HABERLER>POLİTİKA
6 Ocak 2017 Cuma - 20:36

Bahçeli: Hasan Tahsin gibi ateşin üzerine yürümüştür!

MHP Genel Başkanı: Kahraman Polisimiz Fethi Sekin tıpkı Hasan Tahsin gibi ateşin üzerine yiğitçe yürümüştür. Ve bu yürüyüşüyle büyük bir felaketi göğüslemiş, kendi canını hiçe sayarak bir katliamı önlemiştir!

Bahçeli: Hasan Tahsin gibi ateşin üzerine yürümüştür!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, “Dün İzmir Bayraklı Adliyesi hizmet binası giriş kapısında teröristler birisi polis diğeri adliye çalışanı iki kardeşimizi şehit etmişlerdir. Bu hunhar saldırıda 9 kardeşimiz de yaralanmıştır. Kahraman Polisimiz Fethi Sekin tıpkı Hasan Tahsin gibi ateşin üzerine yiğitçe yürümüştür. Ve bu yürüyüşüyle büyük bir felaketi göğüslemiş, kendi canını hiçe sayarak bir katliamı önlemiştir. Allah şehidimizden razı olsun. Yine bugün Şırnak Gabar Dağı'nda hainlerle çıkan çatışmada 2 Mehmedimiz şehit, 4'ü de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyor, yaralı kardeşlerimize şifa dileklerimi iletiyor, başımız sağ olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamasında, şehitlere Allah'tan rahmet niyaz ederek, yaralılara şifa dileklerini iletti. Bahçeli'nin açıklaması şöyle:" Öncelikle ve önemle belirtmeliyim ki, Türkiye’yi hedefine alan hain saldırılar ne kadar ağır olursa olsun milim geri adım felakettir. Yılgınlık yok, yorgunluk yok, taviz yok, korku yok; ne var peki? Üstün bir mücadele azmi var, korkusuz milli iradenin tarihi duruşu var.Atalarımız der ki, dert vardır gelir geçer,dert vardır deler geçer.Bizim dertlerimiz mutlaka geçecek,Türkiye huzur dolu günlere uyanacaktır.Bakınız ne diyordu Mevlana: "Dert daima insana yol gösterir." Yolumuz dikenli, engebeli, derin uçurumlarla çevrili olabilir. Ama aşacağız. İnanmış ve yüksek ülkülere kilitlenmiş yüreklerin mecmuu olan Türk milleti her zilleti, her zulmü, her zaaf ve zayıflığı yenecek güçtedir.Umutsuzluk ve karamsarlık aklın durgunluk hali, ruhun teslimiyet ilanıdır. Milletimiz acılardan doğmuş, zaferlerle doğrulmuştur.Terör yine kan dökmeye devam etse de, kirli ve hain amacına asla ulaşamayacaktır. Çünkü millet kahraman, devlet kadim ve gazidir. Dün İzmir Bayraklı Adliyesi hizmet binası giriş kapısında teröristler birisi polis diğeri adliye çalışanı iki kardeşimizi şehit etmişlerdir. Bu hunhar saldırıda 9 kardeşimiz de yaralanmıştır. Kahraman Polisimiz Fethi Sekin tıpkı Hasan Tahsin gibi ateşin üzerine yiğitçe yürümüştür.Ve bu yürüyüşüyle büyük bir felaketi göğüslemiş, kendi canını hiçe sayarak bir katliamı önlemiştir. Allah şehidimizden razı olsun. Yine bugün Şırnak Gabar Dağı’nda hainlerle çıkan çatışmada 2 Mehmedimiz şehit, 4’ü de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralı kardeşlerimize şifa dileklerimi iletiyor, başımız sağ olsun diyorum.İnsanlığın utanç vesikası caniler ve destekçileri bilsinler ki, Türkiye Çanakkale destanının namusuna sahiptir ve geçilemeyecektir. Bağımsızlığımıza leke sürmek, varlığımıza kelepçe vurmak isteyenleri imanımızla boğar, vakarımızla çiğner, dirayetimizle yok ederiz. Biz de devlet ve millet bekasını korumak için er tükenmez, nefer bitmez, nefes dinmez. Soysuzlara hayat haramdır. Biriz ve de hep güçlüyüz." (DHA)

 
İstanbul'da 2 havalimanında 395 sefer iptal!
 
Erdoğan: Biz bu ülkeyi cenk meydanlarında kurduk!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Müttefikimizin bir terör örgütüne silah vermesi kabul edilemez"
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'nin Suriye'de YPG'ye silah desteğinde ...
Meclis'te yeni haftada yeni anayasa mesaisi!
TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişiklik teklifi Genel Kurul gündeminin ...
Erdoğan: Büyük bir felaketin önüne geçildi!
Cumhurbaşkan Erdoğan, İzmir'deki terör saldırısı için ''Emniyet teşkilatımızın ...
 
CHP İzmir saldırı noktasında şehitleri andı
İzmir hain saldırı sonrası şehitlerini uğurluyor. CHP İl Örgütü Bayraklı ...
AK Parti İl Başkanı Delican'dan sağduyu ve kararlılık çağrısı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican İzmir'deki terör saldırısı yaptığı ...
CHP'den genel kurul için canlı yayın talebi
CHP Grup başkanvekilleri, pazartesi günü başlayacak olan anayasa değişikliği ...
 
Çavuşoğlu'ndan İncirlik mesajı: Kapatılması...
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Şu anda İncirlik Üssü'nün kapatılması gündemde ...
Kılıçdaroğlu 'Kahraman Polis' için Kocaoğlu'nu aradı
Kılıçdaroğlu, İzmir'deki terör saldırısıyla ilgili Twitter'dan açıklama ...
Erdoğan'dan 'İzmir saldırısı' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki terör saldırısıyla ilgili, "Terörün ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva