HABERLER>SPOR
1 Kasım 2018 Perşembe - 14:00

Akhisarspor seri peşinde!

Spor Toto Süper Lig'de 3 maçlık yenilgi serisinin ardından Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek son sıradan kurtulan Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan, galibiyetleri seri haline getirmek istediklerini söyledi.

Akhisarspor seri peşinde!

Bu hafta düşme hattındaki rakipleri Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u da evlerinde mutlaka yenmek istediklerini belirten Arslan, "Kötü giden haftalardan sonra Göztepe maçı bizim için dönüm noktası oldu. İyi motive olduğumuzu düşünüyorum. İyi hazırlandık, yorgunluğumuz vardı ama birlikteliğimiz, bütünlüğümüz ve inancımız bize maçı kazandırdı. Daha farklı da kazanabilirdik ama alınan 3 puan çok önemli ve değerliydi. İnşallah bir başlangıç olur. Tekrar başlayabilmek için güzel bir moral oldu. Göztepe galibiyetinden sonra Erzurum maçını çok çok önemli, belki de bütün oynayacağımız maçlardan önemli görüyorum" dedi. 

"En önemlisi galibiyetlerin devamı ve istikrar" diyen Arslan, "Bu inancı ve birlikteliği devam ettirirsek kazanacağımızı düşünüyorum. Takımın son hafta gösterdiği bütünlükle beraber inanç seviyemiz biraz daha arttı. Takıma özgüven geldi ama özgüvenin fazlası da bizim için sıkıntı, onu iyi dengelememiz gerekiyor" diye konuştu.

İleri uçta önemli oyunculara sahip olduklarına değinen Arslan, "Hem UEFA hem de ligde oynadığımız için inişler ve çıkışlar oluyor. Normal antrenman yapamıyoruz, daha çok maç endeksli gidiyoruz. Bir sonraki milli maç arasında antrenman yapma fırsatı bulacağız. Hücum hattında Seleznyov ve Manu gibi çok önemli oyuncularımız var. Onlar da gereken performansa ulaşacaktır. Manu, Göztepe maçında sonradan oyuna girerek ofansif olarak çok şey kattı. Sadece skor eksiğimiz oldu. Hepsi yavaş yavaş olacak fakat bunlar yavaş olurken de bizim hızlı şekilde 3 puanlar almamız şart" dedi.

BİLAL VE VRSAJEVİC DÖNÜYOR
Uzun süredir sakat olan Bilal Kısa ve Vrsajavic, takımla antrenmanlara başladı. Son Göztepe maçında Dany'nin de sakatlandığı yeşil-siyahlı ekipte Serginho'nun tedavisi ise sürüyor. Özellikle defans hattında alternatif sıkıntısı çektiklerini söyleyen Teknik Direktör Cihat Arslan, "Defansta Mustafa Yumlu çok büyük fedakarlıkla oynuyor. Burnu kırık ve normal şartlarda ameliyat olursa 4 ile 5 hafta aramızda olamayacak. Mustafa'ya ayrı bir teşekkür etmek gerekiyor. Aynı bölgede Dany, üzücü bir şekilde son maçta sakatlandı fakat fedakarlık yaparak sakat halde bile dışarıya çıkmadı. Oyunda kalmayı tercih etti. Ona da büyük saygı duyuyorum. Sakatlığı bizi üzdü. O bölge alternatifsiz bir bölge, altyapıdan kardeşlerimizi profesyonel yapıp defansı desteklemek istiyoruz" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
CHP İzmir'in kadınlarından 'hukuk' buluşması!
 
İzmir'de 'evde tahlil' dönemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçının hakemi belli oldu! Cuma günü oynanacak ...
Pınar Karşıyaka avantajlı
FIBA Europe Cup C Grubu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda ...
Fenerbahçe için adı geçen Yılmaz Vural konuştu
Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun gönderilmesinin ardından birçok teknik ...
 
Denizlispor'da başkanlık koltuğu Çetin'e teslim
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor'da başkan Mustafa Üstek ...
Türkiye Kupası'nda Bodrumspor sürprizi!
Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ...
Denizlispor'da yedekler sınıfta kaldı
Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur mücadelesinde deplasmanda TFF 2'nci Lig ...
 
Akhisarspor'da Josue'nin hasreti bitti
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor'un Portekizli orta saha oyuncusu ...
Göztepe, Castro olmadan gülemiyor
Spor Toto Süper Lig’de Göztepe, bu sezon 5 galibiyetinden 4’ünü Andre ...
Karşıyaka 106 yaşında
Türkiye’nin en köklü kulüplerinden olan Karşıyaka’nın 106'ncı kuruluş ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva