HABERLER>POLİTİKA
26 Aralık 2018 Çarşamba - 09:05

AK Partili Şengül: İzmir halkı ağlayan belediye başkanından bıktı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yerel seçim sürecince gösterişten uzak, mütevazı ve samimi bir çalışma yürüteceklerini söyleyerek, “İzmir halkı aldatılmaktan, ağlayan belediye başkanı görmekten bıktı. İzmir bizim sevdamız. Hepimizin geleceği bu kentte. Tek amacımız, İzmir’in sorunlarının çözülmesini sağlamak, halka hizmet etmek” dedi.

AK Partili Şengül: İzmir halkı ağlayan belediye başkanından bıktı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, partisinin Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilatla bir araya geldi. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle temsilcileriyle buluşan Şengül ve Zeybekci, yapılan son çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Şengül ve Zeybekci, teşkilattan inanç ve motivasyonu kaybetmeden çalışmaya devam etmelerini isteyerek, 31 Mart seçimlerinde İzmir’de büyük başarıya imza atılacağını vurguladı.

ZEYBEKCİ’Yİ HERKES BİLİYOR
Ziyaretlerde konuşan Başkan Şengül, “İzmir, bütün sorunları bilen, tecrübeli, birikimli başkanlar istiyor. Bu noktada tüm ilçelerimizde kendini sevdiren, tanınan, sıkıntılara çözüm önerisi getiren isimlerle yola çıkacağız. Büyükşehir’de zaten böyle bir isim belirledik. Sayın Zeybekci’yi herkes biliyor. Denizli’de belediye başkanlığı yaptı. Kısa süre içinde Denizli’nin çehresini değiştirdi. Bakanlık döneminde de çok önemli işlere imza attı. Sahaya indiğimizde, İzmir’in kaybedecek zamanının olmadığını görüyoruz. İzmir halkı bunun farkında. Seçilen belediye başkanı, bir an önce işe başlamalı ve sorunlara el atmalı. Bunun için de bilgi, tecrübe ve Ankara’yı bilmek çok önemli. Nihat Zeybekci, bu kriterlere tam uyuyor” dedi.

CHP’DE MAKAM, AK PARTİ’DE HİZMET YARIŞI OLUR
Şengül, şöyle devam etti: “AK Parti belediyeciliğini İzmir’e de getirmek istiyoruz. Çok şükür, artık bunun zamanı geldi. Gösterişten uzak, mütevazı, samimi bir kampanya yürüteceğiz. İnanç ve motivasyonumuzu asla kaybetmeyeceğiz ve başarıya ulaşacağız. CHP’de makam, AK Parti’de ise hizmet yarışı olur. Onlar egosuna göre hareket eder. Biz ise, insana dokunmayı her şeyden çok önemseriz. Bu yüzden halkımız, 16 yıldır AK Parti’yi iktidarda tutuyor.”

 
Emekli polis İzmir'in göbeğinde kurşun yağdırdı!
 
"Vergi ve trafik cezaları gelire göre olsun" önerisi
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 26 Aralık 2018 Çarşamba 17:20

sn.Şengül, Kmalpaşa belediyesi AP.de, kemalpaşada bulunan mozaikler ne oldu? akibeti nedir? müzeye taşındımı? Kemalpaşa belediyesi bu konuda ne yaptı? bulunan bu roma villasının altında daha eşli 8850 yıllık bir yerleşim olduğu doğru mu? burası batı anadolunun göbeklitepesi olabilir mi? şimdi burası içinde bir alman arkeolog mu gerekli acaba? bu AKP.nin ilgisini pek çekmiyor mu??

Yorumu oyla      11      5  
hizmet yarışı 26 Aralık 2018 Çarşamba 17:07

Nasıl yarış bu hizmet yarışı, ilçe kongrelerinin hali ortada, isteyen aday olamadı, bazı ilçeler hiç yapılmadı. İl kongresi ortada neyin hizmet yarışı sadece atama geçerli yazık ettiniz partiye ve gönülden dava diye destek verenlere.

Yorumu oyla      10      5  
seçim 26 Aralık 2018 Çarşamba 17:05

Siz parti içinde hangi seçimi kazandınız ben hatırlamıyorum çünkü hep atama ile geldiniz. Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları hala en büyük sorun, sınırları çizende sizdiniz. İlçelerde isteyenin aday olduğu kongreler yapılmadı, bazı ilçelerde kongreler hiç yapılmadı, il kongresinde isteyen aday olamadı. Hangi İzmir sevdası güldürmeyin insanı.

Yorumu oyla      11      5  
yazıktır 26 Aralık 2018 Çarşamba 17:02

Sayın Şengül İzmir için ne yaptınız? Çandarlı limanının arazi planlamasını kim yaptı? Ne oldu Çandarlı limanı. İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız. 16 yıldır konuşmayan Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor sebebi hayat pahalılığı canımızdan bezdirdi. Külliye bütçesi %233 arttı, vıp jumbo jet alındı, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor. Kanal İstanbul için varmısınız referanduma? 16 yıllık destek bitti. Gönlünde 16 yıldır dava diye destek verenler yok şimdi ortalarda görünenler dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde gelecek menfaati bekleyenler var

Yorumu oyla      11      5  
saklama 26 Aralık 2018 Çarşamba 15:34

Saklama Şengül, fotoğrafa bakınca bizler kimin ağladığını görüyoruz :) Ayrıca kendi düşen ağlamaz Şengül, parti merkezinize İzmiri nasıl anlatdıysanız, gönderdikleri aday ortada! Denizli'de yaptığı battı-çıktı için adamı efsane ilan eden partiniz değil mi? Ağlama lütfen, biliyoruz ki sen de Zeybek'e oy vermeyeceksin, İzmirlisin çünkü bak bizler bile sen ya da Delican'ın aday olmayı hakettiğini biliyoruz.

Yorumu oyla      20      6  
Gürkan 26 Aralık 2018 Çarşamba 13:25

Metro diyen arkadaş size bir bilgi vereyim de bu kadar da olmaz deyin. Malum AKP İzmir'e metro yapmıyor, belediye ise bilindiği üzere Narlıdere'de 7,2 km'lik 1 milyar küsur maliyeti olan bir metro yapıyor. Şantiye alanı olarak kullanacağı yerleri 4 yıllığına karayollarından kiralamış. Verilen ücret ise 1 milyon küsur lira. Hem yapma hem de yapandan uçuk arazi parası iste. Vay be !

Yorumu oyla      26      5  
izmirli 26 Aralık 2018 Çarşamba 13:11

Bornova opera binasi hazir guya kasimda acilcakti :))) ama tasarruf tedbirleri nedeniyle oraya temizlik görevlisi bile alinamiyor!bilmiyoruz saniyosunuz demi İzmirli çok sey biliyor inanın!!! otogar metroyu size unutturmicaz digerlerinide!!!!

Yorumu oyla      25      5  
izmirselçuk 26 Aralık 2018 Çarşamba 13:04

arkadaş palavra atma 5 yıldır selçuk belediyesini akp yönetiyor selçugun anasını aglattıniz yollar delik deşik izmiri alamıcaniz boşa kürek sallamayın binali abiniz gibi geldiginiz gibi gideceksiniz

Yorumu oyla      26      6  
Oğuz Kaan 26 Aralık 2018 Çarşamba 11:57

Bazen İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı için “CHP dışında bir partiyi destekleyebilir miyim?” diye soruyorum. Aydın Şengül konuşuyor, kafamdaki sorular siliniyor. CHP’ye devam diyorum.

Yorumu oyla      29      6  
Gürkan 26 Aralık 2018 Çarşamba 11:28

Ak Parti belediyeciliği nedir ? Şehre robot dikip, parsel parsel satmak mıdır? Ankara 'da belediye otoparkları 1 lira yaptı diye haberler çıkmıştı. Yahu adamların yaptığı yeni kaç tane otopark var? Hiç duydunuz mu ? 1.sit alanı olan ODTÜ ormanlarını traşlayıp yol yapmaktan başka son yıllarda başka bir icraat gördünüz mü ? İzmir Belediye Başkanı elinde dosyalar ile Ankara'ya sürekli gidip gelmek zorunda mıdır? Projelerde her türlü zorluğu çıkardınız, çıkarmaya da devam ediyorsunuz ama bakıyorsun ağlamaktan bahsediyorsunuz. İstanbul'a bazı hatları, Ankara'ya da son yıllarda yapılan metroyu bakanlık yaptı, yapmaya da devam ediyor ama iş İzmir olunca tık yok, tık olmadığı gibi de belediyenin projeleri de ya çok geç onaylanıyor ya da Buca hattı gibi 1,5 yıldır dosya Ankara'da bekliyor. Onay niye verilmiyor deyince de ağlamayın deniyor. Seçim yaklaşıyor; 1 Nisan günü kim ağlayacak göreceğiz.

Yorumu oyla      28      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Madem kıyamet kopacak ‘önlem alsan’ ne yazar?
Mehmet KARABEL yazdı... Madem kıyamet kopacak ‘önlem alsan’ ne yazar?
Özgür Özel'den 'önce tazminat sonra ceza' yanıtı
CHP Grup Başkanvekili Özel, Hulusi Akar'a yönelik sözleri üzerinden kendisine ...
İzmir'deki 'ölüm yolu'na hükümet el koydu!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kamuoyunda ...
 
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen açıklaması
CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, ...
İstanbul adayı için tarih belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye ...
MHP İzmir'den 30 ilçe raporu: Yaşanacaktı, kaçılacak şehir oldu!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir’in AR-GE’den Sorumlu İl Başkan ...
 
Erdoğan açıkladı: Elektrik ve doğal gaza indirim var!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. ...
CHP Büyükşehir aday adayı Yüksel: Teslim olmayacağız!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Alaattin Yüksel, iktidar ...
Harekat açıklaması: Her şey planlandı!
Milli Savunma Bakanı Akar, Fırat'ın doğusuna olası operasyona ilişkin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva