HABERLER>POLİTİKA
21 Şubat 2020 Cuma - 10:30

AK Partili Dağ'dan Soyer'e ve milletvekillerine açılış daveti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ “Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu otoyol açılışı için Milletvekili olduğu İzmir’e davet etti. Biz de İzmir Milletvekillerini ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı, şehrimize getirilen hizmeti yerinde görmeleri ve bu ana tanıklık etmeleri için açılışa davet ediyoruz” dedi.

AK Partili Dağ dan Soyer e ve milletvekillerine açılış daveti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 22 Şubat Cumartesi günü Koyundere-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu’nun açılışını yapmak için İzmir’e gelecek. Erdoğan, TBMM’de AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “Biz kurulduğumuzdan beri milletimizin karşısına hizmetlerimizle, başarılarımızla ve icraatlarımızla çıktık. Şimdi de aynını yapıyoruz. İstersen hafta sonu İzmir'deyiz, orada bir açılış yapacağız. Sen de İzmir milletvekilisin, açılışa davet edeyim bu heyecana sen de ortak ol.” sözleriyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu açılış törenine davet etmişti. Bu davete henüz Kılıçdaroğlu’ndan bizzat bir yanıt gelmezken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, konuya ilişkin açıklama yaptı. Otoyol ile ilgili bilgi veren Dağ “Sayın Cumhurbaşkanımızın açılışını gerçekleştireceği yol, 56 kilometresi otoyol, 40 kilometresi bağlantı yolu olmak üzere toplamda 96 kilometreden oluşmaktadır ve Çandarlı-İzmir arasındaki ulaşım süresini 1,5 saatten 40 dakikaya düşürmektedir. Bu yol ile yakıt ve zaman, dolayısıyla ekonomik tasarruf sağlanacaktır. Ayrıca bu otoyol ağı, Türkiye’nin en büyük limanlarından biri olmasını planladığımız Çandarlı Limanı’na entegre edilecektir.” diye konuştu.

“MİLLETVEKİLLERİNİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NI DAVET EDİYORUZ”
CHP Genel Başkanı’nın kendisine iletilen davete icabet ederek Milletvekili olduğu ile kazandırılan bu hizmeti yerinde görmesi gerektiğini belirten Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“CHP’nin, muhalefet konumunda olan bir siyasi parti olarak, milletimizin hizmetine sunulmak üzere faaliyete geçirilen projelerin her aşamasında üstüne düşeni uygun şekilde yerine getirmesi gerekmektedir. Herhangi bir ölçme ve değerlendirme yapmaksızın, kronik bir muhalefet refleksiyle hareket etmek,İzmir’e de ülkemize de herhangi bir katkı sunmamaktadır. Odaklanmamız gereken nokta hemşehrilerimizin hayat standardının yükselmesi için yapacağımız çalışmalar olmalıdır. Bu açıdan düşündüğümüzde, İzmir için önemli bir projenin hayata geçirileceği günde siyaset ve ideolojiyi arka planda bırakmalıyız.

17 senedir yaptığımız nice hizmetlere bir yenisini daha eklemenin arifesindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın CHP Genel Başkanı’nı davetinin ardından, biz de İzmirimize kazandırdığımız bu otoyolun açılışı için İzmir’in Milletvekillerini ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı, otoyolu yerinde görmeleri ve bu heyecana ortak olmaları maksadıyla açılış törenine davet ediyoruz.İzmirimiziçin aktif hale geldiği andan itibaren bu yolu onlar da kullanacakları için, bu ana tanıklık etmeleri bizi ve tüm İzmirlileri memnun eder.”

'TÜRKİYE DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK HAMLELER GERÇEKLEŞTİRDİ'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Bornova Öğretmenevi'nde, muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların sorunları ile önerilerini dinleyen Dağ, bölgedeki problemleri çözüme ulaştırma noktasında birlikteliğin önemine vurgu yaptı.

Muhtarlarla bir araya gelerek, vatandaşla direk temas hususunda bir vazifeyi yerine getirdiğini ifade eden Dağ, "En önemlisi vatandaşa en iyi şekilde nasıl hizmet edebileceğimizdir. Bizler muhtarlarımız sayesinde toplumun nabzını iyi bir şekilde değerlendirebiliyoruz. Hassas dönemlerden geçiyoruz ve hassas dönem bu coğrafyada her zaman var olmuştur. İdlib'deki şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Birilerinin Türkiye'ye yapmak istedikleri hamleleri boşa çıkarmak için Cumhurbaşkanımız, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ciddi bir mücadele içindeler. Bizler de onların her zaman yanında olduğumuzu dile getirmeye devam edeceğiz. Türkiye savaş başladığı andan itibaren, iç savaşın siyasi anlamda çözülmesi ve insanların mağdur olmaması noktasında dünyaya örnek olacak hamleler gerçekleştirdi" diye konuştu.

'HÜKÜMET ENGELLERİ ORTADAN KALDIRDI'
İzmir'in önemli projeleri olduğunu belirten Dağ, "İzmir'in çözülmesi gereken meseleleri var. Bu konuda muhtarın, milletvekilinin, ilçe başkanının kanunun kendisine verdiği yetki ve sorumluluk dahilinde görevini yapması gerekiyor. Yerel seçimlerden sonra, yaklaşık 10 aylık süre geçti. 10 aylık sürede bizden talep edilen ve bakanlıkların onaylaması gereken birkaç proje vardı. Bunların onaylanmasını sağladık. Bundan sonrası artık büyükşehirin çözmesi gereken işlerdir. Bunlardan bir tanesi Buca Metrosu'ydu. Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylandı. Yeşillik Caddesi havalimanı yolu hakkında da hiçbir engel kalmadı. Çiğli Tramvayı ise, yine bu dönemde neticelendirdiğimiz ve belediyenin önünde engel kalmayan hususlardan bir tanesi. Özkanlar Pazarı ise üç yıldan bu yana hep çözüm noktasında olduğumuz konulardan bir tanesiydi. Şahıslar değişmiş olsa da kurumsal olarak duruş devam etti ve bu işi neticelendirmiş olduk. Şimdi de hem vatandaşımız hem esnafımız için güzel bir çalışma yapılmış oldu" dedi. (DHA, Haber Merkezi)

 
Almanya ırkçılığa karşı ayakta!
 
Acun Ilıcalı dede oluyor
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
çeşme otobanı 5 tl 21 Şubat 2020 Cuma 17:16

parayla fahiş fiyatla garantı verdiğiniz yandaşı zengin ettiğiniz yolun açılışımı bu..çeşme otobanı 5tl bu ne kadar ona bakın

Yorumu oyla      2      3  
VfV 21 Şubat 2020 Cuma 14:28

Hatırlatma: Bu yol zaten 3 aydır açık ve paralı bir şekilde kullanılıyor.Açılmış bir yolu,bir tesisi, bir hastaneyi daha açmakta üzerinize yok.Durmak yok ülke servetini yola yatırmaya devam...

Yorumu oyla      6      3  
Niye? 21 Şubat 2020 Cuma 12:05

Yol iyi güzel de; Menemen'den, Çandarlı'ya gitmek için yola niye para veriyoruz? Zamanında çevre yolunun büyük kısmını iyi ki de siz yapmamışsınız; yoksa bugün oraya da para veriyor olurduk. Bu şehir her yıl 60-70 milyar vergi veriyor ama yapılan işler yap-işlet-devret. Vergi vermenin espirisi nerede? Son 10 yılda kaç milyarlık kamu yatırımı yapıldı? Bahsedilen Çandarlı Limanı ne zaman yapılacak belli değil. 2011'de temeli atılmıştı. Aradan geçmiş 9 yıl. Otogar metrosu bu yıl başlayacak mı? 100 milyon ödenek ayrılmış. Gerçi proje bedeli 2,5 milyara yakınken 100 milyon bütçe ayrılması da başlayacak mı sorusuna yanıt veriyor ama olsun. Bergama İZBAN inşaatı bu yıl içinde bitmesi gerekiyordu ama ortada inşaat yok. Hızlı tren aynı şekilde. 2017'de İzmir'de olacaktı; 2020'ye girdik ama ortada inşaat yok. Hızlı tren garı olacak mı o da belli değil. Basmane garı ile bu iş nereye kadar? ...

Yorumu oyla      10      3  
Z.B 21 Şubat 2020 Cuma 11:11

Ödediğimiz vergilerle yapılan ama kullanırken ticaret hane olarak işleyen PARALI OTOYOLLAR... Sağlık hizmetleri ticarileşti, Eğitim hizmetleri ticarileşti, Ulaşım hizmetleri ticarileşti v.s Kısacası tüm kamu hizmetleri paralı oldu. isterseniz bunları da konuşalım Sayın Hamza DAĞ ne dersiniz?

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Deniz Baykal: Darbe söylentisi gereğinden fazla ciddiye alındı
Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat’ın evinde ziyaret ettiği eski CHP Genel ...
Akar'dan İdlib açıklaması: A, B, C planlarımızı yaptık
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bizim Rusya ile karşı karşıya gelmek ...
İYİ Parti'den istifa eden Ok'tan açıklama
İYİ Parti’den istifa eden Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, "Genel ...
 
Dolmabahçe'de sürpriz görüşme!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık ...
'Şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde kalmadı'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Aziz şehitlerimizin kanı hiçbir zaman ...
Erdoğan'dan Almanya'daki saldırı ile ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Millet ...
 
'Kriz sevdalılarını hüsrana uğrattık'
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Aldığımız önlemlerle, ekonomideki ...
Beko: Taşeron işçilerin durumu Anayasa’ya aykırı
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, 750 bine yakın taşeron işçinin haklarını ...
Çavuşoğlu'ndan İdlib mesajı: İstediğimiz noktada değiliz
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ile yapılan İdlib görüşmelerine ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva