HABERLER>POLİTİKA
8 Ocak 2018 Pazartesi - 11:14

AK Partili Kaya açıkladı: İzmir'in o ilçesine dev spor alanı!

Karabağlar’da amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle buluşan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ilçede bulunan 101 hektarlık kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilecek spor yatırımlarını açıkladı. Kaya'nın hedefinde ise yine CHP'li yerel yönetimler vardı.

AK Partili Kaya açıkladı: İzmir in o ilçesine dev spor alanı!

Karabağlar’ı sporda önemli bir merkez haline getirecek yatırımlar, toplantıya katılan amatör spor kulüpleri yöneticilerinin büyük beğenisini kazandı. Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten’in de katıldığı toplantıda, ilçede bulunan 18 amatör spor kulübünün yöneticileri hazır bulundu. 

57 DÖNÜMLÜK SPOR ALANI 
4 adet futbol sahası, 8 adet halı saha, 6 adet basketbol-voleybol sahası ve 1 adet atletizm pistinden oluşacak spor kompleksi Karabağlar özelinde ve İzmir’de sporun gelişimine büyük katkı sağlayacak. Toplamda 57 dönümlük bir alanda yer alacak spor tesisleri; 1 adet atletizm pisti, 2 adet 70×105 m ölçülerinde, 2 adet de 60×90 ebatlarında sentetik futbol sahası, 8 adet 25×45 ebatlarında halı saha ve 6 adet basketbol-voleybol sahasından oluşacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek yatırımlar, Karabağlar’da bulunan halihazırdaki 18 amatör spor kulübünün ve bölgede yaşayan gençlerin ortak kullanımına sunulacak. 

ELİMİZİ UZATTIK, TUTMADILAR 
Spora gönül veren çocukları, sporu bir yaşam biçimi olarak gören gençleri, fikren ve bedenen geleceğe hazırlamanın oldukça önemli olduğunu hatırlatan Kaya, “Çocuklarımızın, gençlerimizin hangi alanda kendini geliştirmesi gerekiyorsa, bizler de o alanlarda onların önünü açmamız gerekiyor. Takım sporları olan futbol, basketbol ve voleybolda, bireysel sporlarda, atletizmde ne gibi yetenekleri varsa onları keşfedip ortaya çıkarmamız lazım. Bu tesisler, Karabağlar’daki 18 amatör spor kulübümüzün, 80 bin gencimizin olacaktır. Gençlerimize spor alanlarında ulaşabilecekleri imkanları, fiziki altyapıları oluşturmak için çalışıyoruz. Yeteneklerini geliştirecek imkan ve destekleri sunabilmek birinci önceliğimiz. Maalesef İzmir’deki yerel yönetimler bu konuda hiçbir şey yapmıyorlar. Kendileri yapmadıkları gibi, yapana da engel olmayı marifet sanıyorlar. Biz defalarca kamuoyu önünde başka belediye başkanlarına olduğu gibi Karabağlar Belediye Başkanı’na da bir çağrıda bulunduk. ‘Siz yer gösterin, biz tesisi yapalım’ dedik. Elimizi uzattık, tutmadılar. Varsın öyle olsun. Onların derdi siyaset, bizim derdimiz ise hizmet. Siyaset seçimden seçime yapılır. Eser bırakmamız lazım. Hizmet üretmemiz lazım. Karabağlar’ı sporun merkezi haline getirecek bu yatırımlar hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

KARABAĞLAR TÜRKİYE’DE ÖNE ÇIKACAK 
101 hektarlık alanda, Karabağlar sınırları içerisinde ihtiyaç duyulan spor tesisleri ile ilgili sorunların çözüldüğünü belirten AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ise şunları söyledi, “Yapılan çalışma çok önemlidir. Karabağlar’da Avrupa Kentsel Şartı ve Kent Hakları Kriterleri’nin üstüne çıkmayı hedefleyen bir vizyon projesi inşa ediliyor. Karabağlar’da adaletli, hakkaniyetli, uzlaşmalı, çıkar paralelliği esasına dayalı bir sosyokültürel gelişmeyi hep beraber göreceğiz. Çağdaş gelişmiş bir yaşam alanı olarak Karabağlar, önümüzdeki beş yıl içerisinde Türkiye’de öne çıkacaktır”

 
'MHP, cumhurbaşkanı adayı göstermeyecek'
 
Ödüllü karikatürler Çocuk Müzesi’nde
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ksk 9 Ocak 2018 Salı 00:44

izmirde yerel yönetimler çok şey yapıyor.Bornova stadını büyükşehir ve bornova belediyesi birlikte yaptı.Bir ucundan da hükümet tutuvereydi de o stad 25000 kişilik olsaydı.ama burası izmir ya ellerini sürmezler.

Yorumu oyla      12      5  
Şehitlerimiz için 8 Ocak 2018 Pazartesi 19:44

Bırakın onu bunu sizden net cevap istiyorum siyaset hiç umurumda değil vatandaş olarak bu topraklar için toprağa düşen şehitlerimiz için cevap verirmisiniz; yunanlılar Ege‘de ada ve adacıkları işgal edip asker çıkarıyor orayı yerleşime açıyor çünkü belli bir süre sonra kıta sahanlığını öne sürerek gemi ve uçaklarımızın Ege‘ye çıkmasına engel olacaklar.Zamanın koalisyon olmasına rağmen küçücük Kardak kayalıkları için Sayın Tansu Çiller "Bu asker gidecek o bayrak inecek" dedi.Şimdi kayalık değil adaları işgal ediliyor benim kanıma dokunuyor siz ne diyorsunuz?

Yorumu oyla      14      5  
8 Ocak 2018 Pazartesi 19:39

süper hizmet halı sahaaaaaaaaaa.çok lazım çokkkkkkkkk.işte akp

Yorumu oyla      13      5  
Tekerrür 8 Ocak 2018 Pazartesi 19:33

Karabağlar‘a amatör kulüpler için tesis yapılacağını daha öncede söylediniz ve o demecinizi yazan kalemin mürekkebi henüz kurumadı.Keşke başka bir konuya temas etseydiniz.Hafıza nankördür not tutmak esastır.

Yorumu oyla      14      5  
Bülent ışık 8 Ocak 2018 Pazartesi 18:55

Alsancak stadı maçlara kapanalı 3 yılı geçti. Yapılacak masrafta Izmir'de 1 km İstanbulda 500 metre metro masrafı.

Yorumu oyla      12      5  
Mustafa Narin 8 Ocak 2018 Pazartesi 17:05

Bırakın top sahası yapmayı, kentsel dönüşümün bir ucundan da siz tutsanız ya ! CHP'ye çatmakla İzmir'de bir yere varamazsınız.

Yorumu oyla      14      5  
sezarın hakkı sezara 8 Ocak 2018 Pazartesi 13:00

metro falan yapamıyoruz bari halı saha yapalım demişler.

Yorumu oyla      19      6  
Hür düşünce 8 Ocak 2018 Pazartesi 12:14

Erkekler maçlara- kadınlar evlilik programlarına-dizi seyretmeye ekran başına.

Yorumu oyla      17      5  
volkan 8 Ocak 2018 Pazartesi 12:06

siz daha karabaglarin kesin sinirlarini çizmeden ohoo dikkat edin yaptığınız tesis yanlislikla konak ilcesinde kalmasin:) bu

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'MHP, cumhurbaşkanı adayı göstermeyecek'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, medyanın Ankara temsilcileriyle sohbet ...
Nihal AŞKIN yazdı... Deniz Yücel'in ikinci sınavı başlıyor
Nihal AŞKIN yazdı... Deniz Yücel'in ikinci sınavı başlıyor
CHP İzmir’de kalem kalem çarşaf liste raporu: Kim, kaç oyla seçildi?
İl Kongresi’nde Deniz Yücel, 355 oyla başkan olarak seçilirken gözler ...
 
55 vekil hakkında 510 fezleke
1 Kasım 2015 genel seçimlerinde yüzde 10.7 oy alan HDP, 59 milletvekili ...
Mehmet KARABEL yazdı... 'Dilin kemiği yok' demişler; ne kadar doğru!
Mehmet KARABEL yazdı... 'Dilin kemiği yok' demişler; ne kadar doğru!
Başkan Kocaoğlu’ndan kongre sonrası açıklama: Ekipçiliği, adamcılığı...
Başkan Kocaoğlu, Yücel’in zaferiyle sonuçlanan il kongresi sonrasında, ...
 
CHP İzmir'de 'çarşaf' maratonu: Anahtarlarda hangi isimler var?
Çarşaf liste yöntemiyle yapılacak seçimde kurultay delegeliği görevine ...
CHP İzmir’in kongresinde büyük gerginlik: İşte o pankart fitili ateşledi!
CHP İzmir İl Kongresi’nde adaylardan Utku Gümrükçü, kürsüde konuşmasını ...
Fransa'dan et ithalatına sert tepki!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva