HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Ekim 2015 Cumartesi - 14:30

Başkan Badem işçilerle kahvaltıda buluştu

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, belediye işçileriyle kahvaltıda biraraya geldi. Belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerinin katıldığı kahvaltı Belediye Destek Hizmet birimde gerçekleşti.

Başkan Badem işçilerle kahvaltıda buluştu

İZMİR - Birlik ve beraberlik mesajının verildiği kahvaltıda Başkan işçilerin kadrolaşma ve sosyal alacakları hakkında bilgiler verdi.
 
Belediye Başkanı A.Mahmut Badem konuşmasında, “Bizim yönetim anlayışımızın ilk kuralı çalışanın emeğinin karşılığı anlının teri kurumadan vermektir. Bunu başardık ve yönetimimiz süresince böyle olacaktır. Ödemiş’in her köşesinde sizlerin özverili çalışmalarınızla hizmet etmeye devam ediyoruz. Belediye hizmetlerinde olduğu gibi geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde, geçen kış yaşanan kar felaketinde sizlerin gayretli çalışmalarınızla insanımızın yanında olduk. Onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Emeğin kıymetini çok iyi biliyoruz. Emeğinizin karşılığını da zamanında ödüyoruz. Geçmişten gelen sıkıntılarla zaman zaman sosyal ödemelerin aksadığını görüyoruz.  Ama en kısa zamanda ödenecektir. Sokaktaki borcumuz ne olursa olsun çalışanımız ücretini her zaman zamanında alacaktır. Hükümetimizin taşeron işçilerin kadrolaşmasıyla ilgili çalışmaları olduğunu daha önce bahsetmiştim. Bu çalışma en kısa zamanda tamamlanacaktır. Önümüzdeki bayramda kadrolu- taşeron ayrımı olmadan bir bayram kutlayacağız” dedi.
 
OSB’NİN ALT YAPI ÇALIŞMALARI 2016 YILI SONUNDA TAMAMLANACAK
Ödemiş’te yapılan projeler hakkında kısa bilgiler veren Başkan Mahmut Badem, “21 yıl sonra Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar başladı. 2016 yılının sonunda fabrika kurmak isteyenlere teslim edilecek. 21 yıldır sahip çıkamayanlara selam olsun. Bu proje % 41 tenzilatla yapıldı. % 0,51 ihale verenlere selam olsun hala bunun acısını çekmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
ÇAĞRI MERKEZİ TAMAMLANDI
Çağrı Merkezi binasının yapımının tamamlandığını ifade eden Başkan Mahmut Badem; “Çağrı Merkezi’nde çalışmak için 1000’den fazla kişi müracaat etti. Önümüzdeki haftadan itibaren mülakatlar başlayacak. Orada çalışanların bazı özellikler sahip olması gerekiyor. Mesela diksiyonunun iyi olması ve sinirlenmemesi gibi O yüzden çalışacak olan kişiler özelliklerine, niteliklerine göre belirlenecek. Asla siyaseten bir şey yapılmayacak” dedi.
 
ÜNİVERSİTEDE YENİ BÖLÜMLER AÇILIYOR
İlçede uzun yıllardır eğitim veren 4 yıllık yüksekokulun kapatılmasına değinen Başkan Badem; “Ödemiş’te mevcudu koruyamayanlara selam olsun. Biz ikinci dört yıllık bir yüksekokullu açtırmak üzere ön mutabakata vardık. Ege Üniversitesi Rektörü Sayın Candeğer Yılmaz’a tekrar teşekkür ediyorum. Bu yıl Çocuk Gelişimi bölümü açıldı, öğrenci alımları 2016 yılında yapılacak bu süreçte yeni bir bölümün açılması konusunda mutabakata vardık. Açılacak olan bölümün kolaylıkla iş bulabileceği bir bölüm olmasına özen gösteriyoruz. Ege Üniversitesi Ziraat Meslek Yüksek Okulunda iki yıllık Veteriner Teknikerliği adında bir bölüm açtırdık. Orman Teknikerliği bölümü için bir taahhütname imzaladık. Birgi’de Katip Çelebi Üniversitesi’nin mimari restorasyon bölümü açılacak. Ödemiş’te kentin kültürel yapısının artmasını sağlayacak, öğrenci girişiyle ekonomide hareketlenmenin artırılmasına çalışıyoruz” dedi.
 
Torbalı- Bayındır, Ödemiş- Kiraz yolunun çataldan itibaren olan kısmındaki çalışmalardan bahseden Başkan Mahmut Badem, 2017 yılı içerisinde çalışmaların tamamlanacağını ifade etti.
 

 
YSK’dan flaş sandık taşıma kararı: Oy çokluğuyla…
 
Karabağlarlı çocuklar yetenekleriyle büyüledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! Kocaoğlu’ndan Yıldırım’a bombardıman: Burası köteksiz köy değil!
Büyükşehir Belediye Başkanı Bornova’daki temel atma töreninde yeniden ...
Güzelbahçe, gururu Bora’yı Oxford’a yolladı
Güzelbahçe’de oturan 19 yaşındaki Bora Güloğlu, dünyanın en saygın üniversitelerinden ...
Bornova’da iyiliğin marketi öğrencilere de kucak açtı
Bornova Belediyesi okulların açıldığı haftada da hayırseverler ile ihtiyaç ...
 
Buca Meclisi’nde bütçe aktarımı tartışması
Buca Meclisi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nden Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ...
Başkan Batur’dan okullara yeni yıl ziyareti
Yeni öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Narlıdere ...
Akpınar’dan okul isyanı: Siyasi parti temsilcisi gibi!
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; okullara yaptıkları ...
 
Torbalı yeni SGK hizmet binasına kavuşuyor
6 yıldır Torbalı’da hizmet veren SGK’nın yeni ve modern bir binaya kavuşmasına ...
Selçuk'ta yaşlılarla Pamucak’ta mangal keyfi
Selçuk Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Huzurevi sakinlerini ...
UNECO’ya aday Bergama’da halı mesaisi!
Bergama’nın Dünya Miras Listesine girişinin ardından sadece turizm sektörünü ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva