HABERLER>POLİTİKA
25 Ocak 2016 Pazartesi - 09:11

AK Partili Kaya: CHP takiyye yapıyor!

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, seçim bölgesinde katıldığı etkinliklerde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Partili Kaya: CHP takiyye yapıyor!

Menderes'te belediye tarafından gerçekleştirilen 'Tek Tuşla Menderes' projesinin lansmanına katılan Kaya, Gaziemir'de esnaf ziyaretleri yaptı, partililerle buluştu. Buca ve Torbalı'da da bir dizi etkinliğe katılan Kaya, dolu dolu bir hafta sonu geçirdi.

AK PARTİ MAHALLE TEŞKİLATLARINA ÖVGÜ
Buca'da partisinin mahalle başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Kaya, milletin iradesinin sandığa yansıyacağı noktaya gelinceye kadar yapılan birçok değerli çalışmada mahalle başkan ve yöneticilerinin imzası olduğunu söyledi. Mahalle başkan ve yöneticilerinin döktükleri ter ile sarf ettikleri gayretin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade eden Kaya, "Milletimizin iradesinin güçlü bir şekilde sandığa yansıması, mahalle teşkilatlarımızın kıymetli mensuplarının samimi ve gayretli çalışmaları sonucu gerçekleşti. Başbakanımızın, hükümetimizin ve yerel yönetimlerin yaptıklarını en ücra köşelere kadar ulaştırmada kutsi bir görev yapan mahalle başkan ve yöneticilerimize minnettarız" dedi.

CHP TAKİYYE YAPIYOR
AK Parti olarak sürekli hizmet ürettiklerini hatırlatan Mahmut Atilla Kaya, rakiplerinin ise hizmet üretmek yerine entrika ürettiklerini belirtti. Özellikle CHP'nin her icraatının entrikalarla dolu olduğunu ifade eden Kaya, "Bizim yaptıklarımız ortada. Eserlerimizle konuşuyoruz. Gece gündüz demeden çalışıp millletimiz için hizmet üretiyoruz. Rakiplerimizin ise böyle bir derdi yok. CHP'nin memlekete çaktığı bir çivi, kalıcı bir esere attığı imza var mı? Varsa yoksa entrika üretip birbirleriyle didişmekle meşguller. En son biliyorsunuz, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka yaptığı bir açıklamayla, partisinin bir milletvekilinin TBMM'deki odasından Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün resmini indirdiğini açıklamıştı. Daha sonra bu kişinin İzmir Milletvekili olduğu yönünde bilgiler kamuoyuna yansımıştı. Odasından Atatürk'ün resmini indirecek kadar bu ülkeye ve bu ülkenin değerlerine yabancı olan bir zihniyetle karşı karşıyayız. İzmirliler her şeyin farkında. İzmirli hemşehrilerimizin CHP'nin takiyyelerine karşı duruşu da çok net" sözlerini sarf etti.

ENTRİKALARIN PARTİSİ CHP
CHP İzmir İl Kongresi'nin ardından yaşanan tartışmalara da değinen Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun partisinin milletvekilleri için olumsuz birçok söz sarf ettiğini hatırlattı. Bu sözlerden birini de CHP'den Bornova Belediye Başkanlığı yapmış olan, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır için söylediğini belirten Kaya, "Sayın Aziz Kocaoğlu'nun Sayın Kamil Okyay Sındır için söylediği sözleri unutmadık. Ne demişti Sayın Kocaoğlu, 'Kamil Okyay Sındır belediyeyi ve bütçesini yönetemedi. Belediye Başkanlığı görevini yapamadı. Kasasında 20 trilyon parayla aldığı belediyeyi 40 trilyon borçla teslim etti' Sayın Kocaoğlu'nun bu ifadelerle suçladığı, bir belediyeyi yönetemediğini iddia ettiği kişi önce CHP'de PM Üyesi oldu, şimdi de partinin Genel Sekreteri olarak görevlendirdi. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Bu kadar entrika, bu kadar ayak oyunu, bu kadar alavere başka hiçbir yerde görülmemiştir. CHP'de yaşananlar, pembe dizileri aştı, böyle senaryo daha dünyada üretilmedi" şeklinde konuştu.

SİYASET HİZMET İÇİN YAPILIR
İzmirlilerin, kentin yerel yönetimini elinde bulunduran CHP'den entrika yerine hizmet üretmelerini beklediğini söyleyen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya şunları söyledi, "İzmirliler CHP'nin kenti yönetme sorumluluğunu yerine getirmelerini bekliyor. Kendi içlerindeki çekişmelerden, kavgalardan, entrikalardan vakit bulabilirlerse İzmir'e hizmet için biraz kafa yorsunlar. Şunu da net bir şekilde ifade etmek istiyorum, varsın birileri laf üretsin, 'engelleniyorum' diye bahaneler üretsin, biz önümüze bakıp İzmir'e hizmet yağdırmaya devam edeceğiz. CHP'li belediyeler İzmir halkına verdiği sözleri yerine getirememenin mahcubiyetini yaşarken, biz verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzuru içerisinde olacağız. Siyasetin hizmet için yapılması gerektiğini, yaptığımız eserlerle anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. İzmirliler her şeyin en güzelini ve en iyisini hak ediyor"

 
Cizre'de korkunç tablo: 20 bin kişi kaldı!
 
İzmir bir yılda 12 milyon 500 bin TL dolandırıldı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merkez 25 Ocak 2016 Pazartesi 20:28

Tayfun adlı yorumcu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ederken vatandaşa borç yüklemiyor demişsin İZSU faturalarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Yorumu oyla      11      5  
Tayfun 25 Ocak 2016 Pazartesi 16:04

iyi yönetmek: eldeki bütçenizle en iyi hizmeti yapabilmek demektir . izmir bütçesi belli ama İstanbul ve ankara dan daha fazla metro daha ucuz ulaşım daha kaliteli belediye hizmeti vermekte hemde bunları yaparken vatandaşa borç yüklemeden. ama İstanbul ve ankara oylemi ne borcu belli ne de paranın nereye gittiği cunku SIFIR denetleme var.izmir i elestiricem derken kuru iftira atanlar biraz destekli atın lütfen.

Yorumu oyla      11      5  
izmir li 25 Ocak 2016 Pazartesi 14:52

"Dinime laf söyleyen Müslüman olsa"diye bir ATASÖZÜ aklıma geldi,nedense!!! Ancaakk,CHP'nin İzmir'i hak ettiği ölçüde yönetemediği,yatırım yapamadığı,vizyon projeler üretemediği de kesinlikle doğru bir gözlemdir.Haklıya haklı....

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li vekilin eşine bıçaklı saldırı!
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet, ...
Kılıçdaroğlu'na 'karın ağrısı' yanıtı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
Çavuşoğlu ile Kerry telefonda Suriye'yi konuştu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Kerry ile ana konusu Suriye olan bir görüşme yaptı.
 
CHP’li eski meclis üyesi trafik kazası geçirdi
Buca Belediyesi’nin CHP’li eski Meclis Üyesi Ercan Geçgel trafik kazası geçirdi.
Hotar'dan Bayırbucak raporu: Yardımlar çığ gibi...
AK Parti'nin 11 Ocak 2016 tarihinde başlattığı BayırbucakTürkmenleri’ne ...
CHP'li Kamer Genç'e cenaze töreni
Yaklaşık bir yıldır tedavi gördüğü pankreas kanserine yenik düşerek hayatını ...
 
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu selamlaşmadı!
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç bugün son yolculuğuna uğurlandı. ...
HDP Kongresi'nde dikkat çeken mesaj
HDP Kongresi'nde kürsünün arkasına kurulan dev ekrandaki mesajlar dikkat ...
CHP'li Çıray Yunan botlarını Meclis'e taşıdı
CHP İzmir milletvekili Dr. Aytun Çıray, Yunan Sahil Devriye Botu ‘LS ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva