HABERLER>EKONOMİ
24 Kasım 2012 Cumartesi - 11:22

Aslan: Öğretmenlerimizi ev sahibi yapalım

Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı’yı makamında ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Minik Aslanlar, ‘Büyük Öğretmen’ dedikleri Müdür Bardakçı’ya çiçek sunarken Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, öğretmenlerin yaşamsal sıkıntılarına değinerek, “ Öğretmenlerimizi sadece bir gün için değil yılın her günü önemsemek ve sorunlarına eğilmek gerekiyor. Gerek devlet gerekse yerel yönetimlerin destek vermesi halinde bugüne kadar ev sahibi olamamış öğretmenlerimize böyle bir imkanı sunmayı çok arzu ederiz.” dedi. Milli Eğitim Müdürü Bardakçı ise, memnuniyetini “ Bu ziyaret aldığım en güzel öğretmenler günü hediyesi oldu.” sözleriyle dile getirdi.

Aslan: Öğretmenlerimizi ev sahibi yapalım

İZMİR - 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Özel Hüseyin Aslan Anaokulu’nun minik öğrencileri, Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Müdür Hülya Altun ve öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı’ya çiçek sunup, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Minikler, şiirler okudu, şarkılar söyledi. Okul Müdürü Hülya Altun, “ Hüseyin Aslan Anaokulu öğretmen, öğrenci ve idarecileri olarak sizin nezdinizde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” derken Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, böylesine anlamlı bir günde biraraya gelmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

ASLAN: BİRGÜN DEĞİL HERGÜN…
Öğretmenler Günü’nün toplumun tüm kesimlerince kutlanması ve üzerinde önemle durulması gereken bir gün olduğunu vurgulayan Aslan, “ Yılda sadece bir defa kutlama yapmak, öğretmenlerimizin yaşadığı zorluk ve sıkıntıları sadece bugüne indirgemek yanlışından artık kurtulmak zorundayız. Onlara hakettikleri, özellikle de Cumhuriyet’in ilk yılları yani Atatürk’ün henüz yaşadığı dönemlerdeki saygı ve sevgiyi göstermeli, bu çapta bir değeri eksik etmemeliyiz” dedi.

“ÖĞRETMENLERİMİZİ EV SAHİBİ YAPMAK İSTERİZ…”
Müdür Bardakçı’nın göreve başlamasıyla birlikte İzmir’in eğitim çıtasının yukarılara tırmandığını belirten Aslan, “Kendine has yönetim anlayışı ve çalışkan yapısı güzel projelerin uygulanmasını sağlıyor. Eğitim camiası mutlu, öğretmenlerimiz memnun. İnşallah gelecek yıllarda yaşanan pek çok sorun da giderilerek, öğretmenlerimiz çok daha rahat yaşam şartlarına kavuşacaklardır. Ege-Koop olarak arzumuz bugüne kadar konut sahibi olamamış öğretmenlerimize bu fırsatı sunabilecek ortamın oluşmasıdır. Devlet ya da yerel yönetimler desteklerse bunu seve seve gerçekleştiririz.” Şeklinde konuştu. Aslan, bu yıl 3. kez düzenlenmesi planlanan Özel Hüseyin Aslan Anaokulu 3. Okul Öncesi Eğitim Semineri hakkında da Bardakçı’ya bilgiler verdi.

BARDAKÇI: EN GÜZEL HEDİYE OLDU…
Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Hele hele çocuklarla yapılan bu ziyaret bana en güzel öğretmenler günü hediyesi oldu. Öğretmenler olarak isteğimiz öğrencilerimizin iyi birer insan olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu anlamda öğretmenler çocuklar için en iyi rol modeldir. Tebriğinizi tüm öğretmenler adına kabul ediyorum. İlerleyen günlerde okulu da ziyaret ederek, minik Aslanlara daha fazla zaman ayırmaya çalışacağım.” dedi.

“EĞİTİM SEMİNERİNE BEN DE KATILACAĞIM…”
Bardakçı, Ocak ayında yapılması planlanan eğitim seminerini de önemsediğini kaydederek, “ 81 il düzeyinde okul öncesi eğitimcilerimizi biraraya toplamak ve onları bilgilendirmek suretiyle önemli bir hizmet gerçekleştiren başta Sayın Hüseyin Aslan olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Seminer de ben de hazır bulunacağım.” İfadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İTO'da iki vekille sağlık turizmi zirvesi
İzmir’in Paris'te yaptığı EXPO sunumun ardından İzmir Ticaret Odası'nda ...
Saygın Mühendislik sizi her mevsimi bahar yapmaya çağırıyor
İzmir'in parlayan yıldızı Güzelbahçe'de Saygın Mühendislik İnşaat A.Ş., ...
İlk 10 ayda 29 milyon turist geldi
Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı Ekim'de geçen yılın aynı ayına ...
 
EGİAD Başkan adayı Doğan büyüme formülünü açıkladı
Ege Genç Adamları Derneği (EGİAD)'nin 1 Aralık 2012 tarihinde yapacağı ...
Şans diye buna denir: 21 milyon TL bir kişiye çıktı!
Merakla beklenen Süper Loto çekilişi bu akşam yapıldı. 8 haftadır devrederek ...
Yorgancılar: Sorun işsizlik değil mesleksizlik!
Yazarımız Gönül Soyoğul, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar’a ‘niye iş dünyasının ...
 
Çağla Kubat Boatshow’da
21 Kasım Çarşamba günü kapılarını ilkkez açan İZFAŞ BOATSHOW İZMİR – Tekne, ...
Ziraat’in arzı için acele yok
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Ziraat Bankası'nın ilk halka arzı için ...
Boat Show fuarında 3 farklı sergi
21 – 25 Kasım 2012 tarihlerinde ilk kez organize edilen İZFAŞ BOATSHOW ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva