HABERLER>POLİTİKA
9 Kasım 2017 Perşembe - 12:46

AK Parti İzmir'den CHP'ye bombardıman!

Genel Başkan Yardımcısı Dağ, İzmir’deki CHP’lilerin zaman zaman hükümete getirdikleri eleştiriler için, “CHP İzmir’de sürekli hamaset yapmaktadır. İzmir nasılsa bize oy verir” şımarıklığını bir kenara bırakın. İzmirlilere jakoben bir anlayışla tepeden bakmak yerine, dertlerini dinleyin” dedi.

AK Parti İzmir den CHP ye bombardıman!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Bülent Delican ve ilçe belediye başkanları basın toplantısı düzenledi.

İl binasında gündemi değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Dağ ve Başkan Delican önemli açıklamalarda bulundu. İkili kente gerçekleşen yatırımlar hakkında bilgi verirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve muhalefet tarafından dönem dönem gelen eleştirilere cevap verdi.

DAĞ’DAN YATIRIM RAPORU!
Genel başkan yardımcısı Dağ yaptığı sunumda hükümetin İzmir’e yaptığı yatırımları özetledi. Dağ, “İzmir’e hükümetlerimiz döneminde 45 milyarlık yatırım gerçekleşti. İzmir bir liman kenti. İhracatımız 2.4 arttı. Ege Serbest Bölgesi AK Parti iktidarları dönemde fiziki olarak çok genişledi. Bergama bölgesinde ESBAŞ’ın ikinci aşaması hayata geçirilecek. Eğitim konusunda 1.74 milyarlık yatırım yaptık. 2002’ye kadar İzmir’de bin 400 okul yapılmış. Sonraki süreçte dönemde bin 500 okul inşa etmişiz. Öğretmen istihdamını cumhuriyet tarihinin iki katı kadar yaptık. Okul öncesi eğitim önceden çok zor iken artık evlatlarımızın katılımı yüzde 12’den yüzde 62.7’ye çıkmış vaziyette. Son 15 yılda binlerce okul ve bilgisayar yollandı. 124 tane yeni bina toplam 672 tane bina, 2 bin 383 tane derslik hayata geçirilmiştir. Yap işlet devret değil. Doğrudan yatırımdır. 1 buçuk milyarlık sağlık yatırımı var. Nereye bir hastane yapılabilir diye bakıyoruz ve yapıyoruz. Çiğli, Bergama gibi yerlerde hastaneler yapıldı. Şehrin metropolüne de şehir hastanesi yapıyoruz. MR Cihazı bir taneydi. Şimdi 40 tane. Bilgisayarlı tomografi 7 taneydi, şimdi 58 tane. Ultrasyon cihazı devlet hastnaesinde sağlanabiliyor. Diyaliz cihazı 968’e çıktı. Evde bakım ve rehabilitasyon için 41 bin eve doktorlar insanların ayağına gitti. 1 adet helikopter ambulans sürekli bekliyor.

İzmir’de yaptığımız spor salonu sayısı 50’ye kadar gidiyor. Baktığınız zaman çok büyük yatırımlar olmayabilir ama etki yönünden direk olarak sosyal hayatın içine katılım, kendini sportif anlamda geçirme açısından önemli yatırımlar. Statlar konusunu mümkün olduğunca gündeme getirmemeye çalışıyorum. İzmir bu konuda oldukça yorgun. Sonuç almak istiyoruz. Göztepe stadında bir şikayet olmadı. Alsancak Stadı’nda belediyeyle farklı bir düşüncemiz yok. Orada bizi üzen şu; Alsancak stadı yıkıldığında ‘buraya rezidans yapılacak’ denildi. BMC fabrikasında sıkıntı yaşandığında da aynı şeyleri söylediler. Şehirlerin yeşillenmesi insan doğasına uygun şekilde olmasını herkesten fazla arzulayanlardanız. Nereye ne yapılması gerektiğini başkalarından öğrenecek değiliz. Alsancak’a stat yapılıyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda işin takibini yapıyoruz. İnşaatı durdurmuyoruz. Karşıyaka’da Şehir Plancıları Odası bir itiraz yapmıştı. Şehir Plancıları Odası ile hem bakanlığı hem kulübü kontak halinde tuttuk. Odanın tüm itiraz gerekçeleri karşılanarak plan yeniden askıya çıktı. Tahmin ediyorum stadın etrafında yaşayan insanlarımız itiraz etti. Davada karar alınır durdurulursa ona ya açıkçası yapabileceğimiz bir şey yok.

Gençlik merkezlerini birçok yerde hayata geçirdik. Daha birçok yerde de yapılıyor. Lisanslı oyuncu olarak 189 bin kişi var. 2002’de 5 yurt varken şu an 18 tane yurt var. Bazıları görmese de bizim vatandaşımızın görmesi anlam ifade ediyor. İzmir’de üniversitelilerin yurt sıkıntısını gidereceğiz. İnciraltı öğrenci yurdundan üniversitelere giden kardeşlerimiz var. Akşam saatlerinde öğrenci servisi konulabilir mi?  Bunu büyükşehir belediye başkanımıza doğrudan iletme şansımız olur. 15 yılda ulaştırma iktidar döneminde gururla anlattığımız husus. 2002’de 403 iken 2016’da duble yol 776’ya çıkmış vaziyette. İzmir’de de tamamlanan yollar sonrasında bambaşka bir görüntü çıkacaktır. Bunları görmeye başladık. İzmir’de havayolunu önceleri 2 milyon kişi kullanıyordu şimdi yılda 12 milyon insan havayolunu kullanıyor” diye konuştu.

DAĞ’DAN CHP’YE: JAKOBEN, ŞIMARIK, HAMASİ…
Yatırım raporunun ardından konuşmasına devam eden Dağ, CHP’nin İzmir’deki temsilcilerine adeta ateş püskürdü. Dağ, “Son zamanlarda, CHP’nin hamaset ve sataşmalarındaki dozunu artırması sebebiyle bu basın açıklamasını yapmak zaruri olmuştur. Ne yazık ki, hamaset üretmekten başka marifeti olmayan, sahte öz güven sahibi CHP yöneticileri, kendilerini İzmir’in yegâne sahibi olarak görüyorlar.  CHP, yerel ve genel siyasetteki başarısızlığını örtmek için ve kendilerince bir kimlik inşa etmek için İzmir’de sürekli hamaset yapmaktadır. Bu hastalıklı bakış, kıymetli İzmirlilere karşı mahcubiyet duygularının da yok olmasına sebep olmuş durumda. İzmirli CHP belediyelerinin en iyi yaptığı şey; İzmirli kardeşlerimize yapılan hizmetlerin önünü kesmek ve bu hizmetlere engel olmak oldu.

Tek dertleri; koşmadan, terlemeden, yorulmadan, oturdukları yerden hamasetle, kavga ve gürültüyle ideolojik söylem üzerinden prim yapmak. Bu sorunlu zihniyete sahip belediye yöneticileri; Şehrin problemlerine çözüm üretmek yerine “bu sorunlardan nasıl kaçabilirim veya nasıl suçu başkalarına atarım” gibi bir şark kurnazlığıyla günü kurtarma peşindeler. Şehrin trafik sorunu her geçen gün büyürken “iktidara rağmen başarılıyız” yalanlarıyla kendilerini avutuyorlar. Çöp sorunu dağ olup İzmir’in üzerine üzerine gelirken, “acaba bunu hangi bakanlığın üzerine yıkarız da burada siyasi sorumluluktan kurtuluruz” kafasındalar. Bir yandan sokakta “belediyemizin borcu yok” propagandası yapıyorlar diğer yandan “kredi vermiyorlar ki hizmet üretelim” paradoksuna saplanmış durumdalar. Bu şehrin ne bir spor kulübünün ne de bir sivil toplum kuruluşunun sorunlarına çözüm üretmiyorsunuz, günü kurtarmaktan başka derdiniz yok. Bütün bu sorumsuz siyaset anlayışının altında “biz nasıl olsa ideolojik kaygıları ön plana çıkartır ve tekrar seçimi kazanırız, İzmirli her halükârda bize oy verir” şımarıklığı yatıyor.

"ÜRETTİĞİNİZ TEK ŞEY HAMASET"
Kendi zihin dünyanızı “İzmirli kimliği” olarak yansıtmayı artık bırakın! Bu millet 3 Kasım 2002’de kendini Türkiye’nin yegâne sahibi sananlara nasıl cevap verdiyse, elbet bir gün size de İzmir’in tapulu malınız olmadığını gösterecektir. Üretmiyorsunuz, taş üstüne taş koymaktan acizsiniz… Ürettiğiniz tek şey hamaset… “Küçük olsun bizim olsun” mantığıyla İzmir’i yönetmekten vazgeçin. Kendinizi ve koltuğunuzu değil, İzmir’i ve İzmirli kardeşlerimizi düşünün. İzmir bu şımarık ve sorumsuz siyaset anlayışından artık yıldı. Sizlere sunmuş olduğumuz bu dosyada, AK Parti hükümetinin son 15 yılda İzmir’e yapmış olduğu yatırımları görmektesiniz. Bu hizmetler, CHP’nin İzmir’deki hamasi siyasetine verilecek en güzel cevaptır! Birileri bu hizmetlerin konuşulmasından dahi rahatsız oluyor. Bu zihniyet hamaset ile hizmetin arasındaki farkı iyi bildiği için bunların konuşulması kendilerini şirazeden çıkarıyor. Ben şimdi buradan bir çağrıda bulunuyorum. Gelin artık hamaseti ve “İzmir nasılsa bize oy verir” şımarıklığını bir kenara bırakın. Her sorunda fırsatçılık yapmayı bırakın ve İzmir için bir şeyler üretmeye başlayın. Önce belediyelerde dönen rant ve rüşvetin önüne geçin. Bu şehrin belediyelerini, bu şehre hizmet üretecek bir yapıya kavuşturun. Belediyeleri kendi siyasi ikballerinize araç kılmaktan vazgeçin. Bu şehrin çığ gibi büyüyen sorunlarına çözüm üretin. İzmirlilere jakoben bir anlayışla tepeden bakmak yerine, dertlerini dinleyin ve dertleriyle hemhal olun. Belki o zaman bu şehrin vatandaşları size tam manasıyla güvenebilir ve bizlerden hesap sorabilme hakkınız doğar” açıklamasında bulundu.

İZMİR’İN O DÖNEM 450 TRİLYON BORCU SİLİNDİ!
İzmir ile ilgili konularda bundan sonraki dönemde çeşitli değerlendirmeler yapacaklarını ifade eden İl Başkanı Delican, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) temsilcilerini hedef aldı. Delican, “İzmir’de muhalefet partisinin yaptığı gibi laf üretmeyi değil iş üretmeyi amaçlıyoruz. Kocaoğlu İzmir’i yanıltmaya devam ediyor. Hükümeti kötüleyerek, hükümetin İzmir’e yaptıklarını görmezden gelerek, destekleri göremezden gelerek sanki İzmir’de ayrı bir yapı varmış gibi mağduriyet oynamaya çalışıyor. İlk gördüğü platformda algı operasyonlarıyla açıklamalar yapıyor. Kendisine şunu hatırlatmak istiyorum; 2004 yılında hükümetimiz büyükşehir yasasını çıkardığında Kocaoğlu, rahmetli Piriştina’nın vefatından sonra Türkiye’nin en borçlu ikinci belediyesini devralmıştı. AK Parti hükümeti olarak büyükşehir yasasından sonra Türkiye’deki tüm belediyelerin borçluluklarını azaltıp, belediyelerin borç batağından kurtulup hizmet üretmesini sapladık. İzmir’in o gün 450 trilyon borcu silindi. AK Parti icraatlarıyla silindi. Kalan borç da taksitlendirildi. Kocaoğlu ‘ben dünyada hükümetten daha iyi konumdayım’ diyor ya. İşte bu yüzden iyi konumda. Belediye paylarından aldığı ödeneklerle, iller bankasından en yüksek payı da İzmit’ten sonra İzmir alıyor. Kişi başına düşen gelirler 664 liralık seviyede. Türkiye ortalamasının çok üstünde. Türkiye ortalaması 450 lira civarında. Bunlar hükümetin direk aktardığı paylar” dedi.

KÖRFEZ NİYE TEMİZLENMİYOR?
“AK Parti hükümeti kararlı duruşuyla Türkiye’nin belediyecilik anlayışını değiştirdi” diyen Delican, Bugün İzmir Türkiye’de en yüksek payı ikinci sırada alıyorsa bu bizim adaletimizdendir. Bu paraları kendileri üretiyormuş gibi reklam yapmasınlar. Kocaoğlu aldığı kaynakları verimli kullansın, milleti yanıltmasın. Körfeze 2 buçuk yıl ÇED raporu alamıyorum dedi. Devamlı hükümetimizi şikayet etti. Açtık baktık. Neden verilmiyor. 2 tane rapor var. 2 rapor 2 buçuk yıldır bekliyor. Biz bunu dile getirdiğimizde bize cevap dahi veremedi apar topar Ankara’ya gitti. Başbakanın talimatıyla bunu biz çözdük. ÇED verildi. Niye temizlik başlamıyor?  Herkes kendi işini yapsın. Temizleyeceğim diyorsa başlayacak” açıklamasını yaptı.

GÜNEŞİN BALÇIKLA SIVANMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ!
Delican, “Ulaşımla ilgili destek olmadığımız söylüyor. Bugün 18 yıldır bitirilemeyen çevre yolunu bitiren biziz. Kuzey çevre yolunda 76 kilometre yol yaptık. İzmir’in bütün atardamarlarını açıyoruz. Çandarlı’ya dünyanın en büyük 10 limanından birini yapıyoruz. Neyin yatırımını yapmıyoruz? Bir buçuk milyardan fazla para harcanacak bu projeye. Otoyol direk Çandarlı’ya bağlanacak. Güney aksında Kiraz’a kadar inen yolları duble yapıyoruz. Antalya otobanıyla ilgili proje hazır. İki turizm kentinin birbirine bağlayacağız. Ankara hızlı tren projesi Afyon’a kadar gelmiş durumda. Kemalpaşa’ya otoyol bağlantısını gerçekleştirdik. İzmir’i hızla ayağa kaldırıyoruz. Yol olmadan hiçbir medeniyet gelmez. Su sorunu var. Bir tane baraj yapmadılar. Söyledikleri bütün barajları hayata biz geçirdik. Gördes, su kaçağı var. İzmir’e suyu bu baraj verecek. Hükümetimizin İzmir’e o kadar çok katkısı var ki. Bunların söylemlerine karşı biz yolumuzdan şaşmayacağız. Güneşin balçıkla sıvanmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

HİÇ YOL ÜRETTİLER Mİ?
Delican, “Tramvay yapıyor. Buradan soruyorum; İzmir’in Ulaşım Master Planı var mı? Ve bu plana tramvay işlenmiş mi? İzmir’i inim inim inletiyorlar. Dolmuşları kaldırdılar. İnsanlar geçecek yer bulamıyor. Asla karşı değiliz. Daha ucuzdur. Mutlaka yapılmalıdır ama düzgün. Selçuk’a kadar uzatmış olduğumuz İZBAN hattını onlarla ortak yapan kim? Başbakan en son açılışını yaptı. Bergama’ya, Kınık’a kadar uzanacak. Limanı da buna dahil etmeye çalışıyoruz.  Hızlı treni otogara kadar getireceğiz. Demiryolu yatırımı yapmıyorsunuz diyorlar. 531 trilyonluk projeyi hayata geçireceğiz. Ulaşım konusunda bize hiç gelmesinler. Hiç yol ürettiler mi? İkinci bir aks daha yapılacak. Hükümetimiz İzmir’i rahatlatmak için her çalışmayı gerçekleştiriyor” diye konuştu.

ZEMİN MÜSAİT OLSA OTOPARK YAPACAKTIK
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın Alsancak Stadı hakkında yaptığı açıklamaları hatırlatarak eleştiri getiren Delican, “Sema Pekdaş’ın Alsancak stadı için bir bardak suda koparttığı fırtınayı biliyorsunuz. Biz hem Karşıyaka’da hem Göztepe’de otopark yapıyoruz. Burada zemin müsait olsa yapacaktık. Zemin balçık. Dar bir alanda yapıyoruz. Otopark için giriş mesafesi yok. Tüm dünyada butik statlarda otoparklar yapılmadan üretiyorlar. Önünden tramvay geçiriyorlar. Arkasında Halkapınar var. En ideal yerde Alsancak stadı. Yer göstersinler o stadı biz yapalım. Bu kadar iddialıyız. Onun altında sıvılaşma olduğu için yapılamıyor. Yönetmelik orada sıvılaşma varsa otopark yapılamaz diyor. Bunu açıklasınlar. Zemin müsait değil. Müsait olsa o da yapılır. Bir belediye başkanı bunu bildiği halde niye bakanlıkla konuşmaz? Niye siyasi pirim elde etmeye çalışır? Sanki biz otopark yapmıyormuşuz gibi davranıyor.

"BU DEPRESİF HALDEN VAZGEÇSİNLER"
Diğer statlarla ilgili yine fırtınalar kopardılar. Lütfen artık İzmirlinin önünü tıkamasınlar. 'Ben dava açmayacağım' diyor. Sen açmayacaksın ama belediyendeki oda temsilcilerinden biri açarsa ne olacak? Onlara açtırmayacağını nerden biliyoruz? Birilerine ihale edip sonra biz dava açmadık… Bizler bu algı yönetiminden algı depresyonlarından bıktık. Bu depresif halden vazgeçsinler.

İZBAN, İZDENİZ krizinde yaptıklarını biliyorsunuz. İşçiyi cezalandırıyorlar. Ben yaptım oldu mantığından vazgeçmeleri gerekiyor. Sokakta İzmirlinin sesini duymaları gerekiyor. Sokaktaki insandan ulaşım, alt yapı ve kentsel dönüşüm şikayetleri geliyorsa burada düşünmek gerekir. Karabağlar’da yep yeni bir kent hayata geçireceğiz. İzmir fuarının olduğu alan kadar yeni bir park yapıyoruz. Karabağlar’ın çehresini değiştiriyoruz. Karabağlar gece kondu değil de insanların gözlerinin parladığı bir kent haline gelecek. Bu hükümetimiz sayesinde olacak. Biz gel beraber yapalım diyoruz. Ama her söylemlerinde hükümet yardım etmiyor diyorlar. İzmirli vatandaşlarımızdan beklentimiz lütfen tek taraflı dinlemesinler. Bizim kapımız açık, gerçeğini anlatmaya hazırız” ifadelerini kullandı. 

 
İzmir'de yüz binlerce yakalandı... Tehlike saçıyor!
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım mesajı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hatice Tatlı 10 Kasım 2017 Cuma 01:20

Hamza Dağ hükümetinin beceriksizliklerini,İzmirden 5 alıp 1 yatırım yapmadıklarını, Kayseriye,Bursaya 30 -40 bin kişilik stadlar yapıp İzmire yapmayışlarını ,Büyükşehir Belediyesinin de yapmasına izin vermediklerini gizlemek için saçmalamış.Chp li Belediyelerde yolsuzluk,rant olmaz,Kendi belediyelerinize bir bakıverin,parsel parsel kimlere hangi belediyelerinizin peşkeş çektiğini daha unutmadık, bu gün Başbakanın çocuklarının,Yandaşların Maltadaki Şirketlerindeki yolsuzlukların incelenmesini mecliste niye reddettiniz ,önce aynaya bakın siz.İzmiri kuşatmanıza asla izin vermeyeceğiz

Yorumu oyla      11      6  
Vicdan 9 Kasım 2017 Perşembe 21:23

Dünyada bazı belgeler açıklandı (çocuklar-gemicikler-şirketler) Sayın Başbakan araştırsınlar dedi.Mecliste araştırılmasını istedi Ak Parti milletvekilleri hayır oyu verince önerge ret edildi.Dünya yayınladı isteyen okuyor.Biraz vicdan

Yorumu oyla      13      6  
nicolas 9 Kasım 2017 Perşembe 18:16

sadece karalama bahane otogar metro ..bayrakli şehir hastanesi.. candarli limani hangi aşamada? bornova opera binasi? siz bunlara cvb verin esas baskasini şikayet edeceginize

Yorumu oyla      15      6  
Bırakın hikayeyi 9 Kasım 2017 Perşembe 17:15

Bir ayda akaryakıta kaçıncı zam geldi? 1 eylülde fiyat neydi şimdi ne kadar.Mutfaktaki yangın söndürülemiyor.Millet can derdinde bunlar ne peşinde.Başka alanlarda başarılı olabilirsiniz ama ekonomide bütünlemeye kalamadan direk sınıfta kaldınız.Bu başarısızlığın suçunu kendiniz haricinde birilerinin üzerine atmaya çalışmayın inandırıcı değil.15 yıldır iktidarsınız.

Yorumu oyla      16      6  
Güle güle 9 Kasım 2017 Perşembe 16:52

Anavatan Partisinin sonu nasıl geldiyse.. sizlerde aynı yoldasınız.

Yorumu oyla      16      6  
İZMİRLİ 9 Kasım 2017 Perşembe 15:22

biz kent sakinleri olarak neyin ne olduğunu biliyoruz,başkanınız bile sizin şehirlere karşı işlediğiniz suçları itiraf etti.Gölge etmeyin biz kendimiz yaparız

Yorumu oyla      16      6  
Hür Düşünce 9 Kasım 2017 Perşembe 13:45

Bir vatandaş olarak anlayamadığım konu ; Alsancak stadyumu altında zemin balçık deniliyor, ancak adliye binası çevresinde- gökdelenlerin altı ise sağlam !!! Denizin içinde petrol platformu inşa ediliyor- bu bir mühendislik hesabı değil mi ? Anladığımız şu ; Yer altı otoparkı için ayrı bir gider/para lazım olacak. Ayrıca Bakanlık artık inşa edilecek her apartman için yeterli otopark şartı getirdi. Doğrusu da bu.

Yorumu oyla      19      5  
9 Kasım 2017 Perşembe 13:43

Kuzeye Egekent-BornovaEvka3 metro projesi lütfen. Kuzey felç durumda görmüyormusunuz? Hem Çiğli Anadolu caddesi, çevreyolu tüneller, altınyol trafiği tıkalı hemde izban yetersiz. Yetkililerden bir an önce kuzeye metro çalışması başlatılmasını istiyoruz.

Yorumu oyla      18      5  
m.y. 9 Kasım 2017 Perşembe 13:27

sn.dağ onu bunu boşverinde yeni torba yasada kentsel dönüşümde milletin tapu güvencesi ortadan kalkıyor mu? onu anlay. kurulacak imar borsası ne yapacak, kime tapu yerine sertifika verecek? insanlar tapularına güvenmesin mi?

Yorumu oyla      19      5  
muhalif 9 Kasım 2017 Perşembe 13:16

1- izmire hasameti AKP. yapmaktadır.örneği çok tek tek yazmayacağım. 2-şehir hastaneleri devletin sağlık hizmetini özelleştirmesidir.sosyal devletin asli görevi olan sağlık hizmeti devlet hastanesinden şehir hastanelerine geçmekte, şehir hastanelerini yapan ise özel sektördür. 3-izban hattını akp. uzatmadı selçuğa kadar, izban hattının inşaat maliyeti belediyeye aittir. belediye ve TCDD işbirliği, burada TCDD hattı veriyor sadece, çarpıtmayınız.... 4- uçan yolu otogara bornovaya bağlayan yol yapıyor belediye, yani hükümetin yolundan dha fazla 5- temiz körfez projesinde çed verildi ama.ş,mdi körfez geçiş projesi nedeni ile 1,5 milyarı belediye "çöpe" atmak istemiyor çünkü körfez geçiş projesi yapılacak ada ile körfezi mahvedecek...

Yorumu oyla      22      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan-Elon Musk görüşmesinde flaş gelişme
DÜN Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ‘Çılgın mucit’ lakaplı işadamı ...
AK Parti Buca'dan Anıtkabir'e sevgi yolu
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı Atatürk'ü anmak için 10 Kasım da tam kadro ...
Gökçek sessizliğini Bülent Arınç'la bozdu!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden ve uzun süredir ...
 
İYİ Parti'de art arda iki istifa geldi
Meral Akşener'in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti'den art arda iki istifa geldi.
Meclis'te gerginlik! İzmir vekili konuştu, tartışma çıktı!
TBMM Genel Kurulu’nda, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın, off-shore ...
Bahçeli'nin 'seçim barajı' çıkışına Başbakan'dan yanıt
Başbakan Binali Yıldırım ABD’de, gündemdeki konulara dair önemli açıklamalarda ...
 
Aytun Çıray: Enflasyonun artması demek, kul hakkının yenmesidir
İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, "Enflasyonun artması ...
AK Partili Dağ'dan metro açıklaması: Kendimiz de yaparız, Büyükşehir'e destek de oluruz!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Buca İlçesi'nde hem ...
CHP'den seçim barajı önerisi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva