HABERLER>POLİTİKA
10 Ocak 2017 Salı - 16:20

AK Parti İzmir’de yeni üye katılımı: Yaklaşık 650 kişi…

Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin’in düzenlediği toplun katılım ve rozet takma töreninde yaklaşık 650 kişi AK Parti’ye üye oldu.

AK Parti İzmir’de yeni üye katılımı: Yaklaşık 650 kişi…

EGEDESONSÖZ- AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin toplu katılım ve rozet takma töreni düzenledi. Pınarbaşı Topkapı Garden Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 650 kişi AK Parti’ye katıldı.

Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, il başkan yardımcıları, AK Parti Bornova Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililerin yer aldığı törende konuşan Başkan Keskin önemli açıklamalarda bulundu.

OSMANLI TOKADI…

Türkiye’nin içinde bulunduğu durum üzerinden konuşan Başkan Keskin, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. 17-25 Aralık süreciyle hedefe ulaşamayanlar, 15 Temmuz’da hiç beklemedik şekilde karşımıza çıktılar. Fakat doğal Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve aziz milletimiz sayesinde Osmanlı tokadını yiyerek adeta duvara tosladılar” dedi.

7 HAZİRAN ÖRNEĞİ

“İnşallah bundan sonra partimize yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte, hareketimizi en üst noktaya ulaştıracağız” diyerek konuşmasına devam eden Keskin, “AK Parti her geçen gün daha da güçleniyor. Bornova’da gerçekleşen bu toplu üye katılımı da bunun bir göstergesidir. Tam iki yıl önce sizlerle birlikte göreve başlayarak teşkilat faaliyetlerimizi genel merkez ve il başkanlığımızın koordinasyonunda sürdürdük. En zor dönemimiz olan 7 Haziran sonrası bile hız kesmeden çalışmalarımızı devam ettirdik. Şükürler olsun ki sizlerin azim ve gayretiyle 1 Kasım seçimlerinde oyunu en fazla arttıran metropol ilçe olduk. Teşkilat performans sistemine göre Bornova olarak 5 kere üst üst üste il birincisi olduk. Diğer aylarda da hep ilk üçte yer aldık. Birçok program, organizasyon ve toplantılar yaptık. Ama bugün çok daha anlamlı, çok daha önemli bir toplantıyı icra ediyoruz. Bugün birazdan aramıza katılacak yeni üyelerimiz var. Büyük bir bölümü diğer siyasi partilerden ayrılarak AK Parti ailesine katıldı. Bir kez daha kendilerine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HEDEF 2019…

Keskin ayrıca şunları söyledi: "Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde bu birlik ve beraberlik çok önemli ve çok anlamlı… Artık sen ben meselesi yok, artık mesele memleket meselesi. Şimdiden yeni üyeliğin başta ülkemize ve milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Benim Bornova İlçe Başkanı olarak siyasi felsefem şu; vatanımız, milletimiz, geleceğimiz, barağımız, ezanımız, birlik ve beraberliğimiz için Allah rızası için fedakarca çalışacağız, ama asla karşılık beklemeyeceğiz. 14 yıllık iktidar sonrasında yüzde 50 oy alabilmenin temel sebebin bu olduğunu düşünüyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne aldığımızda bu günkü birlik ve beraberliğin siyasi bir birlikteliğin daha ötesinde bir öneme haiz olduğunu düşünüyorum. Yakın bir süre içinde olacak olan Referandum sürecinde yine prensiplerimiz doğrultusunda fedakarca çalışacağız ve alın teri dökeceğiz. Ardından da 2019 yerel seçimlerine odaklanarak çalışmaları sürdüreceğiz. İnşallah 2019 da hem Bornova hem de büyükşehir belediyesini alarak bu kente hizmet getireceğiz."

 
İzmir’deki ev yangını can aldı
 
Merkez Bankası'ndan kritik likidite hamlesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Delican: Basın demokrasinin vazgeçilmezidir
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ...
Yıldırım: Avrupa'nın güvenliği Türkiye'den başlar
Başbakan Yıldırım, "Avrupa'nın güvenliği Türkiye'den başlar. Eğer Türkiye ...
''Baykal tarihe geçecek bir konuşma yaptı''
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın ...
 
Erdoğan: Türkiye çok büyük bir saldırı altındadır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türkiye içeride ve dışarıda çok büyük bir saldırı ...
CHP İl Başkanı Güven: 10 Ocak hak arama günü olmuştur
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven 10 Ocak Çalışan ...
Meclis’te tarihi maratonda ilk oylama: 338 'evet'le...
Anayasa değişikliği teklifinin maddelerinin görüşmelerine geçilmesi, 338 oy ile ile kabul edildi.
 
MHP'den 'yeni anayasa' açıklaması
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, "Bu Anayasa değişikliği ...
Başbakan Yıldırım: İki kaptan gemiyi batırır!
Başbakan Binali Yıldırım, anayasa görüşmelerinde konuştu. Yıldırım, "İki ...
Bozdağ: Rejim değişikliği olarak gösterilemez!
Meclis'te yaşanan Anayasa görüşmelerinde Hükümet adına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ söz aldı.
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva