HABERLER>POLİTİKA
4 Ekim 2020 Pazar - 16:32

AK Parti İl Başkanı Sürekli'den Büyükşehir'e su eleştirisi: Vatandaş inim inim inledi!

Dikili'de gerçekleştirilen AK Parti Olağan Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Büyükşehir'in çalışmalarını eleştirdi. Dikili'de yaşanan su sorununa dikkat çeken Sürekli "2024'de de inşallah Cumhur İttifakı olarak hedeflerimize ulaşacağız. Çünkü artık sabırlar taştı. Bu yaz Dikili'de çekilen su çilesini herkes biliyor… Dikili'de, Çandarlı'da hemşehrilerimiz inim inim su diye inledi" dedi.

AK Parti İl Başkanı Sürekli den Büyükşehir e su eleştirisi: Vatandaş inim inim inledi!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti'nin olağan 7'nci kongreleri bugün İzmir'de Dikili ve Foça ile devam etti. Dikili'de İlçe Başkanı Tahsin Şekerci, Foça'da ise Ethem Ali Haydar Çapçı kongrelerde tek aday olarak yer aldı. Dikili'deki kongreye AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve ile MHP İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve çok sayıda partili de katıldı.

HEMŞEHRİLERİMİZ İNİM İNİM SU DİYE İNLEDİ
Kongre'de konuşma yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Dikili'de yaşanan su sorununa dikkat çekti. Yaz aylarında Dikili'de su kıtlığı yaşandığını belirten Sürekli " Dikili'de, Çandarlı'da hemşehrilerimiz inim inim su diye inledi" ifadelerini kullandı. Sürekli, "Pandemi çerçevesinde 7'nci olağan kongremiz biraz buruk geçiyordu. Ancak bu açık havalarda da kongrelerimiz çok güzel oldu ancak en güzeli de Dikili'de oldu. Dikili'de 7 kongre yaptık ancak en güzel bugün oldu.  Biz İzmir'de çok güze aileyiz. Dikili'de çok çalışıyoruz, çok çalışmamız da lazım.  Bizim yıl sonuna kadar hedeflerimiz vardı ancak Genel Merkez'imiz bu hedefleri Ekim sonuna çekti. Biz çalışmalarımızda bazıları gibi tüp, su gibi promosyonlar yapmıyoruz… Bunu yapanları duydukça çok ayıpladık açıkçası. Bizim üye kaydımız adı üstünde gönül seferberliği. Gönlü bizde olanları aramıza kaydediyoruz. Bizim hedeflerimiz ideallerimiz büyük. 2024'de de inşallah Cumhur İttifakı olarak hedeflerimize ulaşacağız. Çünkü artık sabırlar taştı. Bu yaz Dikili'de çekilen su çilesini herkes biliyor… Dikili'de, Çandarlı'da hemşehrilerimiz inim inim su diye inledi. Sadece Dikili mi? Deniz Köy, Foça, Kiraz ve İzmir'in metropollerinde büyük bir su sıkıntısı çekildi. Sayın Cumhurbaşkanımız her defasında su ve koku problemi olduğunu söylüyor. Suyu İzmir'e biz getirdik ancak bunu dağıtamıyorlar, beceremiyorlar… Onların işi ne? Onların işi aşk, çiçek, böcek… Başka da bir şey yok. Ama bu çile bitecek. 500 günü geçti… Çalışacağız ve Büyükşehir'de sonuca ulaşacağız. Dikili'nin ihtiyaçları ile birlikte İlçe Başkanımız milletvekillerimiz ile koordineli bir şekilde çalışıyorlar. İnşallah Dikili'nin kötü talihini değiştireceğiz. Ancak bu sadece genel iktidarla olmuyor. İnşallah Dikili 2024'de Cumhur İttifaklı olacak" ifadelerini kullandı.

DÜNYANIN EN BÜYÜK LİDERİ BİZİM LİDERİMİZ
Kongre'de konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise şu ifadeleri kullandı: "Bugün burada pandemiye rağmen çok güzel bir kongre gerçekleştiriyoruz. Pandemiden dolayı sık sık görüşemiyoruz… Bunun özlemini duyuyoruz. İlçe Başkanımız tüm konulara temas etti. Dünyanın en çalışkan ailesi gerçekten bizim ailemiz. Dünyanın ne büyük lideri bizim liderimiz. Bizler böyle bir davaya mensup olmaktan, böyle bir lidere sahip olmaktan , sizlerle bir arada olmaktan duyduğum gururu ve onuru sizlere belirtmek isterim. Bölgemizde, Türkiye'de ve dünyada neler olduğunu hepimiz takip ediyoruz. Son zamanlarda dünya ülkelerinin bölgemize yönelik söylemlerini biliyoruz. Bizler bu bölgede yaşamanın tarihi ve kültürel sorumluluklarını biliyoruz. Cumhur İttifakı'nın en çok değer verdiği konu da bu. Bizler bu kutsal coğrafyada Türk Bayrağı'nın altında 83 milyonuyla, Alevisi ile Sünnisi ile, kürdü ile Türkü ile bütün dini ve etnik yapılarımızla İstiklal Marşımızı ezelden ebede kadar hep birlikte söyleyeceğiz. Yılmadan usanmadan bıkmadan ezanlarımızı coğrafyamızda yankılandırmaya devam edeceğiz. Demokrasi çok güzel bir şey… Hukukun üstünlüğü, insan hakları… Bunlardan daha güzel bir şey olabilir mi? Ancak bunlar bize yetmiyor. Ermenistan, Yunanistan için bunun bir anlamı olabilir ancak bizler bu meziyetlerin tamamını taşıyoruz ancak dünya devletlerinin hiç umurunda değil. Bizim için ne ifade ediyor? Bölgede çok güçlü olmamız gerekiyor. Türk ve Müslümansanız güçlü olmak zorundasınız."

SÜREKLİ'DEN FOÇA'YA YATIRIM MÜJDESİ
AK Parti'de pazar günü kongre maratonu  Dikili'nin ardından Foça ile devam etti. Foça'da gerçekleşen olağan 7'nci kongreye tek aday olarak giren Ethem Ali Haydar Çapçı, delegelerden aldığı oy sonrası, AK Parti Foça'nın yeni ilçe başkanı seçildi.

Foça kongresinde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise Foça'da yapılan çalışmaları anlattı. Sürekli  ayrıca Foçalı vatandaşlara bazı müjdeler verdi. Foça içim kendilerine gelen tüm talepleri değerlendirdiklerini belirten Sürekli;  " Burada güçlendirilmiş bir 112 merkezi ihtiyacı var. Bunun için Vekilimiz Yaşar Kırkpınar bu konularda çalışmalar yapıyor bunu da kısa sürede tamamlayacağız. Ayrıca buraya bir yat limanı projemiz var. Yapılacak olan yat limanı ile Foça'nın çehresi değişecek… Üst yapı ihalesi yapılacak, bu da Foça'mıza hayırlı uğurlu olsun. Bitmedi… Buraya gelmişken Fransız Tatil Köyü hakkında da çalışmalarımız devam ediyor, en yakın zamanda müjdeyi vereceğiz. Ayrıca Foça'mızın doğalgaz ile ilgili taleplerini takip edeceğiz ve bize hangi talepler gelirse bunu yerine getirmek için el birliği ile çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 
Türkiye-Yunanistan toplantısı ertelendi!
 
Otomobil mezarlığa girdi: 6 kabir zarar gördü!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Komedi 5 Ekim 2020 Pazartesi 13:10

Suyu biz getirdik; izmir kokuyor; dünya lideri; kapanış.

Yorumu oyla      2      3  
Z.B 5 Ekim 2020 Pazartesi 08:16

Peki tamam, Dünya'nın en büyük lideri bizim liderimiz...İnsanoğludur, hataları da olabilir deyip, biraz eleştirsek inanın soluğu karakolda alırız. Buna ne diyeceksin Sayın SÜREKLİ? Tuttur muşsunuz bir yol gidiyorsunuz, haydi hayırlısı...

Yorumu oyla      6      3  
hayaller.. 5 Ekim 2020 Pazartesi 00:18

yaw altı delik gördes barajı su doluyo dersiniz 10 yıldır otogar metro bekleriz ..yaptıgınız bi konak tuneli oda 2 katı pahalı yaptınız..

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Hızal'dan Pagos çıkışı: Popülizm sevdasının kurbanı oldu!
AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
AK Partili Sürekli'den Başkan Soyer'e: Esas heyecanını ulaşımda göster!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de 45 bin üye sayısına ulaştıklarını bildirdi.
AK Parti Urla'da Murat Nart güven tazeledi
AK Parti Urla 7. Olağan İlçe Kongresinde mevcut başkan Murat Nart, yeniden ...
 
Salıcı’dan parti örgütüne ayar... Ne kadar ince belli bardaklarmış!
CHP Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı parti kongreleri ...
CHP İl Başkanı Yücel: Önseçim olmalı ama…
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tamamlanan 'Arama ...
CHP’li Başkan Şenoyar’dan o paylaşım hakkında açıklama: Belediye ile aramızda sorun yok!
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı çeşitli yorumlara sebep olan ...
 
CHP o soruya yanıt aradı: Kırılgan seçmen kimdir?
CHP Genel Merkezi tarafından İzmir’de gerçekleştirilen arama konferansının ...
AK Partili Kaya’dan Soyer’e İnciraltı tepkisi: Allah İzmirlilere sabır versin!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya İzmir Büyükşehir Belediye ...
CHP'li Yücel Gaziemir krizi hakkında konuştu: Sakat bir düşünce…
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Gaziemir'de mevcut ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yatak odasında tartışma!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva