HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Aralık 2023 Çarşamba - 19:10

Başkan Gümrükçü'den parti içi mesaj: Ön seçimden çıkarak başkan olmak istiyorum

Çiğli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında konuşan Başkan Utku Gümrükçü, “99 yılında CHP, Çiğli’de ön seçim yaptı ve birçok ilçeyi kazandı. Yıl 2024 oldu, biz yine aynısını talep ediyoruz. Ben de ön seçimden seçilerek yeniden başkan olmak istiyorum. Sandığı kursunlar, örgütümüz oylasın, sandığı denetlesin. Umuyorum gelecek kim olursa ben ya da Nedim Bey demokratik yarışlardan Çiğli kalkınır ve yaptığımız hizmetler de artarak devam eder” dedi.

Başkan Gümrükçü den parti içi mesaj: Ön seçimden çıkarak başkan olmak istiyorum

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ-  Çiğli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı ikinci birleşimi Başkan Utku Gümrükçü yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri ve komisyondan gelen raporlar görüşüldü. 

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
Aralık ayı birinci birleşimde Plan- Bütçe, Hukuk ve İmar Komisyonlarına havale edilen ve mülkiyeti, Çiğli Belediyesi’ne ait Büyükçiğli Mahallesi 41245 ada 10 parsel, 41283 ada 3 parsel,41294 ada 16 parselde bulunan taşınmazların satılması ile ilgili önerge oy çokluğu ile kabul edildi.

HER İLÇEDE İDDİALIYIZ
Toplantının dilek ve temenniler kısmında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Hüsnü Boztepe, meclisin 5 yılı ile ilgili değerlendirmeler yaparak, “Meclisimizde bir mevcut başkan bir de grubumuzda başkan adayımız var. Nedim Aslan. Siyasetin ne olacağı hiç belli olmaz biz de İzmir’de her ilçede iddialıyız. Yeni bir belediye başkanımız olacak. Yeter ki bu meclisten başkan çıksın. Bütün arkadaşımızla iyi günler geçirdik. Nadiren sesimiz de yükseldi ama 5 yıl güzel geçti. Biraz daha hizmet verseydik, eli ayağı düzgün projeler olsaydı iyi olurdu” ifadelerini kullandı.

PERSONELİNİZİ UYARIN
Boztepe ayrıca, yapılan işlerin uzatıldığını belirterek, “Kurultayın ardından işler uzadı. Gelecek yönetim baksın gibi bir anlayış haksızlıktır. Mart’a kadar bizim başkanımız sizsiniz. Personelinizi lütfen uyarın” dedi.

GÖĞSÜMÜZÜ GEREREK GEZECEĞİZ
Başkan Gümrükçü ise Boztepe’ye Nedim Aslan’ın başkan olması ile ilgili gülerek yanıt verdi. Gümrükçü, “Çiğli’de bu dediğiniz biraz zor ama neyse” ifadelerini kullanırken  hayata geçirilen projeler ile ilgili olarak “Ne kadar istediğimiz olmasa da bütün olumsuzluklara rağmen iyi işler yaptık. Büyük kısmı vakit yetersizliğinden dolayı uzadı. Yılbaşından sonra hayata geçecek projelerimiz var. Geçen hafta İzkent’te tesisimizi açtık. Sayın Kamer Genç Pakını da kazandıracağız. Egekentlilerin hizmet alamıyoruz diye serzenişi vardı. Egekent’te Falamingo Düğün Salonu vardı. Kadınların spor yapabileceği bir tesis olarak açıyoruz. Yılbaşından önce Sasalı’da kadınlara yönelik yeni alan açıyoruz. Kadınlara meslek ve çocuklara günlük bakım hizmeti verebileceğimiz bir alan olacak. Gönül isterdi ki fazlasını yapalım. Tamamen Çiğli’nin öz kaynakları ile projeler yaptık. Balatçık'ta Katip Çelebi Üniversitesi'nde yeşil alan vardı, o alanı üniversiteli gençlerle birlikte gençler için içinde interneti de olan bir park olarak kurguladık. 5 yıl bitmeden projelerimizi bitirip göğsümüzü gererek gezeceğiz” dedi.

ÖN SEÇİMDEN ÇIKARAK YENİDEN BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM
Gümrükçü son olarak ön seçime değinerek, “1999’da CHP, Çiğli’de ön seçim yaptı ve birçok ilçeyi kazandı. Yıl 2024 oldu biz yine aynısı talep ediyoruz. Ben de ön seçimden seçilerek yeniden başkan olmak istiyorum. Sandığı kursunlar örgütümüz oylasın, sandığı denetlesin. Umuyorum gelecek kim olursa ben ya da Nedim Bey demokratik yarışlardan Çiğli kalkınır ve yaptığımız hizmetler de artarak devam eder” ifadelerinde bulundu.

Bir sonraki meclisin 3 Ocak Çarşamba 18.00’da yapılması kararlaştırıldı

 
İmamoğlu ile İnce'den kritik görüşme... İzmir adaylığı masada!
 
Başkan Sandal mecliste duyurdu: İzmir’in Kalbi’nin telif hakkı bizde!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
My Hatice Beyoğlu 7 Aralık 2023 Perşembe 00:36

Harmandalıya tramvay sözünü tutmadın gümrükçü abi??

Yorumu oyla      2      3  
YORGUN DEMOKRAT 6 Aralık 2023 Çarşamba 23:32

Her gün bir meslek grubuna veya hemşeri grubuna kahvaltılı toplantılarda yapılan masraflar yerine işçi ücretlerinin ödenmesine ilişkin çalışmalar yapılması gerekmez mi? Siz çayını kahvenizi içip, kamuoyu oluşturma çabasındasınız. Ancak, çöp çilesini çiğli halkı çekiyor.

Yorumu oyla      11      3  
Izkentli 6 Aralık 2023 Çarşamba 22:01

aklimizla alay ettiginiz yeter! Su Cigli'ye hicbirsey yapmadiniz.Izkent'te tesis actik dediginiz yer belki 20 yildir var.Isleticisi degisince mi acmis oluyosunuz? Her hafta Ankara'dasiniz...varsa yoksa instagram.Ekibiniz muhtar dover.Ya biz Cigli'de yasamiyoruz ya siz...her yer pislik ve cop icinde.Parklariniz berbat , yollariniz berbat... lutfen su cigliye is yapcak biri gelsin artik.Menemene ve Ulukente gidin de bir gorun.

Yorumu oyla      21      3  
ST 6 Aralık 2023 Çarşamba 20:47

Bugün akşam telefonla anket yaptılar, listede Utku Gümrükçü'nün adı yok, neden? Kim yaptırıyor bu anketleri? Bu tip anketler telefonla olmaz, yapılacaksa yazılı yapılır.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Şanlıurfa Federasyonu’ndan Soyer’e ziyaret
İzmir Şanlıurfa Federasyonu yöneticileri ve üyeleri İzmir Büyükşehir Belediye ...
Soyer'den hükümete tepki: İzmir hak ettiği şekilde desteklenmiyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fransa’nın Ankara Büyükelçisi ...
Olgun Atila'dan Tire mesaisinde mesaj seli: Kentimizin tüm ilçeleri evimiz!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek ...
 
Karşıyaka'dan ekonomik hayata katkı!
Karşıyaka Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle hem kentin sosyal yaşamına ...
İzmir Büyükşehir'den dolandırıcılık uyarısı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi son günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
İzmir’de akıllı sayaç dönemi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, ‘akıllı sayaç’ uygulamasını ...
 
Bayraklı’nın asfalt raporu... 4,5 yılda 350 bin ton!
Başkan Sandal, “Bayraklı’yı büyük bir şantiyeye dönüştürdük” Bayraklı’da ...
Başkan Kılıç'ın fen işleri karnesi: Girilmedik mahalle bırakmadık!
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kentin fen işleri karnesini açıkladı. ...
Çerçioğlu, 'Kadına Şiddeti Önlemeye Yönelik Politika Belgesi'ni imzaladı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 25 Kasım Kadına Yönelik ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva