HABERLER>POLİTİKA
4 Ocak 2017 Çarşamba - 11:20

AK Partili Doğan: Kocaoğlu’nun ‘hayal dünyası’ dizisi bu sezon bitsin!

Meclis AK Parti Grup Başkanvekili, "Umarız bu yıl da yarım kalan işler, bitmeyen projeler ve havada kalan vaatlerin yılı olmaz. Sayın Aziz Kocaoğlu'nun 12 senedir başrolünde oynadığı "Hayal Dünyası" adlı dizinin 2017'de final yapmasını temenni ediyoruz" dedi. Doğan'ın açıklamalarına jet yanıt geldi.

AK Partili Doğan: Kocaoğlu’nun ‘hayal dünyası’ dizisi bu sezon bitsin!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, 2016 yılının ardından önemli değerlendirmelerde bulunarak 2017 için temennilerini açıkladı. "Umarız bu yıl da yarım kalan işler, bitmeyen projeler ve havada kalan vaatlerin yılı olmaz. Sayın Aziz Kocaoğlu'nun 12 senedir başrolünde oynadığı "Hayal Dünyası" adlı dizinin 2017'de final yapmasını temenni ediyoruz" dedi.

- CHP'DEN JET YANIT: İZMİR'DE YAŞAMIYOR MU? 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin uzun yıllardır vaat ettiği ancak bir türlü hayata geçirilemeyen projelerle halkı kandırdığını iddia eden AK Parti'li Bilal Doğan, Kocaoğlu'nun yıllardır söz verdiği yatırımları bir türlü hayata geçiremediğini söyledi.

AK Partili Doğan, Kocaoğlu'nun başkanlık sürecini ise ‘Hayal Dünyası’na benzetti ve geçtiğimiz günlerde dile getirdiği jübile kararını doğru bulduğunu beyan etti.

12 SENEDİR BİTMEYEN DİZİ "HAYAL DÜNYASI"
İzmir, Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olmasına karşın belediyecilik anlamında her yıl küme düştüğünü aktaran Doğan, “Ne yazık ki yüksek kredi notları ve belediyecilik anlamında ödüllerine doymayan Sayın Kocaoğlu'nun bu başarısını sokağa yansıtamadığını görüyoruz. Demek ki davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Ancak, masa başında belediyecilikle, makam aracında başkanlıkla bu kent kalkınmıyor. Kentimizde belediye eliyle yaratılan sanal algı operasyonu ne yazık ki hayatın gerçekleri ile bağdaşmıyor. Altyapı, otopark, ulaşım ve diğer birçok temel belediye hizmetinde yaşanan hüsran tablosu her yıl artarak devam etmektedir. Umarız İzmir 2017 yılında bu kötü kaderinden kurtulur. Yetersiz hizmetler anlayışı olan ve 12 senedir bitemeyen ‘Hayal Dünyası’ dizisi son bulur” dedi.

KOCAOĞLU'NA SESLENDİ: JÜBİLE YAPMASI İSABET OLUR
Doğan, "Her yıl aynı sözler, aynı vaatler. Kentimiz senelerdir reklama, yatırım rüzgarına doymuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı bol kepçeden vaatlerini sıralıyor ancak verdiği sözlerin hepsi havada kalıyor. Ortada açılan, tamamlanan, vatandaşların hizmetine sunulan, bu kentin yararına olacak hiçbir proje yok... Karşımızda yatırım rüzgarı değil adeta "Hayal Dünyası" var. 12 senedir aynı diziyi izliyoruz. Başrolünde ise Aziz Kocaoğlu var. Umarız bu dizi bu sezon son bulur. Artık bitmeyen yatırımlar, iptal edilen ihaleler, yaşan krizler, yarım kalan projeler, geciken işler son bulsun istiyoruz. Umarız İzmir bu başarısız belediyecilik anlayışından artık kurtulur ve 2017 senesi kentimiz için toparlanma yılı olur. Bu açıdan Kocaoğlu'nun geçtiğimiz günlerdeki jübile açıklamasını yerinde buluyoruz" diye konuştu.

PROJELERİN AKIBETİNİ SORDU
Son olarak Kocaoğlu'nun seçim bildirgelerinde yer alan yatırımların akıbetini soran Doğan şunları kaydetti: Karşımızda her yıl tekrar tekrar duyurulan projeler var. Her sene aynı vaatler... Ama artık İzmirlilerin kuru vaatlere karnı doydu. Halkımız artık icraat görmek istiyor. Reklama doymayan Sayın Kocaoğlu'na vatandaşlarımız adına bir kez daha soruyoruz... Buca Metrosu, Narlıdere Metrosu, Bornova Merkez Metrosu ne oldu, bu yıl yapılacak mı? 10 yılda ancak ihalesini yaptığınız Mavişehir Opera binası kaç yılda bitecek? Gaziemir'de yapacağınız monoray projesinden üç yıldır haber yok. 20 tane elektrikli otobüs alacağız dediniz, bırakın otobüs almayı, ihalesini zor yaptınız. İzmir halkına 22 otopark yapacağım diye söz verdiniz, onca vaat havada kaldı. Yamanlar Katı Atık Tesisi ne oldu? Alsancak ve Üçkuyular'daki altgeçit projelerine neden yıllardır başlanamıyor? 6 ayrı bölgede sürdürülen kentsel dönüşüm projelerinde yılladır çivi dahi çakılmadı. Kültürpark’ta yenileme çalışmalarına neden bir türlü start verilemedi? Kemeraltı Balıkçılar Çarşısı projesinde bir arpa boyu dahi yol alınamadı. İhalesini bile iki seferde yaptığınız Karataş Altgeçidini bu yıl tamamlayıp hizmete açabilecek misiniz? İlçelere yapılacak mezbaha ve semt garajı projelerinizden vaz mı geçtiniz? 10 yıldır çürük olduğu belgeli belediye binasını bu yıl onarmayı düşünüyor musunuz? Geçen yıl da olmadı ama, 2017'de bu kente bir mezbaha tesisi inşa etmeyi düşünüyor musunuz? Kemeraltı'ndaki yenileme çalışmaları 8 yıldır lafta kaldı. İzmirliler adına artık yeter diyoruz. 12 yıldır aynı vaatler... Bu hayal dünyası artık son bulsun."

 
İnternet reklamlarına 'hız' ayarı
 
Darbe Komisyonu Başkanı'ndan çalışma raporu!
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
6 Ocak 2017 Cuma 17:12

Ankara' da toplu ulaşım ücretleri belediye araçlarında tam 2,5 , aktarma da 1 lira olmuş. Ankarakartın geçmediği halk otobüslerinde ise tam 2,75 olmuş ama ulusal medyada haber doğru düzgün hiçbir yerde yok. Hayal dünyası diyenlere duyurulur. İzmir' de tam 2,6 , 90 dakika bedava aktarma var.

Yorumu oyla      11      5  
Yok artık ! 4 Ocak 2017 Çarşamba 17:12

Yarın bakanlık Ankara' da yeni bir metro daha açıyor, Bilal Doğan'da burada belediyeye bir akpli olarak metro hesabı soruyor. 😰 bakanlık İzmir'de de metro yapmayı düşünüyor mu ?

Yorumu oyla      16      5  
4 Ocak 2017 Çarşamba 16:28

Sayın bilal doğan ben işlerden çok iyi anlarım diyorsa 2019 da aday olsun. Partisi belki aday gösterir , belki de belli mi olur seçilir 😀 ya da bağımsız aday olsun ufak bir ihtimal seçilir.

Yorumu oyla      12      6  
4 Ocak 2017 Çarşamba 13:39

Bilal Doğan öyle bir anlatıyor ki hükümet şu geçtiğimiz yıllarda İzmir' e proje yağdırdı , belediye ise hiçbir şey yapmadı gibi. Yahu bırakın bu işleri. Bak Ankara'da belediyenin yapamadığı diğer metro hattından biri olan Keçiören Metrosu açılıyormuş. 14 yılda bitecek, o da bakanlık desteği ile. 14 yılda bir metro hattı bitiyor. Başkentte. 😀☺

Yorumu oyla      16      5  
4 Ocak 2017 Çarşamba 13:15

Egekent Bornova metrosu ihale edildi. Şu an tünel kazıyorlar 😀 Çiğlili arkadaş devamlı bu soruyu soruyorsun da İzmir'de bu güzergahta metro yapacağım diye kimse bir söz söylemedi. Zaten yapılmaz da 👍

Yorumu oyla      14      8  
4 Ocak 2017 Çarşamba 12:45

Bornova kültür merkezi ihale tarihi 1993 ve hala daha yapımı devam ediyor. Yapan da Kültür Bakanlığı. 😀 Aziz Kocaoğlu ise başta Adnan Saygun Sanat Merkezi olmak üzere çok sayıda kültür merkezini çoktan yapıp bitirdi. Opera binası ise maliyetli bir proje. Daha önce para olsaydı daha önce yapılırdı. Herşeyin bir sırası var. Bu belediye metro mu yapsın, sanat merkezleri mi yapsın, fuar alanı mı yapsın , tramvay mı yapsın, kentsel dönüşüm mü yapsın ... destek yok ki ! Para oldukça yapılıyor. Neyse ki artık bütçe sağlam da bu yıl çok sağlam projelere yenileri ekleniyor. Bilal Doğan metroları sormuş. Kardeşim bir tane de hükümet İzmir'e metro niye yapmıyor ? Ben iktidar partisinden biri olsam bu komik soruyu sormam. Ankara' ya, Konya' ya, İstanbul' a yapan, yapacak olanlar bize yapmadıkları gibi bir de hesap soruyorlar. Narlıdere Metrosu'nun dosyaları aylardır Ankara'da. Onay gelecek de ihale edilecek. Buca hattı da malum bir aralar Binali Yıldırım söz vermişti , öyle kaldı. Şimdi 2017 ortalarında belediye yapım ihalesine çıkıyor. Baktılar söz verenler ortada yok, iş başa düştü. Bir arada Buca' ya TCDD tramvay yapıyordu ama o da lafta kaldı. Katı atık tesisi onayı malum yıllarca sürdü , en sonunda izin verdiler ama bu seferde iş yargıya taşındı. Bu bilindiği halde ne oldu diye sormak 😀 elektrikli otobüslerin ihalesi yapılmış , 2017 ilk çeyreğinde gelecek. Ihalesi yapılmış bitmiş meseleyi devamlı gündeme getirmek 😇 Alsancak Tüneli ni soranlar sabuncubeli tüneli ni görmezden geliyorlar. 8 yılda tünel mi biter ? O da biterse ! Bir ara 35 proje vardı , ne oldu ? Olimpik statlar deniyordu mahalle arası butik statlar ihale edildi 😀😃☺

Yorumu oyla      18      7  
4 Ocak 2017 Çarşamba 12:33

Egekent-BornovaEvka3 metro projesi ne oldu?

Yorumu oyla      16      10  
Volkan bayir 4 Ocak 2017 Çarşamba 11:38

Bornova opera binası?Otogar metro? Narlidere metro hala ankarada imzada? Korfez ced i 3 yil bekledik bence siz once kendinize bi bakin sora laf edin

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Obama'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye telefonu
ABD Başkanı Obama, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde, ...
''FETÖ'nün arındırılması sonlandırılmamıştır''
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Henüz FETÖ'nün devletten arındırılması ...
Flaş! OHAL üç ay daha uzatıldı
OHAL'in, 3 ay daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
 
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD'ye gidiyor
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 1 Ocak'ta göreve başlayan BM Genel Sekreteri ...
'Afganistan tezkeresi' 2 yıl daha uzatıldı
TSK unsurlarının, NATO'nun Afganistan'da icra ettiği Kararlı Destek Misyonu ...
Kılıçdaroğlu’ndan Anadolu Ajansı’na ‘İzmir’ tepkisi!
Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Anadolu Ajansının geçtiğimiz ...
 
Flaş gelişme: Kılıçdaroğlu'na zırhlı araç
Başbakanlık tarafından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na 4,5 ton ağırlığında ...
Flaş! OHAL 3 ay daha uzatılıyor
Olağanüstü Hal'in (OHAL) 3 ay daha uzatılmasını öngören tezkere görüşmeleri ...
Kılıçdaroğlu: Anayasa teklifini geri çekin!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliği teklifinin geri ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva