HABERLER>POLİTİKA
5 Haziran 2018 Salı - 12:00

AK Partili Kaya müjdeledi: Göztepe Stadı'nın kapasitesi artıyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar, Konak, Buca ve Balçova'da gerçekleştirdiği programlarla seçim çalışmalarını sürdürdü. Göztepe taraftar grubu olan Yalı Derneği'nin daveti üzerine ziyarette bulunan Kaya taraftara kapasite müjdesi verdi.

AK Partili Kaya müjdeledi: Göztepe Stadı nın kapasitesi artıyor!

Sıkı bir Göztepe taraftarı olan, takımın içeride ve dışarıdaki tüm maçlarında tribünde yerini alan Kaya, Göztepe taraftar grubu olan Yalı Derneği'nin daveti üzerine Göztepe'de bulunan dernek merkezini de ziyaret etti. Göztepe'nin kuruluş tarihi olan 1925'i simgeleyen bir saatte, saat 19.25'de yapılan ziyarette kalabalık bir taraftar grubu tarafından meşalelerle ve coşkuyla karşılanan Kaya, taraftarlarla yapımı süren Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi (Göztepe Stadyumu) inşaatını da gezdi.

25 BİN 35'E ÇIKTI
Stadyumun şantiyesinde yetkililerden bilgi alan Kaya, burada bir müjde de vererek, daha önce 20 bin 35 kişilik olacağı açıklanan stadyumun kapasitesinin 25 bin 35'e çıkarıldığının bilgisini verdi. Göztepe'nin her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu belirten Kaya, "Göztepemiz için ne yapılsa azdır. İnşaatı tamamlandığında en güzel stadyum Göztepe'nin stadyumu olacak. Kapasitesi artırıldı, 25 bin 35 kişi aynı anda müsabaka izleyebilecek. Kulübümüzün başarılarının sürekli hale gelmesi için tüm bu yapılan çalışmalar çok önemli. Camiamız bir ve bütün halde geleceğe yürüyor. Bizim sevdamız, tutkumuz Göztepe. Her şey Göztepe için" dedi.

HASANAĞA BAHÇESİ'NDE GENÇLERLE BAŞ BAŞA
İftar sonrası programlarına Buca ilçesinde devam eden Kaya, Hasanağa Bahçesi'nde gençlerle bir araya geldi. Çimlerde oturan gençleri ziyaret eden Kaya, büyük çoğunluğu üniversite öğrencisi olan gençlerle uzun uzun sohbet etti. AK Parti olarak gençliğe büyük önem verdiklerini belirten Kaya, "Ülkelerin, milletlerin en büyük servetleri, iyi yetişmiş genç nesillerdir. Biz gençleri siyasete davet ediyoruz, ülkeyi yönetme noktasında onların enerjisinden faydalanılması gerektiğini sürekli vurguluyoruz. Seçilme yaşını bu kapsamda 18'e indirdik. Biz birlikte çalışalım, üretelim ülkemize, memleketimize hizmet etme noktasında birbirimize el verelim, gücümüzü, heyecanımızı ve birikimlerimizi birleştirelim istiyoruz. Çünkü biz gençliğe güveniyoruz" şeklinde konuştu. Buca Hasanağa Bahçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından Balçova'ya geçen Kaya, İnciraltı'nda bulunan bir kafeteryada İzmir Genç Müsiad üyeleriyle birlikte sahur yaptı.

 
MHP İzmir’den EBSO ziyareti
 
Türkiye'nin en değerli markası belli oldu!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gozgozgoztepe 2 Temmuz 2018 Pazartesi 17:45

valla vekilimiz sağolsun GÖZTEPEmize hep destek oluyo. ama inşallah stad zemini yapılırken birilerine para yedirmek için diretmez kimse. kim hakediyorsa ona verilir ihale. bence kesinlikle tire stadını yapan yerle görüşümlesi lazım.

Yorumu oyla      9      5  
arda 5 Haziran 2018 Salı 23:13

seçime kadar 70 bine çıkar :)

Yorumu oyla      9      5  
ST 5 Haziran 2018 Salı 18:42

O gençlere yere ayçiçeği kabuklarını atmalarının doğru ve şık bir şey olmadığını da söylemeliydi.. Ayıp artık. Hala öğrenemediler medeni insan olmayı.

Yorumu oyla      9      5  
Alen35 5 Haziran 2018 Salı 18:22

Hasanağa bahçesinde denk geldik sayın vekile. oradaki ogrencilerin cogu AKP li vekil oldugunu ögrenince konuşmak istemediler. çok ayıp ettiler en azından bir merhaba alınabilirdi. SAyın kaya nın kendisi de üzüldü bence ama yapıcak bir eşy yok. Bu ülke de nefret politikasını AKP oluşturdu.

Yorumu oyla      9      5  
Göztepeli 5 Haziran 2018 Salı 17:16

kapasite artışı dediği kale arkası tribünlerinde koltuk olmayacak kupa ve lig maçlarında ama avrupa kupası veya milli maç olursa koltuklu olacak.. neyin müjdesi anlayamadım..

Yorumu oyla      9      5  
Bülent ışık 5 Haziran 2018 Salı 16:02

Yerlere çiğdem kabuklarını ve su petlerini atanların oyunu ben olsam istemezdim.

Yorumu oyla      17      5  
Günün manşeti 5 Haziran 2018 Salı 15:27

Bir televizyon kanalında külliyenin mutfağı tanıtılmış (sonradan izledim) bu insanlar kırmızı eti unutmuş, beyaz et alamıyor, hayat pahalılığı belini bükmüş bu insanların verdiği vergi ile bu neyin şatafatı, bu neyin israfı, mübarek ramazan günü 2.5 tl pide alamıyor insanlar.Bugün insanlar arasında günün başlığı bu ve çok büyük hata yaptın Ak Parti çok büyük.Bu nasıl müslümanlık bu nasıl adalet?

Yorumu oyla      17      7  
Ege 5 Haziran 2018 Salı 13:14

Karsiyaka stadi olunca tepki verenler... nerdesiniz ... karsiyaka olunca sehir merkezine stat olmaz diyenler . Yok trafik olur .yok evlerin dibinde diyenler adamlar sehir merkezine 25 bin kisilik stat yapiyorlar bir kere ses cikartmadiniz... yaptiginiz bu ayrimciligi asla nutmayacagiz....

Yorumu oyla      9      13  
Gürkan 5 Haziran 2018 Salı 12:51

Seçilme yaşını 18' e indirdin de ne oldu? 1 tane aday seçilecek mi ? Ayrıca 18 yaşında vekil mi olur ? Bu kişi üniversite mezunu değil, yabancı dili büyük ihtimal yoktur. Lise mezunu birisi mi vekil olacak? Bugün lise mezunu , yabancı dil bilmeyen birinin iş bulması neredeyse imkansız iken seçilme yaşını 18' e indirdik demek sadece yeni oy verecek kitleye şirin gözükmek, onların oyunu almak için göz boyamak demektir. Vekil olacak kişi bana göre üniversite mezunu olmalıdır. Ve tabiki de yabancı dili de olmalıdır. Bugün ilkokul , orta okul mezunu vekiller var.

Yorumu oyla      19      6  
izmirlii 5 Haziran 2018 Salı 12:38

keşke o gençlere söyleseydin yerlere çöp atılmayacağını

Yorumu oyla      24      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İzmir’den EBSO ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Yönetim ...
FETÖ belgelerini inceleyen Özel'den ilk açıklama!
CHP'den 4 kişilik heyet FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in iadesine ilişkin ...
CHP'nin vekil adayı Kılıç'tan Kemalpaşa mesaisi: Esnafımızın sorunlarını çözeceğiz
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Milletvekili Adayı Sevda ...
 
Bayram tatili 9 gün olacak mı?
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Ramazan Bayramında ...
CHP’li Erel’den Millet İttifakı yorumu: İmece gibi el ele vereceğiz!
EBSO Meclis Üyesi, önceki dönem CHP İzmir İl Başkan Vekili Barış Erel ...
MHP'li aday Osmanağaoğlu: İzmir’den güçlü bir katkı koymak için aday olduk
MHP 2. Bölge Milletvekili adayı Tamer Osmanağaoğlu Yeşilova’da Ağrılı ...
 
CHP Çeşme'den AK Partili eski yöneticiye suç duyurusu
Çeşme ilçesinde bir araya gelen CHP'liler, Facebook hesabından, CHP'li ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilik için başvuru yapan ancak henüz işlemleri ...
İYİ Parti Lideri İzmir'e geliyor! Programında neler var?
Genel Başkan Meral Akşener’in 10 Haziran Pazar günü İzmir’de gerçekleştireceği ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva