HABERLER>SPOR
26 Ocak 2019 Cumartesi - 15:01

Altınordu gümbür gümbür geliyor

Spor Toto 1'inci Lig'de 19'uncu haftaya liderlik koltuğunda giren Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 yenerek namağlup serisini 13 haftaya çıkaran Altınordu, 2'de 2 yaparak başladığı ikinci yarıda Play-Off'un en iddialı adaylarından biri olduğunu gösterdi.

Altınordu gümbür gümbür geliyor

Başkent ekibine iç sahadaki ilk yenilgisini tattıran kırmızı-lacivertliler, aynı zamanda son 3 karşılaşmada kalesini gole kapatarak alkış topladı. Son 2 yılda Play-Off'u averajla kaçıran İzmir temsilcisi bu kez Süper Lig hedefine ulaşmak istiyor. Gelecek hafta evinde son sıradaki Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak Altınordu'da stoper Hasan ise cezalı duruma düştü.

Galibiyet hedefiyle çıktıkları Gençlerbirliği maçından istediklerini alarak ayrıldıklarını söyleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Rakibi iyi analiz edip, dersimize iyi çalıştık. Maçtan önce de kazanacağımızı söylemiştik. Oyuncularıma çok güveniyordum ve kazanacağımızdan emindim. Ligin ikinci yarılarına baktığımızda geçtiğimiz yıllardaki gibi puan ortalamalarımızın yükseleceği vurgusunu yapmıştık ve şu anda 2'de 2 yaptık. Bizim için sevindirici bir durum" dedi. 

Ligde her takımın birbirinden puan alabilecek durumda olduğunu dile getiren Hüseyin Eroğlu, ilk 2 şanslarının da sürdüğünü sözlerine ekledi.

ÖVGÜ DOLU ZİYARET
Uluslararası Fair-Play Konseyi (CIFB) Başkanı Jeno Kamuti, Dünya Fair-Play Ödülü'ne aday gösterilen Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan için İzmir'e geldi. Kulüp hakkında bilgiler alıp tesisleri gezen Kamuti, İzmir temsilcisi için, "Altınordu fantastik bir kulüp" yorumunda bulundu. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı ve CIFB Üyesi Erdoğan Arıpınar ile Yönetim Kurulu Üyesi Avni Erboy'un da yer aldığı ziyarette Kuşadası Beytullah Baliç Yerleşkesi, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi ve Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'ni incelendi. Başkan Seyit Mehmet Özkan, Jeno Kamuti'ye forma ve kulüp armalarının yer aldığı bir hediye verdi.

Altınordu gibi bir kulüple daha önce hiç karşılaşmadığını belirten Kamuti, "Dinlemek ve yaşamak çok farklı şeyler. 30 milyon Türk genci için yapılanları görünce çok duygulandım. Altınordu fantastik bir kulüp. Saha içinde ve dışında verilen eğitimler çok önemli.  Çocukların mutluluğu ise her şeyin ötesinde" dedi. 

Erdoğan Arıpınar, "Özkan eğer Dünya Fair-Play Ödülü'nü kazanırsa, bu ödülü kendisine 30 milyon genç adına vereceğiz" diye konuştu. Özkan ise "Biz kendimizi bu toprakların çocuklarına adadık ve bunun anlaşılması gurur verici bir olay" yorumu yaptı.(DHA)

 
AK Partili Aday Başterzi: 5 yıllık maaşım Selçuklu öğrencilere
 
Dokuz Eylül Dükkan için geri sayım başladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mister No 26 Ocak 2019 Cumartesi 17:35

Kadrosunda yabanci bulundurmayan tek Kulüp. Neredeyse 9-10 yabanciyla sahaya cikan takimlar utansin. Türk kulübü demeye utaniyor Insan. Helal olsun Baskana, helal olsun Altinorduya. FB-GS-BJK-Trabzon-Bursa-Basaksehir ve. hepsi fasa fiso.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şeytan Lider'i çarptı!
Spor Toto 1. Lig’de 12 haftadır kaybetmeyen Altınordu, deplasmanda lider ...
Ali Şen: Ali Koç telefonlarıma çıkmıyor
Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen, "Taraftar bana, 'Ali baba, ...
Altay, seri galibiyet peşinde
Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Ümraniyespor'u 3-2 yenerek ...
 
Göz-Göz Aslan avında!
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a ...
Altınordu'da jet ayrılık
Altınordu'da 4 Ocak'ta Akademi ve Futbol Okulları Direktörlüğü görevine ...
Pınar Karşıyaka'dan yeni başlangıç
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonun ilk yarısını 14 maçta 6 galibiyetle ...
 
Altınordu U-21 liginden çekilme karar aldı
Altınordu, ilk yarısını lider tamamladığı U21 1'inci Ligi'nden çekilme kararı aldı
Göztepe'nin yeni sol beki idmanda!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Ganalı futbolcu Lumor Agbenyenu'yu renklerine bağladı. 
Lider Başakşehir kupada Hatayspor'a elendi!
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Başakşehir, deplasmanda Hatayspor'a ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva