etti. Toplantıda geçmiş dönem yürütme kurulu üyelerine de teşekkür belgesi verildi. Plaketini aldıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Akyarlı ise, “Kent konseyleri gönüllü kurumlardır. Konseyde güven sevgi ve hoşgörü vardır. Biz de bunu sağlamaya çalıştık. Karabağlar Belediye Başkanı Sayın Muhittin Selvitopu bizim için şanstır. Yürütme kurulu üyeleri ve meclis üyelerine teşekkür ederim. Bundan sonra da sizlerden kopmayacağım,  Karabağlar Kent Konseyi emekli meclisinde hizmet etmeye devam edeceğim.” diye konuştu.
 

 
Fuar Açıkhava’nın ilk konuğu Circle of Evolution Show
 
Buca’da engelli vatandaşlara özel hizmet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den Başkan Soylu'ya satış tepkisi: 'Hayırsız evlat gibi...'
Menderes Belediyesi ilçe merkezinde bulunan alışveriş merkezindeki işyerini ...
Kemalpaşa’da 30 Ağustos coşkusu
İstiklal Savaşı’nda bağımsızlık yolundaki mücadelenin zaferle sonuçlandığı ...
Ege açıklarında çatışma: 1 mülteci vuruldu...
Datça'da denize açılan Suriyeli kaçaklar ile organizatörler arasında Sömbeki ...
 
Narlıdere şehitliğinde 30 Ağustos töreni
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93.yıl ...
BAL Spor’dan Başkan Atila’ya teşekkür
Türkiye 1. Voleybol Ligi’ne yükselen Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübü ...
Akdeniz Akademisi'nden dev sempozyum: Ölmeyen ağacın peşinde
İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi tarafından düzenlenen “İzmir ...
 
Büyükşehir'den Sonbahar'a sanat dolu başlangıç
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayında sanatseverler için bir dizi ...
Başkan Kocaoğlu'ndan bir Fuar klasiği
İzmir Enternasyonal Fuarı günlerinde mesaisinin bir bölümünü Kültürpark ...
Büyükşehir'den 30 Ağustos sürprizi
Daha önce Karşıyaka girişindeki Naldöken Kavşağı’nın duvarını İzmir motifli ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva