HABERLER>POLİTİKA
7 Ocak 2017 Cumartesi - 13:29

AK Partili Kalkan: Siz kalleş oldukça biz kardeş oluyoruz

İzmir Milletvekili Kalkan mecliste yaptığı konuşmada terörü hedef aldı. Kalkan, “İçerideki ve dışarıdaki hainlerin Türkiye üzerindeki oynadıkları oyunların son perdesini İzmir’de yaşadık. Onlardan korkmadığımızı, sokağa çıkacağımızı söylüyoruz. Siz kalleş oldukça biz kardeş oluyoruz” dedi.

AK Partili Kalkan: Siz kalleş oldukça biz kardeş oluyoruz

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) teröre karşı bir konuşma yaptı.

İzmirli vekiller adına açıklamalarda bulunan Kalkan, Bayraklı Adliyesi önünde gerçekleşen saldırı için önemli mesajlar verdi.

İZMİR İSTİKLAL SAVAŞININ BAYRAK KENTİDİR
Kalkan, “İçerideki ve dışarıdaki hainlerin Türkiye üzerindeki oynadıkları oyunların son perdesini İzmir’de yaşadık. Milletimizin birlik ve beraberliğine, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast eden alçaklar bu kez İzmir’imizi hedef aldı.  İzmir, birliğin, dirliğin, dirayetin, hoşgörünün şehridir. İzmir hainlere ve işbirlikçilere asla boyun eğmez. İstiklal savaşımızın başlangıcında ve bitişinde düşmanı denize dökerek nasıl bir şehir olduğunu göstermiştir. İzmir istiklal savaşının bayrak kentidir. Teröre karşı birlik ve beraberliğimizi muhafaza edecek, hainlere karşı kararlı mücadelemize devam edeceği” dedi.

MİLLETİMİZ PRİM VERMEMEKTEDİR
Kalkan, “2 tane şehidimizden biri Ömer Halis Demir gibi olan Fethi Sekin… Kahraman kardeşimiz, trafik polisi elinde sadece bir tane tabanca var. Diğer iki teröristte kalaşnikof mu ne karın ağırsı, o tüfekten var. 8 tane el bombası, 8 tane roketatar bütün bir silahlarla beraber iki kişiler, Fethi Sekin tek kişi, tek… Trafik polisi…10-12 tane mermisi bitene kadar savaştı ve şehit oldu. Biz İzmirliler olarak rahmet diliyoruz. Bir arkadaşımız da mübaşir… Pencereden bakıyor ne oluyor diye, başına isabet eden kurşunlar şehit oldu. Bu tür olayların son bulacağına inanıyoruz. Terörün milletimizi korkutma, devletimizi yıldırma ve toplumu kutuplaştırma girişimine asla geçit vermeyeceğiz. Bu hain saldırılar güvenlik güçlerimizin kararlılığını, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmektedir. Şunu milletimiz bilmelidir ki, İzmirliler bilmelidir ki bu ülkeyi bölmek isteyen, bu milletin kardeşliğini bozmak isteyen her kim olursa olsun asla bunu başaramayacaktır. Çünkü milletimizin kardeşliğini, birliğini bozanlara katiyen milletimiz prim vermemektedir. Tabii ki bu olayın, yine bu alçak PKK örgütünün planladığı ve ele geçirilen silahlara ve mühimmata baktığımızda zaman boyutunun çok ama çok büyük bir olay olduğu anlaşılıyor. Kazara başarılı olsalardı bizim güzel İzmir'imiz çok büyük bir felaket yaşayacaktı. Ancak, özellikle polislerimiz, bilhassa trafik polisimiz Fethi Sekin arkadaşımız hayatını hiçe sayarak birçok masum ve sivil kardeşimizi büyük bir felaketten kurtarmıştır. Bu vesileyle, kahraman polislerimize gerek şehit olan gerekse bu alçakları etkisiz hâle getiren diğer polis kardeşlerimize, İzmir Emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz. Bu kez, alçak emellerine ulaşmadan, polisimizin, Jandarmamızın koordinasyonu içinde büyük bir felaket önlenmiştir” diye konuştu.

SİZ KALLEŞ OLDUKÇA BİZ KARDEŞ OLUYORUZ
Kalkan ayrıca şunları söyledi: Vatandaşlarımız normal hayatın akışına devam etsinler, eğer bunu yapmazlarsa bu terör örgütlerinin emellerine hizmet etmiş olurlar. Onların istediği de zaten hayatı yavaşlatmak, korku sağlamak, insanların tedirgin olmasını sağlamak; bu korkuya hiçbir şekilde biz müsaade etmiyoruz. Onlardan korkmadığımızı, sokağa çıkacağımızı söylüyoruz. Siz kalleş oldukça biz kardeş oluyoruz. İnadına daha çok çalışacağız, inadına daha çok üreteceğiz, inadına daha çok paylaşacağız, daha çok okuyacağız, yazacağız, umut besleyeceğiz, inadına büyüyeceğiz, inadına, inadına devam edeceğiz.

 
AK Parti Bayraklı: Fethi Sekin'in adı o bulvara verilsin
 
İzmir şehitlerine veda: Gözyaşları sel oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Bayraklı: Fethi Sekin'in adı o bulvara verilsin
AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Grubu, Kahraman Polis Memuru Fethi ...
Kılıçdaroğlu: O artık Türkiye'nin gakkoşudur!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki terör saldırısında büyük ...
Başbakan Yıldırım'dan kritik Irak ziyareti
Başbakan Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'a hareket etti.
 
Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki terör saldırısında şehit düşen polis ...
Erdoğan: Biz bu ülkeyi cenk meydanlarında kurduk!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz bu ülkeyi masa başında yapılan pazarlıklarla ...
Bahçeli: Hasan Tahsin gibi ateşin üzerine yürümüştür!
MHP Genel Başkanı: Kahraman Polisimiz Fethi Sekin tıpkı Hasan Tahsin gibi ...
 
"Müttefikimizin bir terör örgütüne silah vermesi kabul edilemez"
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'nin Suriye'de YPG'ye silah desteğinde ...
Meclis'te yeni haftada yeni anayasa mesaisi!
TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişiklik teklifi Genel Kurul gündeminin ...
Erdoğan: Büyük bir felaketin önüne geçildi!
Cumhurbaşkan Erdoğan, İzmir'deki terör saldırısı için ''Emniyet teşkilatımızın ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva