HABERLER>POLİTİKA
10 Şubat 2018 Cumartesi - 14:51

Başbakan Kılıçdaroğlu'na Muğla'dan seslendi: 'Gel sen de ittifaka katıl'

Başbakan Binali Yıldırım, Muğla'da yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "milli ve yerli olmak" ile ilgili eleştirilerine yanıt vererek "Milli ve yerli olmak istiyorsan sen de milli mutabakata katıl da bu mezbelelikten kurtar kendini. Sana da yer var" dedi

Başbakan Kılıçdaroğlu na Muğla dan seslendi:  Gel sen de ittifaka katıl

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Muğla İl Kongresi'ne katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin olarak, "Sadece terör hedeflerine odaklı bir harekat yürüttüğümüzü cümle alem biliyor. Orada bölge halkına zulmeden hiçbir terörist kalmayıncaya kadar bu harekat devam edecek" mesajı verdi. Başbakan'ın açıklamaları:"GECE GÜNDÜZ DESTAN YAZIYORLAR"
Bugünlerde Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Mehmetçikle beraber ÖSO'nun kahraman yiğitleri bölgenin huzuru için destanlar yazıyor. Kahraman askerimiz niye orada? Çünkü onlar vatandaşımızın mal ve can güvenliğini koruyor. Hudutlarımızın güvenliği için oradalar. Alçak PKK/PYD/DEAŞ örgütlerini ortadan kaldırmak için oradalar. Kahramanlarımız bölgeye huzur, barış getirmek için oradalar. İstiklalimiz ve istikbalimiz için gece gündüz destan yazıyorlar. Sınır güvenliğimiz için yaptığımız bu harekatı karalamaya, saptırmaya çalışanlar var. Ama biz haklıyız ve onun için güçlüyüz. Sonuna kadar da devam edeceğiz. Biz Afrin gölgesine savaşa gitmedik. Orada yıllardan beri Araplara, Kürt kardeşlerimize, Türkmenlere zulmeden, malını mülkünü elinden alan, genç yaşta kız erkek çocukları askere almaya zorlayan, onlşarı terörist yapmaya zorlayan alçak terör örgütünün orada yaptığı zulümleri bitirmek için gittik. Hiçbir devlet yanıbaşında ur gibi büyüyen terör örgütü varsa ona göz yumamaz. Bu doğrudan Türkiye Cumhuriyeti'ne tehdittir. Bununla mücadele etmek en tabii hakkımızdır. Sadece terör hedeflerine odaklı bir harekat yürüttüğümüzü cümle alem biliyor. Orada bölge halkına zulmeden hiçbir terörist kalmayıncaya kadar bu harekat devam edecek. Oralar Fırat Kalkanı'nda olduğu gibi temizlenecek, savaştan kaçan mülteciler gidip oraya yerleşecek.

"BU MEZBELELİKTEN KENDİNİ KURTAR"
Bölgede DEAŞ'la mücadele yapıyoruz diye PKK'ya destek verenleri söylemleriyle, eylemleriyle, gönderdikleri silahlarıyla onları Türkiye'ye karşı bir tehdit haline getiren sözde dost dediğimiz ülkeleri hepiniz biliyorsunuz. PKK/PYD'nin dostları ile aynı dili kullanan içeride siyasetçiler de var. Onlar da terör örgütlerinin ağzıyla konuşuyor. Bugünlerde Sayın Kılıçdaroğlu milli ve yerli olmaktan bahsediyor. 'Bir delikli tüfeği bile yapamıyoruz' diyor. Ey Kılıçdaroğlu sen nerede yaşıyorsun? Türkiye ne tüfek ne tabancası... Topunu da yapıyor. Helikopterini de, tankını da yapıyor. Uyan artık uyan. Millilik, yerlilik lafla olmaz, FETÖ ağzıyla konuşmakla, PYD/PKK ağzıyla konuşmakla olmaz. Önce sen partindeki 'PYD terör örgütü değildir' diyenlere 'Siz milli, yerli değilsiniz' de. Ondan sonra milli ve yerli olmaktan bahset. Milli ve yerli olmak istiyorsan sen de milli mutabakata katıl da bu mezbelelikten kurtar kendini. Sana da yer var.

Başbakan Yıldırım, konuşması sırasında "Başbakan bizi Afrin'e götür sloganlarına 'Çıkışta hazır olun gidiyoruz' şeklinde karşılık verdi.

600 YILLIK RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR!
Başbakan Binali Yıldırım Muğla’nın ardından Manisa’ya geçti. Burada partisinin 6’ncı Olağan İl Kongresi’ne katılan Başbakan Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım konuşmasının bir bölümünde İzmir’i Manisa’ya bağlayacak olan ve temeli 2011 yılında atılan Sabuncubeli Tüneli hakkında bilgi verdi.

Hükümetin Manisa’ya yönelik yatırımlarını sıralayan Yıldırım, “Ankara-İzmir hızlı tren ile süre 3 buçuk saate inecek. Manisa’nın merkezine de en güzel yüksek hızlı tren garını yapacağız. İzmir, Aliağa, Bergama’dan sonra Soma’yı da hızlı trene bağlıyoruz. Ayrıca Evliya Çelebi’nin rüyalarına giren Sabuncubeli Tüneli’ni de bu yaz Temmuz’da açıyoruz. 600 yıllık rüya gerçeğe dönüyor. Geçtiğimiz aylarda bir gece yarısı geldik ve ışık görme merasimini İzmir milletvekilleri, Manisa milletvekilleri ve hemşerilerimizle yapmıştık” dedi.  (AA)

 
CHP’de sürpriz istifa: Kurultayda seçilmişti
 
Karşıyaka Spor Kulübü'nden Mesut Sancak'a teşekkür
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sağduyu 11 Şubat 2018 Pazar 11:52

Lütfen hergün şehit haberleri canımızı yakıyor, siyasiler vatandaş mehmetçiğe dua ediyor sizin tek derdiniz ötekileştirme ve seçim.Bu nedenle 15 yıldır verdiğimiz destek bitti artık sizlere oy vermeyeceğim.Bütün insanlar aynı düşünüyor.11 şehidin olduğu gün Chp‘ye yüklenmek hoş değil.Bizim çocuklarımız bedelli yapmıyorlar.

Yorumu oyla      11      5  
İzmir‘liye yanıt 11 Şubat 2018 Pazar 09:40

İhracat tarihi rekor kırdı diye bakanlar açıklama yapıyorlar doğru.İthalat ihracatın iki katı yani dış ticaret açığı dünya rekoru.Siz istiyorsanız ihracat arttı diye bayram yapınız.

Yorumu oyla      11      5  
İzmirli 10 Şubat 2018 Cumartesi 19:29

Ne hayat pahalılığı yahu, AVM''ler tıklım tıklım, trafikteki araç sayıları artmış, herkeste akıllı telefon neden bahsediyorsun sen. Düşüncelerinizi değiştirin

Yorumu oyla      11      7  
Evet hayır 10 Şubat 2018 Cumartesi 15:29

Ülke bütünlüğüne birliğe evet, terörün hertürlüsüne hayır.Hayat pahalılığı canımıza okudu, Tuik rakamları vatandaşın halini yansıtmıyor, tedbir almıyorsunuz , tarım ve hayvancılık yerine inşaatla uğraşıyorsunuz cebimizde boş mutfağımızda boş, birleştirme yerine ötekileştirip toplumu bölüyorsunuz 15 yıllık destek bitti o nedenle 2019‘a hayır

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de sürpriz istifa: Kurultayda seçilmişti
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Banu Gençkan seçildiği YDK üyeliğinden ...
Devlet Bahçeli'den flaş baraj açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 18 Mart'ta gerçekleştireceği ...
Man Adası belgeleri için karar çıktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının ...
 
AK Parti'den 2019 seçimleri için önemli açıklama!
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Genel Başkanvekili ve Başbakan ...
AK Parti İstanbul İl Başkanı belli oldu
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak atandı.
CHP İzmir'in kadınlarından Köse'ye tam destek!
CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı Kurultayı 18 Şubat’ta gerçekleştirilecek. ...
 
Başkan Yücel'den kurultay sonrası 2019 açıklaması: Tüm ilçeleri alacağız!
Kurultayın geride kalmasıyla İzmir Örgütü’nün 2019 önceliği kaybedilen ...
MHP İzmir, WhatsApp'a bekliyor!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı bir yeniliği daha İzmirlilerin ...
AK Partili Sürekli'den çevre raporu: İzmir zirvede!
AK Parti İzmir Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Kerem Ali Sürekli, ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva