HABERLER>GÜNCEL
10 Ağustos 2017 Perşembe - 20:50

Başkan Kocaoğlu uyardı: Uyanık olmak zorundayız!

Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Değerli arkadaşlar uyanık olmak zorundayız. Çalışmazsak birbirimize sahip çıkmazsak çok ama çok zor günler yaşayacağız” dedi.

Başkan Kocaoğlu uyardı: Uyanık olmak zorundayız!

EGEDESONSÖZ- Bornova Belediyesi çok amaçlı kültür merkezlerine bir yenisini daha ekledi.  Toplam bin 207 metrekare alana sahip olan Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin açılışı bugün gerçekleştirildi.  Pınarbaşı Pazaryeri’nin karşısında yer alan kültür merkezinin açılışına Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila başta olmak üzere; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

13,5 YILLIK ÇABA İLE EN HIZLI BÜYÜYEN KENT OLDUK
 Kültür merkezinin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu göreve geldiği günden bugüne kadar gerçekleştirilen yatırımlara değindi. “13,5 yıllık çaba ile İzmir’i Türkiye’nin 2010 yılından beri en hızlı büyüyen ve kalkınan kenti yaptık”  vurgusunda bulunan Başkan Kocaoğlu “Çalışmalı, birbirimize sahip çıkmalı ve uyanık olmak zorundayız” dedi.

HİZMET ETMEM GEREKİYOR
Konuşmasında sık sık birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Kocaoğlu, İzmir’i kalkındırmak için yapılan çalışmaları hatırlatarak “ Bornova, Pınarbaşı, Altındağ, Çamdibi ve Atatürk Mahallesi hepsi 50 senedir yaşadığımız yerler. Belediye başkanı olduğum zaman 9 ilçe idi ve sınırlar 110 bin hektardı. Belediye Başkanı olduktan sonra 21 ilçe oldu ve sınırlar 550 bin hektar oldu. Tam 5 kat büyüdü. 2014 seçimlerinden sonra 650 hektar daha ilave edildi. Bin 200 hektar 600 köy, 63 belde 30 ilçeye bakıyoruz. Her tarafa koşmam yetişmem; Pınarbaşı’ndan, Bornova’dan, Atatürk Mahallesi’nden daha az hizmet almış dağ mahallelerine gitmem ve hizmet etmem gerekiyor” diye konuştu.

UYANIK OLMAK ZORUNDAYIZ
14 senelik görev sürecinde İzmir’in tam 18 kat büyüdüğünü belirten Aziz Kocaoğlu, “Değerli arkadaşlar uyanık olmak zorundayız. Çok ama çok uyanık olmak zorundayız. Çalışmazsak birbirimize sahip çıkmazsak çok ama çok zor günler yaşayacağız. Bu bilinçle saflarımızı sıklaştırarak kol kola girerek çalışıp üretip hem kentimizi hem de ülkemizi kalkındırmak zorundayız. 13,5 yıllık çaba ile İzmir’i Türkiye’nin 2010 yılından beri en hızlı büyüyen ve kalkınan kenti yaptık. Dünya’da ikinci büyüyen metropol kenti yaptık.  Raylı sistemi 11 Kilometreden şu anda 138 Kilometreye çıkarttık. Kasım ayında Konak tramvayı hizmete girdiğinde 151 Km olacak. Yılbaşında da Selçuk 26 Km daha devreye girdiğinde yaklaşık 180 kilometre raylı sistem olacak. 14 senede tam 18 kat… Her türlü sıkıntıya rağmen bunu başardık.  Arıtmada Türkiye şampiyonuyuz. Çocuklarımıza kendimize sağlıklı bir çevre için sağlıklı hava, toprak ve sağlıklı beslenme için çevre yatırımlarını devam ettireceğiz” dedi.

Kocaoğlu son olarak yeni Kültür Merkezi’nin tüm Pınarbaşılı vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 
Kazada ölen yüzbaşına son veda
 
'Zehir' tacirlerine büyük darbe! Hiç beklemedikleri bir anda yakalandılar
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ercan 10 Ağustos 2017 Perşembe 23:18

Menderes sen nerdee yaşıyorsun allah aşkına Tarif ettiğin ak parti.Ayrimcilik yapan otekilistiren.Gitte istanbul metrolarının maliyetine bak sonrada izmire laf et.1 km izmire metro hattı yapmadılar sen daha neyi konuşuyorsun.

Yorumu oyla      12      5  
menderes 2 10 Ağustos 2017 Perşembe 22:56

Bu siyasetçiler seçim yaklaşınca birlik beraberlikten bahsederler. Sn. Aziz Kocaoğlu İzmir’e yaptıklarından bahsediyor. Sanki cebinden yapıyor. İzmir’e verdiği zararlarıda söylesene, mesela metro imalatlarından oluşan zararlar unutulmadı Zaman zaman hükümeti eleştirirler. İzmir’den alınan vergiler izmir’e harcanmıyor diye. . İzmir Büyükşehir olduğu tarihten itibaren ilçelerden aldığı gelirleri yeterince ilçelere harcadı mı acaba. İlçelerden aldığı geliri, ilçelere yaptığı yatırımların maliyetlerini açıklasa da hepimiz öğrensek…Bir çok insanı (Kendi partililerini)kırıp-dökeceksin sonra birlik beraberlik diyeceksin. İzmir büyükşehir belediyesnde çalışan AKP lileri işe alırken partililerinemi sordu. Birlik beraberlik diyeceksin…..

Yorumu oyla      11      9  
Kahraman 10 Ağustos 2017 Perşembe 22:04

Keske sen sahip cikabilseydin örgutlerine.2 senedir daha tek kelime bile konusmadigin ilceler var birde bu gercegi sergilemek lazım.

Yorumu oyla      11      7  
Sayın Başkan 10 Ağustos 2017 Perşembe 22:01

Vatandaşa şikayet etmezsiniz ama metro konusunda İzmir‘e yapılan haksızlıkları anlatın artık herkes biliyor ama sizden duymak istiyor.Dünyanın başka yerinde üniversite Süt Kuzusunu takip ediyor, bizim ulusal basın yazmıyor bazılarıda İzmir‘de bunun göstermelik olduğunu söylediği için garibanlar çocuğunun süt ihtiyacını bildirmiyor.Toplu ulaşımdaki başarıyı anlatın.Çünkü her partiye mensup insan size oy veriyor, Allah razı olsun diyor.Anlatın sayın başkan lütfen anlatın siz biraz anlatırsanız herkes oy verdiği partinin milletvekillerine neden İzmir‘in hakkını savunmuyorsunuz diye hesap sormaya başlııyor

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kazada ölen yüzbaşına son veda
İzmir'in Foça İlçesi'nde, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlanan otomobilin ...
Küçük Oteller bayrama hazır!
Türkiye Küçük Oteller Derneği (TÜRKODER) Genel Başkanı Mehmet Çelik, ülke ...
Emekli Korgeneral Tevfik Özkılıç, toprağa verildi
İstanbul'da kızının evinde  kalp krizinden ölen Emekli Korgeneral Tevfik ...
 
İzmir'deki FETÖ'ye ''finansal destek'' davasından tahliye çıkmadı
İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ...
Yüzlerce mermi, tabanca, pompalı tüfek...Hepsi İzmir'de ele geçirildi!
 Operasyonda, 7 tabanca, 5 pompalı tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı
Fatih YAPAR yazdı... Başkanlar ve Kongreler
Fatih YAPAR yazdı... Başkanlar ve Kongreler
 
Öğretmenevi müdürü kız öğrenciye tacizden açığa alındı!
Bodrum öğretmenevi müdürü M.K. hakkında, bir kız lise öğrencisine cep ...
Sonrun çıktı, Emniyet harekete geçti! 'Kanki' diyenler...
Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli ...
Boyozun ustası Dostlar Fırını'ndan ikinci mekan!
Alsancak Dostlar Fırını Karşıyakalılar ile buluştu.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva