HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
21 Aralık 2013 Cumartesi - 11:14

Anadolu Birliği’nden Sındır’a tam destek

Anadolu Birliği Derneği’nden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a tam destek geldi. Aralık Ayı sonunda gerçekleştirecekleri ‘Türkiye’nin Kardeşliğinde Buluşuyoruz’ adlı organizasyon öncesi Başkan Sındır’ı ziyaret eden Derneğin Başkanı Koç Ali Al, ‘‘Bornova’da daha önce bu kentte görmediğimiz önemli çalışmalara imza atıldı. Sayın Başkan tarımdan turizme, eğitimden kültüre, spora pek önemli projeji hayata geçirdi. Daha önce olduğu gibi yine onun arkasındayız’’ dedi.

Anadolu Birliği’nden Sındır’a tam destek

Anadolu Birliği Derneği Yönetim Kurulu, Balkan Anadolu Derneği ile birlikte 28 Aralık’ta düzenleyecekleri ‘Türkiye’nin Kardeşliğinde Buluşuyoruz’ adlı dev organizasyon öncesi Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. En önemli çizgilerinin Türk bayrağı olduğunu söyleyen Anadolu Birliği Derneği Başkanı Koç Ali Al, ‘‘Herkes tabi ki özgürce yaşamalı. Ana dilini konuşmalı. Ama ayyıldızlı bayrak altında’’ dedi.
 
KOÇ ALİ AL: BORNOVA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Başkan Sındır’ı Fuar Atlas Pavyonu’nunda gerçekleştirecekleri organizasyona davet eden Al, ‘‘Bu güne kadar hiçbir belediye başkanından ne iş, ne de ihale istedik. Hep kendi yağımızla kavrulduk. Sağolsun Sayın Başkan hep yanımızda oldu. Bizleri bir sivil toplum örgütü olarak her etkinliğine çağırdı. Bizde kendisini etkinliğimize çağırmak ve yanında olduğumuzu ifade etmek için bugün buradayız. Daha önce olduğu gibi şimdi de arkasındayız. Ben 40 yıldır Bornova’dayım. Kamil Başkanı da çok yakından takip ediyorum. Bornova’da daha önce bu kentte görmediğimiz önemli çalışmalara imza attı. Tarımdan turizme, eğitimden kültüre, spora dek önemli projeji hayata geçirdi’’ diye konuştu.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise ‘‘Hem Anadolu Birliği Başkanı, hem de bir iş adamı olarak yaptığınız çalışmaları, kente ve ülkemize katkılarınızı takdirle takip ediyor, şükranla karşılıyoruz’’ dedi.
 
BAŞKAN SINDIR: BU COĞRAFYADA KARDEŞÇE YAŞAMALIYIZ
Anadolu’nun doğusu batısı, kuzeyi güneyi, lazı, çerkezi, kürdü ile sadece Türkiye için değil, dünya için çok önemli bir coğrafya olduğunu söyleyen Başkan Sındır, bu coğrafyadaki insanların birlikte kardeşçe yaşaması gerektiğini vurguladı. Anadolu Birliği’nin bu anlamda çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Başkan Sındır, ‘‘Bu uğurda verdiğiniz emek için sizlere teşekkür ediyorum. Bizde yerel yönetimler olarak kendi kentimizde yaşayan insanlarımıza hiçbir şekilde ayırt etmeden adil ve eşit hizmet verme çabasındayız. Bunu da sivil toplum kuruluşları ve demokratik kitle örgütleri ile birlikte yapıyoruz. Sizler bu işin en önemli ayağısınız’’ dedi.
 
Anadolu Birliği Derneği ve Balkan Anadolu Derneği ay sonunda düzenleyeceği ‘Türkiye’nin Kardeşliğinde Buluşuyoruz’ adlı etkinliğine mutlaka gideceğini belirten Başkan Sındır, maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kocaoğlu’ndan bir gecede 3 mesai birden!
Sabah erken saatlerinde başlayan çalışma programını gece geç saatlere ...
Karşıyakalı muhtarlar ‘Cevat Durak’ dedi
Karşıyaka İlçe sınırları içindeki mahalle muhtarları yaklaşan yerel seçim ...
Karşıyaka’da büyük hamsi şöleni
Karşıyaka Belediyesi’nin Karadeniz bölgesi dernekleri, federasyon ve konfederasyonu ...
 
Başkan Kocaoğlu’ndan isyan: Yazıktır, günahtır!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kente yapılan yatırımlar ...
Tatı’dan STK’lara proje çağrısı
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca Lions Kulübü Derneği’nin konuğu ...
Büyükşehir’in ‘kare ası’na istihdam onuru
İzmir 2. İstihdam Zirvesi, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen ...
 
Beş çayının konuğu Başkan Sındır
Göreve geldiği günden bugüne yerinden yönetim anlayışı ile çalışan, vatandaşın ...
Bitlis Günleri’ne Karabağlar desteği
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, İzmir’de düzenlenen Bitlis Tanıtım ...
İzmir veteran atletleri bekliyor
Universiade’tan sonra İzmir’de yapılacak en büyük organizasyon olan Avrupa ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva