HABERLER>POLİTİKA
17 Kasım 2016 Perşembe - 18:51

AK Partili tartışılan isim geri adım atmadı: CHP zihniyeti İzmir’in kızları dahil…

Yerel yönetimler eleştirisinde ‘İzmir’in kızları eskiden daha güzeldi’ diyerek ülke gündemine oturan AK Partili Tozlu tepkilerin ardından detaylı bir açıklama yaptı ve geri adım atmayarak, “CHP zihniyeti İzmir’in kızları dahil bütün güzelliklerin düşmanıdır” dedi.

AK Partili tartışılan isim geri adım atmadı: CHP zihniyeti İzmir’in kızları dahil…

EGEDESONSÖZ – AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu açıklamalarıyla kentte ve ülkede gündem olmaya devam ediyor.

AK Partili Tozlu katıldığı bir televizyon programında, CHP’li yerel yönetimlere getirdiği eleştirisi sırasında, “İzmir'in emin olun diğer şehirlere nazaran bir ışıltısı kalmadı. İzmir'in bir rengi, kokusu, ışığı kalmadı. Kokusu var ama o da Körfez'in kokusu. Ya bu şehrin eskiden kızları bile güzeldi. Artık kızları bile kalmadı. İzmir'in bütün her şeyini götürdük. Bu emin olun yerel yönetimlerin başarısızlığıdır" demişti.

Bu sözler CHP başta olmak üzere sosyal medyada da büyük tepki çekerken eleştirilerin ardından detaylı bir açıklama yapan Tozlu geri adım atmadı. Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından detaylı bir açıklama yapan Tozlu CHP’yi topa tuttu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı, “CHP zihniyeti İzmir’in kızları dahil bütün güzelliklerin düşmanıdır” dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA
Bir televizyon programında yapmış olduğum konuşma üzerinden manipülasyon yapan, kullanmış olduğum cümleyi anlamından kopararak beyin ve kafatası arasında kendince mekik dokuyan, farklı anlamlandıran, bunun üzerinden sözüm ona belden aşağı vuracağını sanan zavallı zevatlara açık ve net bir şekilde belirteyim. Ne siz, ne de tasmanızı elinde bulunduranlar amacınıza ulaşamayacaksınız. Bugün AK Parti hükümeti olarak kadınlarımıza yapmış olduğumu hizmetleri ve verdiğimiz değeri görmezden gelen sizin gibi aymazlar, Cumhuriyet tarihi boyunca yapmış olduğunuz hizmetlerin on mislini AK Parti'de görmüş olmanın ruhsal çöküntüsünü yaşıyorsunuz. Bu çöküntü öylesine bir hal almış ki; idrak yollarınızı kapatmış, gözlerinizi kör etmiş, kalbinizi mühürlemiş durumda...

Ben AK Parti'nin bir neferi olarak daima şunu söylerim ve her zaman da söylemeye devam edeceğim ki; Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la, İzmir ise Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın özverili çalışmaları ile ilk defa hizmet görür oldu.

FUARI ÖLDÜRDÜNÜZ, İZMİR’DEN KAÇIRTTINIZ
Düne kadar İzmir'in en heyecan veren aktivitesi olan fuarı öldürdünüz. Gazeteci, yazar, bilim insanı, manken her ne varsa İzmir'den kaçırttınız. Şöyle bir dönün maziye... Fuar günlerinde Tarkan'lı, Sibel Can'lı, Bülent Ersoy'lu günlere... Bir çok kentten, yurtdışından vatandaşın durmadan akın akın ettiği İzmir'e... Yerli tanklarımızı yabancı ortakla ilk kez Türkiye'de yapan girişimci iş adamlarımızın yok olmasına, ticaret hayatının merkezi olan İzmir'i bitirip, değerli işadamlarımızı İstanbul'a kaçmasına siz sebep oldunuz. Dönün de kendinizden bir utanın. Sizin aymazlığınız o kadar büyük ki; kaçakçılıktan sabıkalı meclis üyelerinizle, PKK destekleyen belediye başkanlarınızla, halka zulüm ile rekor kıran Büyükşehir Belediyenizle mi övüneceksiniz? Buyurun övünün. Sizler bu üstün beceriksizliğinizle tarihi değiştiremezsiniz ama bizler bu şehrin talihini değiştireceğiz.

CHP BÜTÜN GÜZELLİKLERİN DÜŞMANI
Israrla iddia ediyorum CHP zihniyeti İzmir'in kızları da dahil bütün güzelliklerinin düşmanıdır. Denizinin havasının suyunun trafiğinin düşmanıdır. CHP İzmir'de bir estetik Katliamı yapmıştır. Bir prensesi dilenci yapmıştır.

Güzel İzmir'in güzel insanlarını yıllarca bitmeyen hizmetsizliklerinize boğdunuz. Şimdi de kalkıp utanmadan sıkılmadan ''cümlenin öncesi, sonrası ve vermek istediği mesaj'' arasında bağ kurmadan, kendinizce ''salvolar'' diziyorsunuz. Bre maksadını aşan çapsız efendiler! Bilesiniz ki; üç beş zevatın cümleleri bizlerin CHP'ye muhalefet etme girişimlerimize engel olamayacak. AK Parti düşmanlığınızı çok güzel bir şekilde izliyoruz. Ve emin olun; sizler de İzmir'e, İzmir'in güzel insanlarına olan hizmet aşkımızı ve hizmetlerimizi her daim görmek durumunda kalacaksınız. Sizler konuşacak bizler hizmet yapacağız. Sizler dedikoduyla kendinizi tüketecek, bizler kentimiz için üretmeye her zaman devam edeceğiz.

 
Suriye'de kritik gelişme: ÖSO harekete geçti...
 
ABD'de ilk istifa geldi!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bornovalı 18 Kasım 2016 Cuma 11:03

Biz bakalım ekonominin içinde bulunduğu duruma- Bu gibi mesajlar- evlendirme programları- her akşam ekrandaki diziler- erkeklere bol futbol maçları ve TV'deki görüntüleri ve tartışmaları- beynimizi yıkamasın, bizi oyalamasın-

Yorumu oyla      11      5  
ercan 18 Kasım 2016 Cuma 09:45

dolar yaklaşmış 3500 tlye.cebimizdeki para sürekli eriyor

Yorumu oyla      11      5  
17 Kasım 2016 Perşembe 20:39

20 yıldır yönettikleri istanbul kaosun, rantın başkenti oldu.

Yorumu oyla      11      5  
Muallapsk 17 Kasım 2016 Perşembe 20:39

Doğrusunu söylemek gerekirse güzel yazı.Doğruların söylenmesi kimilerinin işine gelmese de!Eh.Kimin kalesi yıllardır. Aslında o da doğru değil ya. Neyse Dağa fazla kızdırmayalım chp lileri.

Yorumu oyla      11      5  
17 Kasım 2016 Perşembe 19:45

Espiridir espiri diyenler nerede? Neymiş mankenler kaçmış. Kızlar eskisi kadar güzel değilmiş :) Dolar almış başını gidiyor beyefendinin aklı mankende, kızlarda.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Darbe Komisyonu’nda ’canlı yayın’ tartışması
TBMM Darbe Komisyonu’nu internetten canlı vermek isteyen Sezgin Tanrıkulu’ya ...
CHP 'başkanlığa karşı' meydanlara iniyor!
CHP, başkanlık sistemine tepkisini meydanlarda gösterecek. Bu amaçla, ...
CHP İzmir'in kadınlarından Tozlu'ya sert tepki
Kadın Kolları İl Başkanı Balcı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tozlu’nın ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı DEAŞ'ın yanında!
Pakistan'da parlamenterlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele ...
Işık: 20 bin 88 kişinin TSK ile bağı kesildi!
Milli Savunma Bakanı Işık, "16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde ...
Erdoğan'dan Pakistanlı köşe yazarlarına tepki
Pakistan'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkede bazı köşe yazarlarının ...
 
‘Gerekirse İzmir ayrılsın’ tartışması: AK Parti ve CHP'den sert tepki, Yiğit'ten açıklama!
CHP’li Yiğit’in AB süreci üzerine söylediği İzmir sözleri büyük tartışma ...
Sürekli açıkladı: Bakanlıktan İzmir’e 9 milyonluk teşvik
AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli, Çevre Bakanlığı’nın Enerji Teşviki ...
Eroğlu: Yeni sistemde başkanlık olmayacak
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, AK Parti'nin MHP'ye sunduğu yeni anayasa ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva